![]() |
|
307 çalışmıyor... :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
VEDATDINC ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2011 Konum: düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2011 Saat 23:02 |
|
Düzenleyen VEDATDINC - 02 Ekim 2011 Saat 23:09 |
||
2004 307XR 1.6 atiker
|
||
![]() |
||
VEDATDINC ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2011 Konum: düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Önce gösterdiğin sokete elektrik gelip gelmediğini ölç geliyorsa şamandra sökülüp pompanın pimleri yani soketleri (elektrik bağlantı uçları silindirik pimler) biri çürüyüp kopuyor ben kopan kısmı kablo ile lehimleyip kullandım komple pompa 350 tl sadece motoru 75 tl Düzenleyen VEDATDINC - 02 Ekim 2011 Saat 22:59 |
||
2004 307XR 1.6 atiker
|
||
![]() |
||
avcifurkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı avcifurkan
|
İnşaAllah pompa değildir. kolay gelsin... |
||
2007 407 2.0 HDI Executive OV
|
||
![]() |
||
mitto ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
zaten sorun pompanın çalışmaması ama vedatın dediği gibi bir sorun olabilir mi diye o soketi söküp bir denemek istiyorum zira pompa 350 civarı sanırım... |
||
2003 xt bva + (atiker lpg)
|
||
![]() |
||
avcifurkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı avcifurkan
|
LPG li araçlarda bazen pompa boşa çalışa çalışa yanabiliyor diye duymuştum, hatta bunun için pompayı durduran bir devre bile takılabiliyormuş, sizin pompa çalışıyor mu?
|
||
2007 407 2.0 HDI Executive OV
|
||
![]() |
||
mitto ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
|
Vedat bu konektörden bahsediyorsun sanırım. Ben bu konektörü çektim çektim çıkaramadım ya. Neresinden kanırtıp çekecem bunu ve neresini lehimleyeceğim acaba?
Bu arada gaz anahtarına basılı tutup çalıştırmayı deneyince çalışmıyor... :(
![]() |
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
|
Benzin pompasının pimleri yani soketleri çürüyüp kopuyor ben pimin dibinden kablo lehimleyip pompayı değiştirmeden kullanıyorum (gazda çalıştırmak için gaz anahtarına basılı tutup aracı çalıştırın)
Düzenleyen VEDATDINC - 02 Ekim 2011 Saat 19:53 |
||
2004 307XR 1.6 atiker
|
||
![]() |
||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
aynen öyle kontağı çevirdiğinde pompalamaya başlar, pompaya tornavida gibi bişeyle bi kaç kez vur hafifçe bide öyle dene, bmw de başımıza çok sık gelirdi pompa arızası bi kaç kez vurunca düzelirdi.
|
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
||
![]() |
||
|
yok herhangi bir hata yok. Bu arada benzin pompası kontağı açtığımız anda benzin pompalamaya başlar değişl mi? Ben boruyu çıkarıp kontağa basınca benzin göndermiyor.
|
||
|
||
![]() |
||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
antipollution fault ve catalytic converter fault diye hata veriyormu ?
aynı sorun bi arakadaşın başına daha gelmiş
Düzenleyen I Love My Pug - 02 Ekim 2011 Saat 18:11 |
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
||
![]() |
||
|
Selam arkadaşlar,
Az önceşöyle bir hava almak için aşağıindim marşa bastım araç çalışmadı. Aracım LPG'li genelde fazla benzin tutarım ama acaba benzin bitmiş olabilir mi diye 5 litre benzin aldım geldim. Sonuç değişmedi. Araç çalışmıyor ve benzin pompasına baktım hortumdan gelen boruyu çıkarıp marşa bastım ve sonuç benzin gelmiyor. Kontağı açtığımız anda normalde pompalamaya başlamasılazım değişl mi?
Dün gece normal bıraktığım araç bugün çalışmadı sorunun acaba pompadan başka bir şey olma ihtimali var mıdır acaba? Birde araç Atiker LPG'li normalde anahtara basıp lpg ile çalışıyormuş sanırım ama çalışmadı benimki zaten hiç ışık bile yanmıyor atiker anahtarı üzerinde sizinkilerde yanıyor mu?
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |