![]() |
|
Lütfen yardım arkadaslar... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
aşil16 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 18 - Mart - 1987 Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: BURSA YILDIRIM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2011 Saat 19:58 |
||
arkadaslar bugun arabamda aku ısaretı yanmaya basladı gaza bastıgımda sonuyor ama bosa aldıgımda veya durdurumda yanıyor,bende elektırıkcıye goturdum akuyu sarz eden dınamoyu soyledı bana bozulmus dıye ama dınomuyu cıkarmak ıcınde ayrı tamırcıye gıtmem gerektıgını soyledı
bu dınomumum fıyatı nedır sıfırı,veya bu tamır edılebılırmı aku saz olmadıgından bıtıcek yıne..
Düzenleyen AlbaYDemircaN - 20 Eylül 2011 Saat 11:09 |
|||
5546158013
model 2000 206 xs |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Aynı sorun bizim corsa da oldu. Parçayı tornacı mı ne tamir ediyor. Bizim usta söktü yapan adama gönderdi. parça geldi taktık şimdi normal bir sorun yok.
Şarj dinamosunun yenisi pahalıdır diye düşünüyorum. |
|||
![]() |
|||
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|||
![]() |
|||
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|||
![]() |
|||
aşil16 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 18 - Mart - 1987 Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: BURSA YILDIRIM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
||
anladım arkadasım tesekkurler.
|
|||
5546158013
model 2000 206 xs |
|||
![]() |
|||
||
valla dostum baktı bana dedıkı sarz dınomusu dıreksıyon hıdrolık kutusunun altında dedı bunları ben sokemem dedı sokturmk ıcın tamırcıye gıtmen gerekıyor dedı sokturup geıtr bakalım dedı yapılır veya yenısını alırsın deıye soyledı,araba dururken yanı calısır pozısyonda yanıyor gaza bastıgımda sonuyor ınsallah yuksek malıyet cıkmaz ya.
|
|||
5546158013
model 2000 206 xs |
|||
![]() |
|||
||
arkadaslar benım arabanın arka stobun tekı bazen yanıyor bazen yanmıyor burda bı kacak oabılırmı? bu yuzden aku uyarısı verıyor olabılır dıe tahmın ettım ama ??
|
|||
5546158013
model 2000 206 xs |
|||
![]() |
|||
||
Onda muhtemelen temassızlık vardır. Sökebilirsen sök, sil ve yeniden tak. Yuvasına tam oturt birşey kalmayacaktır.
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
yüksek ihtimal olabilir.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
Arkadaşım geçmiş olsun,kaçak olayı varsa dikkat et daha tehlikeli sonuçlar doğurmasın.Mazallah...
|
|||
![]() |
|||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
||
menderes abiye katılıyorum muhtemelen temassızlık vardır |
|||
![]() |
|||
||
aradaslar az once bıttı aku tamamen yolda kaldım,yenı aku taktık eve zor geldım ha bıttı bıtıcek dıye pekı bu saz dınamsu kacak yuzunden calısmama ıhtımalı varmı ?? yada kacak oldugunu nasıl anlarız ya nasıl moralım bozuk
|
|||
5546158013
model 2000 206 xs |
|||
![]() |
|||
||
arkadaslar konjektor degıstı bugun dınomo yastıklarıda degıstı ama hala sarz etmıyor akuyu,yapan usta yarın etkarar acıcak ya nedır bu surunla karsılasan olmadımı hıc arkadaslar,kontagı actıgımda alarm vermeye basladı bugun bugun takıldıktan sonra
|
|||
5546158013
model 2000 206 xs |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |