![]() |
|
cep ten Araç hasar&kaza sorgulama. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2011 Saat 21:53 |
|
bizim jetta da 1 defa kaza yaptı 14 800 tl msj attıgında şu tarihde 12 bin tl lık hasar vardır diyor.
|
||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
![]() |
||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
valla tramere ben guvenmıyorum arkadaslar bundan oncekı aracımla ben 3 kere kaza yaptım 1 tanesı buyuktu kazanın. kaskodan karsılandı masraflarım ayrıca buyuk olan kazamda carptıgım arac pert oldu. tramerde sorguladım merak edıp baktım hıc kazam gozukmuyo :))
|
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
iş arasında yazdıgımdan vede noktalama işaretleriyle aram fazla iyi olmadıgından kullanmıyorum soru : gelen mesaj da carpma yazıyor bu nedir cevap : aracın sigorta firması kazanın miktarını gizli tutarak miktar yerine çarpma olarak cevap verior soru :neden çarpma olarak cevap veriliyor belli bir limiti altında tamir gördüğü içinmi cevap : hayır sadece tamir masraflarını gizli tutarak daha çok müşteri çekmeye çalışıyor bu soruları ben sordum tramerdeki telefona bakan kişide bunları söyledi :) |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Bu cumleyi ayiklamak icin decoder lazim ![]() Asagidaki parcayi cekip aldim ve anladigim su: Sigorta yada kasko firması kaza hakkinda tutar yazmissa tramer sorgularinda bu tutar cikiyor. Eger sadece carpma yazmissa sorguda "carpma" seklinde cikiyor.Sunlardan nasil bisey anlasilmali bilmiyorum ![]() gelecek olan mesajda yazan çarpmalarda normal kazadır belli bir limitin altındakiler değil bunun sebebininde sigorta firması bilgi vermiyo bunu tarcih edelim oldugunu söyldilerHadi cik bakalim isin icinden cikabiliyorsan ![]() Düzenleyen koliva - 22 Eylül 2011 Saat 18:04 |
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|
tramer hakkında daha önce konu açmıştım ama madem böyle güncel bi konu var merak edenlere belki yardımı dokunur
gelecek olan mesajda yazan çarpmalarda normal kazadır belli bir limitin altındakiler değil trameri aradım ve bana dedikleri şuydu sigorta yada kasko firması kaza tutarını nasıl belirtirse bizde size o şekilde gönderiyoruz eger tutar yazılmışsa tutar tutar değilde çarpma yazılmışsa çarma yazıyo bunun sebebininde sigorta firması bilgi vermiyo bunu tarcih edelim oldugunu söyldiler |
||
![]() |
||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Avea
http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/servisler/bilgi/arac_sorgu.shtml?pagemenu=servisler.bilgi.hasarliarac
Türkcell
Vadofone nın saglıklı bı acıklamasını bulamadım.
msj numaraları aklınızda bulunsun diye,
|
||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |