![]() |
|
antipollution fault ve catalytic converter fault |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||||
emreyilik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2011 Konum: Ünye/ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreyilik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2011 Saat 16:40 |
|||
Daha önce bu konuyu açan oldu mu bilmiyorum ama bugün yaşadığım sorun üzerine konuyu açmak istedim. Yol kenarında beklerken birden araç teklemeye başladı ve bu iki hatayı vermeye başladı..Eve kadar geldim ve aracı oynatmadan sizlere sorayım dedim. Tüpü taktıralı 2 ay oluyor. Araç bu hatayı verdikten sonra atikerin göstergesi hiç yanmıyor. Sanki çalışmıyor gibi.. Benzindeyken de aynısını yapıyor. Daha önceden bu problemi yaşayan arkadaşlar varsa,nasıl çözdüklerini söylerlerse çok sevaba girecekler şu mübarek ayda :)
|
||||
2005 model Peugeot 206 X-line Triptonik//Atiker Sıralı Sistem//
|
||||
![]() |
||||
emreyilik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2011 Konum: Ünye/ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreyilik
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Biri yardım etsin :) CeColiiii Helpppppp
|
||||
|
||||
![]() |
||||
riva70 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2010 Konum: Osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
aynı hata bendede vardı katalizör tıkanmak üzere dediler yenisini sordum 1000tl civarı imiş temizleyelim dediler temizlettim(içini bosaltılar) sorun gecti ama arıza ısıgı yandı aracın sesi yükseldi bende cıkma bir katalizör aldım taktırdım sorun cözülecek derken(lambanın sönmesi) tüp ayarsızlıgı meydana geldi yani birini yapsan başka birsey ortaya cıkıyor benderim gecici olarak içini bosalttır ve yeni bir katalizör araştırmaya basla bu sekillde binme araca.
|
||||
Peugeot 307 1.6 XS seytan kırmızı
atiker multifast system |
||||
![]() |
||||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|||
Bilgisayara baglatip hatayi gormek gerekiyor.
|
||||
![]() |
||||
utku72 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|||
tüp takılırken egzost manifoldunu çatlatmış olabilirler.ben de aynı sorun vardı. çok sonra fark ettim...maifold çatlak ise üzerinde kaynak yaptırmaya çalış,çünkü söküp kaynak yaptıktan sonra takarken yine çatlıyor..bu yüzden üzerindeyken yaptırırsan iyi olur..
|
||||
307 DİZEL
|
||||
![]() |
||||
utku72 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|||
kaynak yaptırdıktan sonra hiç sönmeyen arıza ışığım söndü.arabadaki tekleme kalmadı.çekişindede çok fazla artış oldu....daha detaylı bilgi istersen mesaj att.
|
||||
307 DİZEL
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreyilik
|||
Arkadaşlar o hatayı verdikten sonra epey bir yol gittim ama bu sefer o hatayı tekrarlamadı.. neden olduğunu anlamadım ama yarın özel bir servise gidip baktırıcam. Ayrıca o hatayı motor çalışır durumda ve klima açıkken yapmıştı. Hareket halinde yapmadı. Belki de bu yüzdendi bilemiyorum..
|
||||
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreyilik
|||
arkadaşlar bahsettiğim arızanın sebebini usta yakıtın kirliliği olarak buldu..Aracın her tarafına baktı ama bişey bulamadı..
|
||||
|
||||
![]() |
||||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|||
Elektronik donanimdaki (sensorler vs.) hatalar buyuk cogunlukla bir basgosterdimi yaptirana kadar gitmezler. Bu yuzden aracinizi bilgisayara baglatip sorunun asil nereden kaynaklandigini gormelisiniz. Eger bir zaman sonra duzelmisse yakittan suphelenebilirsiniz ancak bundan %100 emin olamazsiniz. En guzeli bir baglatin ve %100 emin olun. |
||||
![]() |
||||
ugur_xs ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
|||
iki sorunuda yaşadım katalizörü 450 liraya aldım ve 2 yıl garantili tüp katlizörün ömrünü kısaltıyor bunuda herkez bilir yapcağın iki şey avr ya içini boşlatacaksın yada yenisini alcaksın antipollution ise tüp ayarındandır fakir karışım neden olur yanmasına
|
||||
2004 PEUGEOT 206 XS 1.6 120 HP 16V
|
||||
![]() |
||||
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|||
seni kötü kandırmıs kim temizleyelm dediyse sana ayıp etmiş . katalizör temizleme diye bişey yoktur egsozcular katalizörun içini almak için böyle numara yapıyorlar cunku baya para edıyor katalizörun içinden ckan madde
|
||||
![]() |
||||
cermiki ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
|||
Emre kardeşim bende de fault antipollution hatası veriyordu birkaçgünden beri. tekleme yapıyordu. bugün özel bir servise götürdüm bilgisayara bağlattım. hatanın yakıttan kaynaklandığını söyledi usta. hatayı sildi. depoyu bitirmeye yakın iyi ve güvenilir bir yerden al takip edelim dedi. umarım sadece yakıttandır. yakıtı opetten alıyordum bu seferde shell i deneyeceğim.
|
||||
![]() |
||||
riva70 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2010 Konum: Osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
|||
bilgisayara bağlayınca katalizör kirliliği diyordu ama yinede numaradan yapmışsa haram olsun diyorum.
|
||||
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||
VAh kaderdaşım benim Ha bu arada şunu da ekleyeyim. LPG takıldıktan hemen sonraki gün olmuştu bu durum. Zengin karışım + Catayst Conventer Fault benzeri iki hata oluşmuştu araçta meğer bunun sebebi katalizörün bitmesi değilmiş. vs vs vs. Şerefi cüzdanının kalınlığı ile eşdeğer usta olduğunu sanan şeref yoksunlarının elinde ne olduğunuzu dahi anlamadan bir sürü paranız gidiyor. Benim gitti ondan biliyorum. Geçmiş olsun. Düzenleyen koliva - 10 Ağustos 2011 Saat 05:02 |
||||
![]() |
||||
|||
Genellikle kalatilik konvertorlerin icerisinde az miktardada olsa platinyum, olmadi paladyum vardir. Kisilerin amaclari bu maddeleri geri donusturup para kazanabilmek ama bu donusum islemi cok tehlikeli ve uzman kisilerin yapmasi gereken bir olay. Fikir vermesi acisindan su andaki fiyatlarini veriyorum:
Gold 1,752.00 Platinum 1,757.00 Palladium 744.00 |
||||
![]() |
||||
|||
yapacak bir şey yok eden bulur diyeceğim artık. yazıklar olsun ığdır adakardeşlere
|
||||
||||
![]() |
||||
|||
bu olay genelde lpg karısımı duzgun olmadıgında oluyor ama aracın durumuna gorede degısebılır.
|
||||
![]() |
||||
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
|||
geçmiş olsun...
|
||||
![]() |
||||
|||
geçmiş olsun.......
|
||||
![]() |
||||
mydonese ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|||
arkadaşlar aynı arıza bendede vardı bujileri değiştirdim katalizör arızası birdaha çıkmadı ama diğer arıza hala duruyor servis normal bişey olmaz lpg den dolayı çıkıyor diyor
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |