Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

206 saat sorunu

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 206
Forum Tanımlaması: Peugeot 206, 1998'den 2011'e kadar üretilen kompakt boyutlu satış rekoru kırmış bir otomobildir
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=18468
Tarih: 09 Haziran 2025 Saat 23:59
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 206 saat sorunu
Mesajı Yazan: burak206
Konu: 206 saat sorunu
Mesaj Tarihi: 25 Eylül 2011 Saat 23:02
merhaba arkadaşlar aracı alalı 2ay oldu 1ay sonra tesisat yaptırdım ama tesisattan sonra ekrandaki saatim teyp açıkken ilerlemiyo? ama kontagı kapatıp bi kaç dakka durup kontagı yeniden açtıgımda saati ilermiş görüyorum doğru saat yazıyor yani.aldıgım teypin bağlantısıyla bi alakası varmıdır?
pioner- deh2350 teyp

-------------
(BEYAZ)2003 MODEL 206 X-LİNE 1.4 HDİ pioner 1400watt bas,jbl mid takımı m.acoustic amfi, piooner teyp

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Muhammet ÇAKIR
Mesaj Tarihi: 25 Eylül 2011 Saat 23:43

teyple bı alakası olmaması lazım orjinal teyp soketınde saate gıden jaklara bı bak kardesım onlar bı yere şase yapıyo olabılr

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 25 Eylül 2011 Saat 23:49
Ben teybi taktırdığımda ekranımtek satır olandandı. frekans(rds) ve saat gösteren. Kapıyı kapatınca sizdeki gibi kitleniyordu. Bizim araçlarda hangi kapı açıkşa onun yazısı yazıyor. En son ben bindiğim için sağ ön kapı açık yazısının bir kısmı kalıyordu. Tabi düğmeye basınca yada kapıyı açıp kapatınca düzeliyordu.
Sonra silecek kolunu düğmeli yapıp 3 satır ekran alınca olay düzeldi. Artık hepsi aktif ama tabi bu seferde frekans yeri boş kalıyor orayada yapacak bişi yok maalesef.

Mesaj Tarihi: 26 Eylül 2011 Saat 00:11
yorumlarınız için teşekkür ediyorum.evet benimde aynen kapı açık yazısı geçerken yazı yarıda donuyo.
yaptırdığın işlemin maliyeti nedir 3satır ekran? düğmeli silecek kolu?

-------------
(BEYAZ)2003 MODEL 206 X-LİNE 1.4 HDİ pioner 1400watt bas,jbl mid takımı m.acoustic amfi, piooner teyp

Mesaj Tarihi: 26 Eylül 2011 Saat 00:19
Silecek kolu için maaliyet bir yaylı tükemez kalem Sırıtma. Forumu biraz araştırırsan çok saygı değer bir arkadaşımız bunun için çok güzel bir işlem buldu.

Ekran olayı biraz sıkıntı. Onu sağlam bulup alman lazım. 206 ekranı tercihim 307lerde sorun oluyor forumu incelersen onda görürsün gerisi zaten sen onları takınca olacak. Olmazsa da servisten açtırırsın.

Mesaj Tarihi: 26 Eylül 2011 Saat 00:30
tamam bu olayı araştırıp halledicem çok uyuz oldum ekrana :D bilgi için sağol  arkadaşım 

-------------

Mesajı Yazan: C!N
Mesaj Tarihi: 26 Eylül 2011 Saat 02:22
Teybinin montajı ile alakalı bir durum, işinin ehli bir usta sorununu çözecektir. Sıklıkla yaşanılan bir problem...

Mesajı Yazan: emin08
Mesaj Tarihi: 26 Eylül 2011 Saat 08:25
benim aracımda da tek satır ekran var ve teybi değiştirdim. şimdiye kadar herhangi bir sorun yaşamadım. saat, kapı açık ikazları vs.. sorunsuz çalışıyor. teybi takan usta bir hata yapmış olabilir.

-------------
Peugeot Partner 2.0HDI (2005)

Mesaj Tarihi: 26 Eylül 2011 Saat 09:32
Ustanın orjinali bozarak yapacağı bir şer varsa bilmiyorum. Çünkü soketler sabit kendi teybinizden söküp yeni teybin soketine takıyor. Pioneer soket ile teyp arasına kontak-direk akü ile amfi kontrol hatlalrını açık bırakmış onları değiştirebiliyorsunuz. Onlarıda zaten Aküden direk geleni yerine kontağda kontak kısmına bağladı ve amfi de boşta. Ayrıca kes birleştir varsa onu da sırf onun için yaptırmazdım. Zaten tuşa dokununca kendine geliyor.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net