Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Modifiye Sanattır

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=18592
Tarih: 28 Temmuz 2025 Saat 10:31
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Modifiye Sanattır
Mesajı Yazan: gokayy
Konu: Modifiye Sanattır
Mesaj Tarihi: 29 Eylül 2011 Saat 21:34
Gerçekten çok başarılı bir video sizlerle paylaşmak istedim.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150829094740384" rel="nofollow - http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150829094740384

-------------
Peugeot 1998 106 1.4 XR
Gökay ÜNAN
Küçükyalı / İSTANBUL
0536 298 53 70
Senin Külüstürün, Başkasının Mercedes inden İyidir...AlbaYDemircaN
[o.o]
/)__)
-"--"-

Cevaplar:
Mesajı Yazan: toprak
Mesaj Tarihi: 29 Eylül 2011 Saat 22:50
Başarılı 

-------------
FGRDFG FSDGDSFG DSG

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 29 Eylül 2011 Saat 22:50
Çok Harika Ellerine Sağlık Gökayım

Mesajı Yazan: djchaos
Mesaj Tarihi: 30 Eylül 2011 Saat 01:00
ah birde o sanattan polisler anlasa ingilterede yap istediğin modifiyeyi ( ön cam filmi neon veya led hariç ) herşey serbest işle sigortaya bitti gitti heryeri araştırdım eskiden vardı bizdede bu kanun ama farklı makine mühendisi çizim yapacak sen onu onaylatacan muyaneye sokacan ruhsat değişecek extra vergisi cabası bi ton bürokrasiden sonra kabul görünürse işleme tamam ama 39 maddemidir 32 maddemir dillerine dolamışlar arabanın orjinalini değişmek yassah kaçtane orjinal var ya egzoz farklı ya jant ya cam filmi bakanlığa bile yazı gönderdim fosss çıktı sanatımızı icra etmeye müsade yok

Mesajı Yazan: tigerland
Mesaj Tarihi: 30 Eylül 2011 Saat 01:31
süper video. paylaşım için teşekkürler

-------------
206 RG 2000
206 GTI 2001
206 XS 2004
206 RC 2004
206+ 2012
206 GTI 2002
206 RED RC
207 GT
206 RC Black

Mesajı Yazan: juneeci
Mesaj Tarihi: 30 Eylül 2011 Saat 05:55
Çok güzel, iyi şeyler paylaşılmalıdır

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 30 Eylül 2011 Saat 09:34
tüylerim diken diken oldu adeta.

Mesajı Yazan: 34sea45
Mesaj Tarihi: 30 Eylül 2011 Saat 09:35
Söylenecek fazla bişey yok

Para Var Huzur Var

-------------
106 xr 1998 1,4 her daim benzinli+playstation (PeSBoX)
Çakmak/Ümraniye/İstanbul
0 507 250 90 71 - dincerkukku@hotmail.com

Mesajı Yazan: Burak07
Mesaj Tarihi: 30 Eylül 2011 Saat 09:39
Orjinalini yazan: djchaos djchaos Yazdı:

ah birde o sanattan polisler anlasa ingilterede yap istediğin modifiyeyi ( ön cam filmi neon veya led hariç ) herşey serbest işle sigortaya bitti gitti heryeri araştırdım eskiden vardı bizdede bu kanun ama farklı makine mühendisi çizim yapacak sen onu onaylatacan muyaneye sokacan ruhsat değişecek extra vergisi cabası bi ton bürokrasiden sonra kabul görünürse işleme tamam ama 39 maddemidir 32 maddemir dillerine dolamışlar arabanın orjinalini değişmek yassah kaçtane orjinal var ya egzoz farklı ya jant ya cam filmi bakanlığa bile yazı gönderdim fosss çıktı sanatımızı icra etmeye müsade yok

katılıyorum ve derin bir ahhh... çekiyorumSleepy

-------------
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli
Liseli 0Rh+      Alanya/Antalya 0538 945 18 95    "07"

Mesajı Yazan: sedataksu
Mesaj Tarihi: 30 Eylül 2011 Saat 10:13
Orjinalini yazan: Burak07 Burak07 Yazdı:

Her kelimesine katılıyorum.Sanayide görüyoruz kullanılan parçaları çıkma çakma parçalarla araba topluyolar pertten araba topluyolar araba trafikte tehlike saçıyor kimse bişey demiyor.Sen arabana bişey yapacaksın yassak kardeşim diyorlar.

-------------
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal
Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler...
* 28 ÇOTANAKLAR *

Mesajı Yazan: Burak07
Mesaj Tarihi: 30 Eylül 2011 Saat 10:35
Orjinalini yazan: sedataksu sedataksu Yazdı:

Orjinalini yazan: Burak07 Burak07 Yazdı:

Her kelimesine katılıyorum.Sanayide görüyoruz kullanılan parçaları çıkma çakma parçalarla araba topluyolar pertten araba topluyolar araba trafikte tehlike saçıyor kimse bişey demiyor.Sen arabana bişey yapacaksın yassak kardeşim diyorlar.

modifiyeli araba bence en sağlam arabadır nedeni ise kullanıcının arabasına olan düşkünlüğüdür yani düşkün olmasa o kadar masrafı yapıp orjinal ve sağlam parça kullanmaz... ama yok mesela sallıyorum git doğan'ın şanzumanını murat'a tak sonra yallah trafiğe... nese olur olur gider mantığıyla ilerlicez yapcak bişey yok...

-------------
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli
Liseli 0Rh+      Alanya/Antalya 0538 945 18 95    "07"

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net