![]() |
|
aksarayda cam filmi 50 tl !! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2011 Saat 22:06 |
arkadaslar bu aksam ustu arabayı almaya gıttım 18-19 saatlerı arası.bır dukkanın onu o bıcım kalabalık.baktım adamlar harıl harıl fılm cekıyor.5 aracta sırada var.ne kadar dedım 50 tl dedı.cam fılmı yaptırmak ısteyenler bence bır ugrasın.yerın ısmını bılmıyorum ama merkezde mc donaldsın bır alt sokagından gırınce ılerde kosede.
bu arada aracımı aldım.farım hala kırık.:(( bugun aksam tam junyan angel alıyordum.satıcı maxımum karta vade farksız vermıyoruz dedı.340 tl dedı kartla 360 dedıgı ıcın vazgectım.hala angel arıyorum bılgınıze.uygun fıyata goren duyan varsa solesın lutfen. shopa gırmısken bırde cakar 19 ledlı park lambası aldım.fıyatı 40 tl:(( parkı acınca normal yanıyor kapayıp tekrar acınca cakar olarak yanıyor.tavsıye ederım.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
angel far için albayımla görüş o sana yardımcı olur.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
![]() ![]() ![]() ![]() |
tskler metın yazıyorum ozelden sımdı
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Aksaraydaki 50 Liralık Cam Filmlerinden Uzak Durun....
|
|
![]() |
|
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
flim çektircektim vaz geçtim bundan sonra cevirmeler cam flimi ve egzodanmış ama neden uzak durun dedin abi bende gördüm orda 40 tl çekiolar :D amerikan yazıyodu bde |
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
![]() |
|
Yahu Buda Bişeymi Adamlar 4O Lira Cam Filmi Çekiyor Üstelik 5 Yıl Garanti Bile Veriyorlar...
Haftada Bir Filmler Sıyırmaya Başlar. Her Hafta Gidip Garantisi Var Diye Gidip Değiştirmek.... Harcadığın Yakıt Masrafı Cabası |
|
![]() |
|
ben çektirdim aksarayda cander otoda ğen iyiside onlar zaten 40 liraya ama yoğunluktan iyi ilgilenmiyolar eskidende yapıyolardı bu işi aynı şekilde yaptırmıştım bundan 2 yıl önce aynı yerde 23tl ye o zaman hakkını veriyolardı gerçekten ama şu an tavsiye etmem
|
|
![]() |
|
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
zeytin burnunda tolga cam var mezarlığın içinde gidin orda çektirin dedim işçilik on numara ben hep orda çektiririm en son toyotam vardı ona çektirmiştim 3 sene hiç sorunsuz kullandım ne atma nede hava kabarcığı yaptı ucuz alacak kadar zengin olmayın derim kalıte ucuza alınmaz arkadaşlar...
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Sakın hee !! Ben yaptırdım o Aksarayda 1 ay sonra cam filmleri açılmaya başladıı Sakın Sakın Sakın ! üstüne 50 TL daha koyun adam gibi bişey yaptırın. ben söktürüp tekrar yaptırıcam 100 tl liklerden
Düzenleyen xMEGANx - 25 Eylül 2011 Saat 02:56 |
|
![]() |
|
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynen oyle albayım.zamanında o hataya bende dustum cektırdık aradan 15 gun gecmeden memlekette gezerken arkadas camı ındırırken sıyrılıp burustu acayıp bır sekıl aldı.rezıl oldum resmen.ayrıca amerıkan dedıklerı fılm gunese cıkınce sıyah degıl dıkkatlı bakarsanız bıraz kahverengımsı durmakta bencede uzak durun.gıt gel sıra bekleme benım ıcın sorun degıl dıyorsanız karar sızın..
|
|
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |