Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Piknik

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=18671
Tarih: 09 Temmuz 2025 Saat 21:13
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Piknik
Mesajı Yazan: zavur
Konu: Piknik
Mesaj Tarihi: 02 Ekim 2011 Saat 18:46
Bu hafta sonu arabamla başladı sanayide başladı çorum dağlarında bitti castrol yag yag filitresi benzin ışını söndürmek için benzin ve lpg ayarı 10 liralık gaz  :D ile deneme yaptık boşa gitmiyelim dedik piknikle bitirdik sonuçsa mükemmel 18 kr yaktı ( sehir dışı ) Star

http://s1110.photobucket.com/albums/h454/zavur/?action=view&current=01012010006.mp4" rel="nofollow">

buda benim ufaklık

Cevaplar:
Mesajı Yazan: djchaos
Mesaj Tarihi: 02 Ekim 2011 Saat 18:49
allah kaza bela vermesin aracın çok diri duruyor maşallah

Mesaj Tarihi: 03 Ekim 2011 Saat 12:27
AMİN herkese kazasız belasız günler 

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 03 Ekim 2011 Saat 12:40
arkadaşım hayırlı olsun da cümlelerinden pek bişey anlayamadım.
daha anlaşılır şekilde cümleler kursak...
nihayetinde peugeot un Türkiye'deki en büyük forumuna sahibiz. Forumumuzda Türkçe'yi güzel konuşma adına çeşitli oyunlar da oynuyoruz.(örnek:son heceden kelime türetmece gibi)
örnek olmamız lazım.
daha net düzgün cümleler kurarsak daha iyi anlaşılabiliriz diye düşünüyorumGöz Kırpma 

***profik bilgilerinizi de eksiksiz doldurmanız menfaatinize olacaktır.
      yaş,doğum tarihi ve konum bilgisi özellikle

Mesaj Tarihi: 03 Ekim 2011 Saat 12:41
Maverıck sana katılıyorum +1Thumbs Up

Mesaj Tarihi: 03 Ekim 2011 Saat 12:44
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

teşekkür ediyorum. öğretmen olmamın vermiş olduğu hassasiyetten dolayı özür dilerimGülme

Mesaj Tarihi: 03 Ekim 2011 Saat 12:49
Orjinalini yazan: maverick maverick Yazdı:

teşekkür ediyorum. öğretmen olmamın vermiş olduğu hassasiyetten dolayı özür dilerimGülme

Rıca ederım Gülme Bende aksamları egıtmenlık yapıyorum. Ayrıca her zaman noktalama ısaretlerıne, dogru cumle kurmaya, dogru Türkçe kullanmaya ve dogru dıksıyon sahıbı olmaya dıkkat ederım... Baskalarınıda yerıne gore uyarırım Göz Kırpma

Sadece klavyede i ş ç ö ü ğ harflerıne alıskın degılım Sırıtma 
10 parmak yazarken parmaklarım bu harflere gıtmıyor Kahkaha

Mesaj Tarihi: 03 Ekim 2011 Saat 13:16

Orjinalini yazan: maverick maverick Yazdı:

Rıca ederım Gülme Bende aksamları egıtmenlık yapıyorum. Ayrıca her zaman noktalama ısaretlerıne, dogru cumle kurmaya, dogru Türkçe kullanmaya ve dogru dıksıyon sahıbı olmaya dıkkat ederım... Baskalarınıda yerıne gore uyarırım Göz Kırpma

Sadece klavyede i ş ç ö ü ğ harflerıne alıskın degılım Sırıtma 
10 parmak yazarken parmaklarım bu harflere gıtmıyor Kahkaha

O da ICQ dan kalma alışkanlıktır. O zaman Türkçe karakter kullanınca karşı tarafa ilginç şekiller gidiyordu. Çok şükür ki öyle bir sıkıntımız kalmadı.

Bu arada arkadaşım; aracını güle güle kullan.

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 03 Ekim 2011 Saat 13:37
maşallah diyelim nazar değmesin, güle güle kullan.

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesaj Tarihi: 03 Ekim 2011 Saat 13:51
306 Thumbs UpüçyüzaltıThumbs Up3 100 6 güle güle kullan kardeşim ...

Mesajı Yazan: hcbank
Mesaj Tarihi: 03 Ekim 2011 Saat 14:42
maaşallah kırmızı olması bile yeterli 

-------------
hayatı gaz pedalı ile paspas arası yaşamak ...[vites sport konumunda]iken...05422048340

Mesaj Tarihi: 03 Ekim 2011 Saat 17:22
amma kelimeye dikkat eden varmış şahsen karşımdaki beni anladıktan sonra ben gerisine önem vermiyorum aracı beyenenlerede tşk ediyorum

Mesaj Tarihi: 03 Ekim 2011 Saat 17:29
Orjinalini yazan: zavur zavur Yazdı:

amma kelimeye dikkat eden varmış şahsen karşımdaki beni anladıktan sonra ben gerisine önem vermiyorum aracı beyenenlerede tşk ediyorum

forumdaki arkadaşların hepsi zeki insanlardır.senin cümle parçacıklarını puzzle parçası gibi birleştirip sonuca ulaşmışlardır.
burda herkes birdir.gerisi ve ilerisi diye birşey yoktur.

Mesaj Tarihi: 03 Ekim 2011 Saat 17:36
ben forumdaki insanlara zeki deil demedim 1 orda anlışmayacak bi kelime yok 2 samimi bi ortam die cümleyi konuştum gibi yazdım bidaha busiteye bişe yazmam 3

Mesaj Tarihi: 03 Ekim 2011 Saat 17:39
kenan kardeşim.. burda yanlış anlaşılacak bir durum söz konusu değil. samimi olduğumuz için güzel güzel yazmışlar sana... yani birdaha bu siteye bir şey yazmam deyip burda art niyet arama.. tanıdıkça daha iyi anlarsın bizi.. bu arada aracın sislerini kim yapmış ?? yakından bir resmi varmı ?? merak ettim değişik gibi geldi  bana ??

Mesaj Tarihi: 03 Ekim 2011 Saat 17:48
Abicim ben yanlış anlamış deyilim , konuşmasını yazmasını bilmiyen bir insanda deilim , insanlık halidir evet cümle gereksiz kelime kullanılarak yapılmış bir cümle , anlatım bozukluğu oldu doğru ama bunu insana söyleme vardır  ve bunu burda bu şekilde belirtmek bana saçma geldi bende attım mesajda önem vermedimi yazdım ama verilen cevap dahada kırıcı . Sisler aracı aldımda böyleydi kimin yaptığını bilmiyorum .  

Mesaj Tarihi: 03 Ekim 2011 Saat 18:00
Orjinalini yazan: zavur zavur Yazdı:

Abicim ben yanlış anlamış deyilim , konuşmasını yazmasını bilmiyen bir insanda deilim , insanlık halidir evet cümle gereksiz kelime kullanılarak yapılmış bir cümle , anlatım bozukluğu oldu doğru ama bunu insana söyleme vardır  ve bunu burda bu şekilde belirtmek bana saçma geldi bende attım mesajda önem vermedimi yazdım ama verilen cevap dahada kırıcı . Sisler aracı aldımda böyleydi kimin yaptığını bilmiyorum .  

söyleme şekli yukarıda gayet güzel bir şekilde ifade edildi. okumadın heralde?!
sen nasıl bir söyleme şekli istiyordun?
gerisi beni ilgilendirmez diyip kestirip atan,anlayan anladı diyen bir uslüp....
yazılanları tekrar bir oku istersen.

Mesaj Tarihi: 03 Ekim 2011 Saat 18:24
Okudum yaşça benden büyüksünüz daha fazla tartışacak deilim haklısınız

Mesajı Yazan: mehmet eren
Mesaj Tarihi: 03 Ekim 2011 Saat 18:26
Güle güle kullan

-------------
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM
5053747493

Sıfır al omur boyu kullan.

Mesaj Tarihi: 03 Ekim 2011 Saat 18:26
Eyvallah kardeşim

Mesaj Tarihi: 03 Ekim 2011 Saat 20:40
Zavur;
Yazdıklarında Bir Sıkıntı Olduğu İçin Abilerin Seni Uyardıysa Hata Yapmış Olabilirsin... Buda Çok Doğal... Hepimiz Yaptığımız Yanlışların Farkında Olamıyoruz... Ne Mutlu Bizeki Hatalarımızı Yanlışlarımızı Gören Dostlarımız Kardeşlerimiz Abilerimiz Bizi Uyarıp Hatamızı Düzeltmeye Çalışıyorlar...
Ama Böyle Tepkiler Vermen Sana Yakışmıyor... Bir Süre Önce Önemli Bir Konuya Değinmiştim Hatırlarsan... Türkçemiz Hakkında.. Diye Konu Başlığı Açmıştım...

O Konuya Gereken Hassasiyetin Verilmesini Rica Ediyorum...

Daha Öncede Belirttiğim Gibi Burası Facebook veya Messenger da Sürekli Sohbet Ettiğimiz Bir Yer Değil...

Bilgi ve Paylaşım Platformu... Burda Herkes Kendinden Sorumludur.

O Yüzden Her Üye Yazdıklarınada İma Ettiklerinde Garanti Vermekle Yükümlüdür...

Senden Biraz Daha Olgun Davranmanı Rica Ediyorum...

Mesaj Tarihi: 03 Ekim 2011 Saat 22:35
Ben hatamı kabul edebilecek olgunluktayım ,verdiğim asabi cevablar için özür diliyorum ben yanlış anladım

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net