![]() |
|
Çok iyi oldu çokda iyi oldu :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
deamod ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2011 Konum: Antalya/ side Durum: Aktif Değil Mesajlar: 235 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2011 Saat 15:56 |
||
Arkadaşlar bilindiği üzere geçenlerde aracıma lpg sistemini taktırdım;
Önceden 220 liraya yani bir depo benzine 380 km e yapan aracım şimdi 60 lira yani 27 litre lpg'yle 350 km yol yaptı. Lpg ne kadar güzel bi nimetmiş yav yanlız bi kaç tekleme oluyo onuda büyük ihtimalle bobin ve bujilerin değişimiyle son bulacağı kanaatindeyim.(Arkadaşın aracınada yeni bağlattığımızda aynı sorun yaşanmıştı söylediklerimi değiştirince düzeldi umarım bendede aynı sorun vardır) Yani önceden 58 kuruş yakan araç şimdi 17 kuruş yakıyor tabi bunun uzun yolda 80-90 ı geçmememinde etkisi çok ama olsun iyi oldu iyi :))) Cem abi yardımlarından dolayı çok ama çok teşekkür ederim |
|||
206 XS 1.6 8v 4 silindir Benzinli
Sade Ugly girl 0530 776 65 68 0RH+ |
|||
![]() |
|||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Hadi gözün aydın :) Güle güle kullanın.
|
|||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Hayırlısı Olsun...
Gözün Aydın Diyelim... ![]() |
|||
![]() |
|||
werty ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: İstanbul/Atalar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
||
220 lıra 380 km hocam sen nedıyorsun o nasıl yakma bıcımdır.range rover okadar yakıyor nerdeyse.200 lıraya 500-550km yol gıdıyorum.sehır dısıda 650 cıvarında.aracında baska bır sorun olmasın. gaz hayırlı ugurlu olsun cok mantıklı.bende dusunuyorum taktırmayı.
|
|||
2004 - 206 QUİCKSİLVER 1.6 16V 110HP Benzin, 128000 km Mobil 1 New Life 0-40, Bridgeston Adrenalin 195/55/15
|
|||
![]() |
|||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
||
Hayırlı olsun.
|
|||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|||
![]() |
|||
toprak ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Şubat - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
||
pug'lara tüp takmak cesaret işidir. bu cesur arkadaşımızı tüm arkadaşların içerisinde kutluyor we şöwalye ilan ediyorum :)
|
|||
FGRDFG FSDGDSFG DSG
|
|||
![]() |
|||
deamod ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2011 Konum: Antalya/ side Durum: Aktif Değil Mesajlar: 235 |
||
Herkese teşekkür ederim dostlar.
Toprak kardeşim neden o şekilde düşünüyorsun anlamadım yahu |
|||
|||
![]() |
|||
Muhammet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1991 Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
||
benim araç 2.0 otomatik (tam emin olmasamda tahmini) 50-60 kuruş yakıyor 1.5 ton birde devirli kullanıyorum bence aracında bir problem var anormal çünkü
![]() ![]() |
|||
307cc 2.0 otomatik 34 ARM 55
2008 BMW 320d |
|||
![]() |
|||
||
teşekkür ederim yav valla büyük rahatladım ya hani daha önceden bi 10 liralık benzin alıyoduk biyere gidersin biter oluyodu şimdi 10 liralık gaz alıyorum dolaşıyorum ya güzel valla sevdim bu lpg yi ben :)
|
|||
|||
![]() |
|||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
||
Kaç hp ?
|
|||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|||
![]() |
|||
Muhammet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1991 Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
||
138 yada 142 olması gerek abi emin değilim
|
|||
307cc 2.0 otomatik 34 ARM 55
2008 BMW 320d |
|||
![]() |
|||
||
iyi günlerde kullanman dileğiyle
|
|||
![]() |
|||
||
Peugeotlara tüp taktırmak konusunda size katılmıyorum. 2000 model 206 XT aracımda Atiker LPG mevcut ve çok memnunum. |
|||
![]() |
|||
||
Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Aracın ve LPG sistemin hakkında detaylı bilgi verir misin lütfen? |
|||
![]() |
|||
||
Atikerin safe fast ürünü çok kullanışlı olduğunu adamlar garantilediler ve uygulamalı olarak görüyorumki aynen ole ufak tefek sıkıntılar var yok deyil mesela ani gaza bastığımda sanırsam ileri atlamadan dolayı samandıra problem çıkartıyo ve benzine geçiyor tabi bu güzelliklerin içinde Ankara göral shell benzinlik içerisindeki lpg montaj/servis istasyonundaki haydar ve coşkun ustalarında hakkı büyük.
|
|||
|||
![]() |
|||
||
Hayırlı ugurlu olsun kardesım. Senle bayagı telefon trafıgı yasadık ama anlasılan degmıs gıbı. Sende sonunda dogru yolu bulmussun. Burada busuna konusmadıgımızı bırcok kısının gordugu gıbı sende gormus oluyorsun...
Her zaman soyledıgım gıbı dogru ellerce yapılırsa lpg sıstemı cok memnun bırakır. Dızellere cok yakın bır yakıt degerı elde edılıyor.
Ama cok az km yapanlar ıcın pek cazıp olmayabılıyor tabıkı orası ayrı bır konu...
|
|||
![]() |
|||
||
Bır dakıka hersey guzel hos ama benzıne atlamaması lazım. O noktayı bır kontrol ettırmenı tavsıye ederım. Ufak bır ayar hatası olabılır...
![]() Asla benzıne gecmemesı lazım
|
|||
![]() |
|||
||
Hayırlı uğurlu olsun şu zamanda en mantıklısı bu ama genede benzin gibi yok LPG biraz sıkıntılı mekanlarada rahat giremiyosun...Nese dert etmeye gerek yok sonuçta az maliyetle çok yol ;) ;)
|
|||
![]() |
|||
||
Abi ozaman Antalya manavgat side yakınlarında şöyle işinin ehli bi atiker lpg ustası aramaya başlıyalım :) Gerçi neden böyle bişi yapıyor ki ? |
|||
|||
![]() |
|||
||
Iyı bır lpg sıstemı benzın sıstemının yaptıgının olabıldıgınce aynısını yapabılmelıdır. Yok sılkelıyor yok stop edıyor efendıme soyleyeyım anı bastınmı benzıne atlıyor yuksek surate ulasmıyor vs vs...
Bunların hepsı montaj veya ayar problemıdır yada son care parcaların bırınde arıza vardır... Bazen regulatorlerde sorun olabılıyor...
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |