Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

cep ten Araç hasar&kaza sorgulama.

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=18389
Tarih: 06 Ağustos 2025 Saat 09:45
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: cep ten Araç hasar&kaza sorgulama.
Mesajı Yazan: Engin Tepe
Konu: cep ten Araç hasar&kaza sorgulama.
Mesaj Tarihi: 22 Eylül 2011 Saat 17:16
http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/servisler/bilgi/arac_sorgu.shtml?pagemenu=servisler.bilgi.hasarliarac" rel="nofollow -

Cevaplar:
Mesajı Yazan: 34sea45
Mesaj Tarihi: 22 Eylül 2011 Saat 17:52
tramer hakkında daha önce konu açmıştım ama madem böyle güncel bi konu var merak edenlere belki yardımı dokunur

gelecek olan mesajda yazan çarpmalarda normal kazadır belli bir limitin altındakiler değil trameri aradım ve bana dedikleri şuydu sigorta yada kasko firması kaza tutarını nasıl belirtirse bizde size o şekilde gönderiyoruz eger tutar yazılmışsa tutar tutar değilde çarpma yazılmışsa çarma yazıyo bunun sebebininde sigorta firması bilgi vermiyo bunu tarcih edelim oldugunu söyldiler

-------------
106 xr 1998 1,4 her daim benzinli+playstation (PeSBoX)
Çakmak/Ümraniye/İstanbul
0 507 250 90 71 - dincerkukku@hotmail.com

Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 22 Eylül 2011 Saat 18:04
Orjinalini yazan: 34sea45 34sea45 Yazdı:

tramer hakkında daha önce konu açmıştım ama madem böyle güncel bi konu var merak edenlere belki yardımı dokunur

gelecek olan mesajda yazan çarpmalarda normal kazadır belli bir limitin altındakiler değil trameri aradım ve bana dedikleri şuydu sigorta yada kasko firması kaza tutarını nasıl belirtirse bizde size o şekilde gönderiyoruz eger tutar yazılmışsa tutar tutar değilde çarpma yazılmışsa çarma yazıyo bunun sebebininde sigorta firması bilgi vermiyo bunu tarcih edelim oldugunu söyldiler

Bu cumleyi ayiklamak icin decoder lazim Confused. Dikkat ederseniz cumlenizde bir tane bile noktalama isareti yok. Bu, onun cok zor anlasilmasina neden oluyor.

Asagidaki parcayi cekip aldim ve anladigim su:

Sigorta yada kasko firması kaza hakkinda tutar yazmissa tramer sorgularinda bu tutar cikiyor. Eger sadece carpma yazmissa sorguda "carpma" seklinde cikiyor.

Sunlardan nasil bisey anlasilmali bilmiyorum Sırıtma
gelecek olan mesajda yazan çarpmalarda normal kazadır belli bir limitin altındakiler değil
bunun sebebininde sigorta firması bilgi vermiyo bunu tarcih edelim oldugunu söyldiler
Hadi cik bakalim isin icinden cikabiliyorsan Kahkaha

Mesajı Yazan: 34sea45
Mesaj Tarihi: 22 Eylül 2011 Saat 18:09
Orjinalini yazan: koliva koliva Yazdı:

Orjinalini yazan: 34sea45 34sea45 Yazdı:

Bu cumleyi ayiklamak icin decoder lazim Confused. Dikkat ederseniz cumlenizde bir tane bile noktalama isareti yok. Bu, onun cok zor anlasilmasina neden oluyor.

Asagidaki parcayi cekip aldim ve anladigim su:

Sigorta yada kasko firması kaza hakkinda tutar yazmissa tramer sorgularinda bu tutar cikiyor. Eger sadece carpma yazmissa sorguda "carpma" seklinde cikiyor.

Sunlardan nasil bisey anlasilmali bilmiyorum Sırıtma
gelecek olan mesajda yazan çarpmalarda normal kazadır belli bir limitin altındakiler değil
bunun sebebininde sigorta firması bilgi vermiyo bunu tarcih edelim oldugunu söyldiler
Hadi cik bakalim isin icinden cikabiliyorsan Kahkaha

iş arasında yazdıgımdan vede noktalama işaretleriyle aram fazla iyi olmadıgından kullanmıyorum

soru : gelen mesaj da carpma yazıyor bu nedir
cevap : aracın sigorta firması kazanın miktarını gizli tutarak miktar yerine çarpma olarak cevap verior

soru :neden çarpma olarak cevap veriliyor belli bir limiti altında tamir gördüğü içinmi
cevap : hayır sadece tamir masraflarını gizli tutarak daha çok müşteri çekmeye çalışıyor

bu soruları ben sordum tramerdeki telefona bakan kişide bunları söyledi :)

-------------
106 xr 1998 1,4 her daim benzinli+playstation (PeSBoX)
Çakmak/Ümraniye/İstanbul
0 507 250 90 71 - dincerkukku@hotmail.com

Mesajı Yazan: I Love My Pug
Mesaj Tarihi: 22 Eylül 2011 Saat 21:43
valla tramere ben guvenmıyorum arkadaslar bundan oncekı aracımla ben 3 kere kaza yaptım 1 tanesı buyuktu kazanın. kaskodan karsılandı masraflarım ayrıca buyuk olan kazamda carptıgım arac pert oldu. tramerde sorguladım merak edıp baktım hıc kazam gozukmuyo :))

-------------
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin
0507 750 39 37

Mesajı Yazan: Engin Tepe
Mesaj Tarihi: 22 Eylül 2011 Saat 21:53
bizim jetta da 1 defa kaza yaptı 14 800 tl msj attıgında şu tarihde 12 bin tl lık hasar vardır diyor.

-------------
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net