![]() |
|
metin abi bi bakar mısın |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 10:24 |
abi dun aracı bı 8 km boyunca sıkıstırdım bırı ıle kapıstık sonra aracı stop ettım ve 1 saat icerisinde aracın altında bu kadar yag oldu normal mı
![]() ![]() |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hiç normal değil. acaba revizyonu yapanlar parçaları toplarken iyi sıkmadılarmı. sadece aracı sıkıştırınca oluyor anlaşılan.
sana bahsettiğim fazla yağı atma olayıda fazlasını atana kadardır. Yani yağ fazla ise sıkıştırdığında o yağı atar ve normal seviyesine iner. daha sonra seviyesi normal olduğu için sıkıştırsan da atmaz bu işte başka bişey var. sade sıkıştırınca arıyorsa kapak conta vs sorunu olabilir,
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
kısa zamanda yağ değişimi oldysa,karterdeki tıpanın contasından kaçırabilir,kontrol edin derim.
ola ki fazla sıkıştırmadan dolayı motor kenarındaki tortular sıcak ile akma da yapabilir.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
motordan degıl baktın sanzumandan ama neresınden tam olarak cozemedık ıste bılmıyorum olmazsa yagını komple bosaltıp bı yag mı degıstırsem acaba
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
yağ aracı zorladığında ısındığında yüksek basınçlara ulaşıyor ve genleştiği için litre olarak hacimi artıyor. fazla olan tahliyeden atılıyor ama fazlası alınınca atılmıyor.
ön tarafta selenoidlerin olduğu kapak var onun etrafına baksana oradan şüpelendim genelde ince sacdır, en güzel yöntem aracın altına inip resmini çekersen daha iyi olur. her nekadar göremesende sonuçda bu yağın çıktığı bir yer var kesin.
birde akslara falan bak keçe gittiyse oradan da şanzıman yağı boşalır ve şanzıman arızaya geçer.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
tamam abi birazdan sanayiye gidecegim dediğin yerlere baktırırım fotograf cektirmeye calışırım
|
|
![]() |
|
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
sıkıştırınca üst kapaktan atabilir ama okadarda deil :) kecelerdende olabilir
|
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
![]() |
|
metın abı gıttım bugun servıste ustalar yaga baktı nerden geldıgı bellı degıl yag sanzuman yagına benzemıyor cunku rengı sıyah motorla sanzumanın bırlestıgı yerde kece varmıs ondan olabılır dedı hala kesın bır sey yapamadılar ve bısey bulamadılar en son antalyada bu ısten otomatık sanzumandan anlayan bırısı varmıs ona gıdecegım :)))
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |