Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

aksarayda cam filmi 50 tl !!

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=18442
Tarih: 08 Ağustos 2025 Saat 12:12
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: aksarayda cam filmi 50 tl !!
Mesajı Yazan: yeditepely
Konu: aksarayda cam filmi 50 tl !!
Mesaj Tarihi: 24 Eylül 2011 Saat 22:06
arkadaslar bu aksam ustu arabayı almaya gıttım 18-19 saatlerı arası.bır dukkanın onu o bıcım kalabalık.baktım adamlar harıl harıl fılm cekıyor.5 aracta sırada var.ne kadar dedım 50 tl dedı.cam fılmı yaptırmak ısteyenler bence bır ugrasın.yerın ısmını bılmıyorum ama merkezde mc donaldsın bır alt sokagından gırınce ılerde kosede.

bu arada aracımı aldım.farım hala kırık.:(( bugun aksam tam junyan angel alıyordum.satıcı maxımum karta vade farksız vermıyoruz dedı.340 tl dedı kartla 360 dedıgı ıcın vazgectım.hala angel arıyorum bılgınıze.uygun fıyata goren duyan varsa solesın lutfen.

shopa gırmısken bırde cakar 19 ledlı park lambası aldım.fıyatı 40 tl:(( parkı acınca normal yanıyor kapayıp tekrar acınca cakar olarak yanıyor.tavsıye ederım.

-------------
Atakan
2001 206 XS 1.6 16V benzinli (siyah)
İSTANBUL

Cevaplar:
Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 24 Eylül 2011 Saat 22:08
angel far için albayımla görüş o sana yardımcı olur.

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesajı Yazan: yeditepely
Mesaj Tarihi: 24 Eylül 2011 Saat 22:10
tskler metın yazıyorum ozelden sımdıGülme

-------------
Atakan
2001 206 XS 1.6 16V benzinli (siyah)
İSTANBUL

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 24 Eylül 2011 Saat 22:27
Aksaraydaki 50 Liralık Cam Filmlerinden Uzak Durun....

Mesajı Yazan: OkaN
Mesaj Tarihi: 24 Eylül 2011 Saat 22:34
Orjinalini yazan: AlbaYDemircaN AlbaYDemircaN Yazdı:

Aksaraydaki 50 Liralık Cam Filmlerinden Uzak Durun....

flim çektircektim vaz geçtim bundan sonra cevirmeler cam flimi ve egzodanmış ama neden uzak durun dedin abi bende gördüm orda 40 tl çekiolar :D amerikan yazıyodu bde

-------------
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür…

EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN

Mesaj Tarihi: 24 Eylül 2011 Saat 22:37
Yahu Buda Bişeymi Adamlar 4O Lira Cam Filmi Çekiyor Üstelik 5 Yıl Garanti Bile Veriyorlar...
Haftada Bir Filmler Sıyırmaya Başlar.
Her Hafta Gidip Garantisi Var Diye Gidip Değiştirmek.... Harcadığın Yakıt Masrafı Cabası

Mesaj Tarihi: 25 Eylül 2011 Saat 02:18
ben çektirdim aksarayda cander otoda ğen iyiside onlar zaten 40 liraya ama yoğunluktan iyi ilgilenmiyolar eskidende yapıyolardı bu işi aynı şekilde yaptırmıştım bundan 2 yıl önce aynı yerde 23tl ye o zaman hakkını veriyolardı gerçekten ama şu an tavsiye etmem

Mesajı Yazan: hakann83
Mesaj Tarihi: 25 Eylül 2011 Saat 02:32
zeytin burnunda tolga cam var mezarlığın içinde gidin orda çektirin dedim işçilik on numara ben hep orda çektiririm en son toyotam vardı ona çektirmiştim 3 sene hiç sorunsuz kullandım ne atma nede hava kabarcığı yaptı ucuz alacak kadar zengin olmayın derim kalıte ucuza alınmaz arkadaşlar...

Mesajı Yazan: xMEGANx
Mesaj Tarihi: 25 Eylül 2011 Saat 02:56
Sakın hee !!  Ben yaptırdım o Aksarayda 1 ay sonra cam filmleri açılmaya başladıı Sakın Sakın Sakın ! üstüne 50 TL daha koyun adam gibi bişey yaptırın. ben söktürüp tekrar yaptırıcam 100 tl liklerden

-------------

AIRBUS 307
-Peugeot 307 1.6 HDI 2007 Alp Beyaz Makyajlı Kasa

Mesajı Yazan: masumserseri
Mesaj Tarihi: 25 Eylül 2011 Saat 11:00
Orjinalini yazan: AlbaYDemircaN AlbaYDemircaN Yazdı:

Yahu Buda Bişeymi Adamlar 4O Lira Cam Filmi Çekiyor Üstelik 5 Yıl Garanti Bile Veriyorlar...
Haftada Bir Filmler Sıyırmaya Başlar.
Her Hafta Gidip Garantisi Var Diye Gidip Değiştirmek.... Harcadığın Yakıt Masrafı Cabası
aynen oyle albayım.zamanında o hataya bende dustum cektırdık aradan 15 gun gecmeden memlekette gezerken arkadas camı ındırırken sıyrılıp burustu acayıp bır sekıl aldı.rezıl oldum resmen.ayrıca amerıkan dedıklerı fılm gunese cıkınce sıyah degıl dıkkatlı bakarsanız bıraz kahverengımsı durmakta bencede uzak durun.gıt gel sıra bekleme benım ıcın sorun degıl dıyorsanız karar sızın..

-------------
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net