![]() |
|
Modifiye Sanattır |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2011 Saat 21:34 |
||
Gerçekten çok başarılı bir video sizlerle paylaşmak istedim.
|
|||
![]() |
|||
toprak ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Şubat - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Başarılı
|
|||
FGRDFG FSDGDSFG DSG
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Çok Harika Ellerine Sağlık Gökayım
|
|||
![]() |
|||
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
||
ah birde o sanattan polisler anlasa ingilterede yap istediğin modifiyeyi ( ön cam filmi neon veya led hariç ) herşey serbest işle sigortaya bitti gitti heryeri araştırdım eskiden vardı bizdede bu kanun ama farklı makine mühendisi çizim yapacak sen onu onaylatacan muyaneye sokacan ruhsat değişecek extra vergisi cabası bi ton bürokrasiden sonra kabul görünürse işleme tamam ama 39 maddemidir 32 maddemir dillerine dolamışlar arabanın orjinalini değişmek yassah kaçtane orjinal var ya egzoz farklı ya jant ya cam filmi bakanlığa bile yazı gönderdim fosss çıktı sanatımızı icra etmeye müsade yok
|
|||
![]() |
|||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
süper video. paylaşım için teşekkürler
|
|||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|||
![]() |
|||
juneeci ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
||
Çok güzel, iyi şeyler paylaşılmalıdır
![]() Düzenleyen juneeci - 30 Eylül 2011 Saat 05:57 |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
tüylerim diken diken oldu adeta.
|
|||
![]() |
|||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
||
Söylenecek fazla bişey yok
Para Var Huzur Var |
|||
![]() |
|||
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
||
katılıyorum ve derin bir ahhh... çekiyorum ![]() |
|||
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|||
![]() |
|||
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Her kelimesine katılıyorum.Sanayide görüyoruz kullanılan parçaları çıkma çakma parçalarla araba topluyolar pertten araba topluyolar araba trafikte tehlike saçıyor kimse bişey demiyor.Sen arabana bişey yapacaksın yassak kardeşim diyorlar.
|
|||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|||
![]() |
|||
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
||
modifiyeli araba bence en sağlam arabadır nedeni ise kullanıcının arabasına olan düşkünlüğüdür yani düşkün olmasa o kadar masrafı yapıp orjinal ve sağlam parça kullanmaz... ama yok mesela sallıyorum git doğan'ın şanzumanını murat'a tak sonra yallah trafiğe... nese olur olur gider mantığıyla ilerlicez yapcak bişey yok... |
|||
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |