![]() |
|
206 saat sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
burak206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2011 Konum: Maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2011 Saat 23:02 |
merhaba arkadaşlar aracı alalı 2ay oldu 1ay sonra tesisat yaptırdım ama tesisattan sonra ekrandaki saatim teyp açıkken ilerlemiyo? ama kontagı kapatıp bi kaç dakka durup kontagı yeniden açtıgımda saati ilermiş görüyorum doğru saat yazıyor yani.aldıgım teypin bağlantısıyla bi alakası varmıdır?
pioner- deh2350 teyp
|
|
(BEYAZ)2003 MODEL 206 X-LİNE 1.4 HDİ pioner 1400watt bas,jbl mid takımı m.acoustic amfi, piooner teyp
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
teyple bı alakası olmaması lazım orjinal teyp soketınde saate gıden jaklara bı bak kardesım onlar bı yere şase yapıyo olabılr |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben teybi taktırdığımda ekranımtek satır olandandı. frekans(rds) ve saat gösteren. Kapıyı kapatınca sizdeki gibi kitleniyordu. Bizim araçlarda hangi kapı açıkşa onun yazısı yazıyor. En son ben bindiğim için sağ ön kapı açık yazısının bir kısmı kalıyordu. Tabi düğmeye basınca yada kapıyı açıp kapatınca düzeliyordu.
Sonra silecek kolunu düğmeli yapıp 3 satır ekran alınca olay düzeldi. Artık hepsi aktif ama tabi bu seferde frekans yeri boş kalıyor orayada yapacak bişi yok maalesef. Düzenleyen Alicilik - 25 Eylül 2011 Saat 23:50 |
|
![]() |
|
burak206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2011 Konum: Maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
yorumlarınız için teşekkür ediyorum.evet benimde aynen kapı açık yazısı geçerken yazı yarıda donuyo.
yaptırdığın işlemin maliyeti nedir 3satır ekran? düğmeli silecek kolu?
|
|
(BEYAZ)2003 MODEL 206 X-LİNE 1.4 HDİ pioner 1400watt bas,jbl mid takımı m.acoustic amfi, piooner teyp
|
|
![]() |
|
Silecek kolu için maaliyet bir yaylı tükemez kalem
![]() Ekran olayı biraz sıkıntı. Onu sağlam bulup alman lazım. 206 ekranı tercihim 307lerde sorun oluyor forumu incelersen onda görürsün gerisi zaten sen onları takınca olacak. Olmazsa da servisten açtırırsın. |
|
![]() |
|
tamam bu olayı araştırıp halledicem çok uyuz oldum ekrana :D bilgi için sağol arkadaşım
|
|
|
|
![]() |
|
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Teybinin montajı ile alakalı bir durum, işinin ehli bir usta sorununu çözecektir. Sıklıkla yaşanılan bir problem...
|
|
![]() |
|
emin08 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Nisan - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2011 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
benim aracımda da tek satır ekran var ve teybi değiştirdim. şimdiye kadar herhangi bir sorun yaşamadım. saat, kapı açık ikazları vs.. sorunsuz çalışıyor. teybi takan usta bir hata yapmış olabilir.
|
|
Peugeot Partner 2.0HDI (2005)
|
|
![]() |
|
Ustanın orjinali bozarak yapacağı bir şer varsa bilmiyorum. Çünkü soketler sabit kendi teybinizden söküp yeni teybin soketine takıyor. Pioneer soket ile teyp arasına kontak-direk akü ile amfi kontrol hatlalrını açık bırakmış onları değiştirebiliyorsunuz. Onlarıda zaten Aküden direk geleni yerine kontağda kontak kısmına bağladı ve amfi de boşta. Ayrıca kes birleştir varsa onu da sırf onun için yaptırmazdım. Zaten tuşa dokununca kendine geliyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |