![]() |
|
BIKTIM !!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
bahadiryor ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Ekim - 1974 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bahadiryor
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2012 Saat 16:25 |
|
Mrb. aynısı benim başıma geldi. Marş otomatiğini değiştirdiler, sorun kalmadı. 140 TL.'ye Valeo marka takıldı. Hiç orasını burasını ellettirme.
|
||
2003 OrientDarkBlue 307
|
||
![]() |
||
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hocam,iki seferde benim başıma geldi,akü zayıfladı sandım,en yakın zamanda akü değiştirecektim.bunları okumam çok iyi oldu demek çözüm marş otomatiğindeymiş.
bu kadar çok kişide aynı sorun başgsöterdiğine göre KRONİK arıza diyelim.. |
||
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
||
![]() |
||
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bukadar sey yüzünden bıkılmaz arkadaşım her araçta bunlar olabilir gayet normal şeyler bunlar günümüzdeki araçlarda elektronik sistem çok oldugu için anlayan ustayı bulmak bence oldukça güç kaldiki sendeki arıza bence elektronik bi sorun degil normal bir oto elektirikçide yapabilir diye düşünüyorum ama yeni sistem araçların arızası için en iyi elinde teşkilatı olan ustalar daha iyi tabi birazda işten anlaması gerekiyor
|
||
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
||
![]() |
||
bugatti78 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Mayıs 2010 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bugatti78
|
Merhaba arkadaşlar. Peugeot 307 SW aracım var aynı sorun bende de var normal yolda giderken araç harareti 90 ı geçmiyor hiçbir problem yok fakat motoru stop ettiğimde bir daha çalışmıyor tık diye ses geliyor ve kalıyor 20-30 dakika sonra araç soğuduktan sonra çalışıyor. Bende haftasonu sanayiye görüdeğim. Bu forum inanılmaz faydalı buradan edindiğim bilgiler ışığında ustaya iş tarif edeceğim.
saygılar
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
ne yaptın hallettin mi sorunu neyden olduğunu merak ettim, |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
aksungur19 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2011 Konum: Çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aksungur19
|
Sorun marş dinamosunda hocam. kömürler bitmiş, lehimleri kopmuş veya sargılarda hasar olabilir. Evet arkadaşların da dediği gibi en fazla 150 TL masraf olur.
|
||
106 xr 1998 1.4 (72kw)
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
150ye biter merak etme en fazla dediğim gibi:)
|
||
![]() |
||
suskun26esk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2011 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı suskun26esk
|
kesinlikle katılıyorum aynı durum benim 106 gtı dada olmuştu marş otomatiğinde sorun var yenisi dediği gibi 150 civarı yan sanayi takmanı tavsiye etmem ömrü birkaç günlükde olabiliyormuş birkaç senelikde
onu değiştirirken kömürleride değiştirirsin bir daha sorun çıkartmaz
|
||
![]() |
||
aacemm ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 03 Eylül 2010 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
|
dostum aynı sorun bende de vardı marşmotorunu revizyondqan geçirdim. olmadı, marş otomatiğiymiş meğer. bu parça olması lazım yoksa diğer adımlara baktır.
|
||
![]() |
||
ramtas ![]() 1. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
|
ben 50 + 50 verdim işçilik ve parça
|
||
1.6 xt 307 2005 benzinli otomatik istanbul
|
||
![]() |
||
|
hocam komple değşssen en fazla 150 tl gibi bişey çıkar
|
||
![]() |
||
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
|
sadece tık diye ses geliyo calısmıyo araba ne kadarmı o otomatıkler
|
||
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
||
![]() |
||
ramtas ![]() 1. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
|
bence sorun marş dinamo otomatiğinden.bende geçensene çamlıca tepesinde yolda kaldım.çamlıcada aracımı stop ettim 1 dakika sonra çalışmadı.yarım saat sonra çalıştı.bu yarım saatte 50 defa denedim.sadece tık sesi.neyse ertsi gün gittim sanayiye marş dinamosu otomatiği bozulmuş.1.5 yıldır allaha şükür aynı şeyi yapmadı..
|
||
1.6 xt 307 2005 benzinli otomatik istanbul
|
||
![]() |
||
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
|
inş baska bı sıkıntı cıkmaz hocam yardımlarınız ıcın tesk ederım herkese yarın sonucu yazarım buraya
|
||
|
||
![]() |
||
|
tanıdığın bi elektrikçi varsa hocam halleder onlar. fazla bi maliyetide olmaz biz geçen sene doblo da yapmıştık öle bi değişiklik 30 tl kömürler 10 tl de işçilik aldılar 40 tl
|
||
![]() |
||
|
bende öyle dusunuyorum ama bılmıyorum yarın bakıcaz
|
||
|
||
![]() |
||
|
marş motorunu kömürlerinden olma ihtimali yüksek...
|
||
![]() |
||
|
şimdi şöyle açıklayım aracı stop edıyorum motor sıcak tekrar basıyorum marş motoru dönmüyo sadece tık diye ses geliyo motor bıraz sogusun marş alıyo . marş motoru komurlerındenmı acaba
|
||
|
||
![]() |
||
|
altına yatmanız gerekecek ama sanırım aynı yerdeyse 1.4lerle sorun temazsızlıktan başka bir şey değil gibi bencede
|
||
![]() |
||
mehmet eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
|
+1 ![]() Düzenleyen koliva - 25 Eylül 2011 Saat 12:02 |
||
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |