![]() |
|
Yetkili servislerde xenon kit |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
frtkck ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2011 Konum: GİRESUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2011 Saat 19:58 |
||
Öncelikle merhabalar ,ucuz etin yağnisi gerçekten yenmez imiş aracıma markasını hatırlamadığım bir zenon kiti taktırdım ve bugün itibari ile söküp çıkarttım.Araca hiç olmadık yerde abs vb. arıza lambaları yaktı balansların manyetik alanıdır dedim balanslara yer değiştirdim oda kar etmedi sonuç itibari ile söktüm.Şimsi asıl konuya geleyim peugeot yetkili servislerinde H7 xenon kit varmıdır bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Bu arada yakın zamanda çift mercekli angel farlarımda elimde olacak .İlgi ve alakanıza şimdiden teşekkürler.Araç 2004 model triptonik 206 far tipi uzun ve kısa H7 . |
|||
Ferit Küçük Peugeot206 2004 triptonik xline
|
|||
![]() |
|||
mehmet eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Abs eger ışığı yanıyorsa arızalı olabılır servıste baktırmanızı onerırım,bızım aractada arıza gosterıyordu yapılmıstı.Xenonla ılıgılı cevap vereceklerdır.
|
|||
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
|||
![]() |
|||
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
||
Ucuz xeonların bazıları arıza lambası yakıyor.Geçmiş olsun.
|
|||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|||
![]() |
|||
frtkck ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2011 Konum: GİRESUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Mehmet farları ( Zenon) ları yaktığımda yakıyordu abs arıza lambasını bu akşam tamamen söktürdüm.Yarın sabah Ordu'ya yetkili servisten randevu aldım direksiyon kaplatmıştım sanırım montaj sırasında sargılı kablolar sıkışmış korna da zorlanma ve parkları açtığımda sağa direksiyonu çevirdiğimde kendiliğinden korna çalıyor .Diyorum servise gitmişken xenon varsa orda halledeyim en azından yaptıkları işi garantisi ile yapıyorlar .Yorumun için de teşekkürler.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
servis takmaz çünkü bu yasal değil. yani halojen fara mercek takılmaz, zaten 2008 yılından sonra yasaklandı. Eğer farın mercekli ise ozaman olur ama normal far var ise hiç boşuna uğraşma hem sana yazık hemde karşından gelen insanlara yazık
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
||
Bence serviste vardır bu model için olmasa bile xenon kullanan pejo modeli vardır diye düşünüyorum ama kazıktır.Bence garantili ve kaliteli bir marka xeonon işini görecektir.Bu arada giresunun neresindensin.Geçen hafta giresundaydım.
|
|||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|||
![]() |
|||
mehmet eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
||
geçmiş olsun hocam yarın sonucu yazarsın bende merak ettım.
|
|||
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
|||
![]() |
|||
||
Tabikide merceksiz farlara xenon taktırmam bu konuda çok hassasım daha önceki konularımda belirtmiş idim ıbm marka çift mercekli angel siparişi verdim ona uygulayacağım.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Merkezde ikamet ediyorum .
|
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
||
çocukluğum seyid hoca mahallesinde geçti.yeni vilayet binasında taksi duragının olduğu sokak bianın altında oto yıkama var şimdi aynı yerde halamlar oturuyor.
|
|||
2011 C4 VTRPK MCP
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
ozaman çıkma zenonlar var ondan al. anyetik alan oluşturmuyor elektronik parçalarda arızaya geçmediği için arıza ışığı yanmıyor. iş balastlarda bitiyor kaliteli alırsan sıkıntı olmaz.
mercekli fara yapmana bu konuda duyarlı olmana sevindim. öyle insanlar varki aracı güzel hözüksün diye hem kendinehemde başkalarına zarar veriyor görüntü uğruna.
|
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
Benim amacım aracın güzel görünmesinden ziyade görüş üstünlüğü , gözlük kullandığım ve astımmat olduğum için düşünüyorum . Kelvin olarak da kimseyi rahatsız etmemesi için 4300 .
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Benim büyük halamlar da aynı mahalle ve sanırım aynı apartmanda oturuyor .Toptancının üzerinde baro lokalinin arka sokağında.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
çok iyi tebrik ederim. en iyi aydınlatmayı (yağur kar vs) 4150 ile 4300k arası yapar.
çok geçmiş olsun
|
|||
|||
![]() |
|||
||
Yorunmların için teşekkürler Metin yolumuzda açık olsun 4300 mercekli xenonumuz da .Olsun ki kimseyi rahatsız etmiyelim.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
||
Can-bus yad dijital beyinli araçlarda bu tip sıkıtılar xenon uygulamları sonrası sıkca görülüyor,bu durumlarla karşılaşmamak için yetkili servisede 400 500 lira ödemeye gerek yok bence,iyi bir aksesuarcı bulup djital balastlı xenon kitlerden almanız ve montajını yaptırmanız yeterli olacaktır. 406 aracımda bende farları açtığım zaman abs ve airbag arıza alıyordum,hatta silecek motorlarım yanmıştı,daha sonra space marka dijital balastlı can-bus destekli bir zenon kit aldım sorunsuz kullandım,şuan 308 de de aynı kit ten mevcut sorunsuz.fiyatıda 150 ile 200 tl arasında montaj esnasına kesme biçme işlemi de olmuyor.
|
|||
2001 peugeot 406 sv bva
2010 peugeot 308 Millesim hdi(dv6C) Auto6r |
|||
![]() |
|||
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
||
Servis işine hiç girme derim al kalitelisinden bi kit sıkıntı olmaz bende ucuz bi kit almıştım yanıp yanıp sönüyodu söktüm monza taktım sıkıntı yok daha iyileride var tabi.
|
|||
![]() |
|||
||
Yarın serviste bi fiyat alacağım duruma göre ,peki 4300 kelvın değerinde canbus sistemli önerisi veya tecrübe edenmiş olan arkadaşların yorumlarınıda bekliyorum.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
monzalar hepsiburada da 115 tl idi.
|
|||
|||
![]() |
|||
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
||
Aynen metin bende ordan almıştım 123 civarı falandı ben aldığımda şimdi 117 olmuş. |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |