Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Lütfen yardım arkadaslar...

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=18310
Tarih: 06 Ağustos 2025 Saat 23:23
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Lütfen yardım arkadaslar...
Mesajı Yazan: aşil16
Konu: Lütfen yardım arkadaslar...
Mesaj Tarihi: 19 Eylül 2011 Saat 19:58
arkadaslar bugun arabamda aku ısaretı yanmaya basladı gaza bastıgımda sonuyor ama bosa aldıgımda veya durdurumda yanıyor,bende elektırıkcıye goturdum akuyu sarz eden dınamoyu soyledı bana bozulmus dıye ama dınomuyu cıkarmak ıcınde ayrı tamırcıye gıtmem gerektıgını soyledı 
bu dınomumum fıyatı nedır sıfırı,veya bu tamır edılebılırmı aku saz olmadıgından bıtıcek yıne..

-------------
5546158013
model 2000
206 xs

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 19 Eylül 2011 Saat 20:03
Aynı sorun bizim corsa da oldu. Parçayı tornacı mı ne tamir ediyor. Bizim usta söktü yapan adama gönderdi. parça geldi taktık şimdi normal bir sorun yok.
Şarj dinamosunun yenisi pahalıdır diye düşünüyorum.

Mesajı Yazan: istanbullu_3886
Mesaj Tarihi: 19 Eylül 2011 Saat 20:07
Orjinalini yazan: aşil16 aşil16 Yazdı:

arkadaslar bugun arabamda aku ısaretı yanmaya basladı gaza bastıgımda sonuyor ama bosa aldıgımda veya durdurumda yanıyor,bende elektırıkcıye goturdum akuyu sarz eden dınamoyu soyledı bana bozulmus dıye ama dınomuyu cıkarmak ıcınde ayrı tamırcıye gıtmem gerektıgını soyledı 
bu dınomumum fıyatı nedır sıfırı,veya bu tamır edılebılırmı aku saz olmadıgından bıtıcek yıne..
arkadaşın öncelikle geçmiş olsun senin sarjın lamba diyotları büyük ihtimalle arızalanmış elektirikçi bu işi yapması lazım o nasıl elektirikçiki seni başka yere göndermi iyi bi oto elektirikçiye git  söksün tamiri mümkün o parça degişir

-------------
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci

Mesajı Yazan: istanbullu_3886
Mesaj Tarihi: 19 Eylül 2011 Saat 20:09
Orjinalini yazan: istanbullu_3886 istanbullu_3886 Yazdı:

arkadaşın öncelikle geçmiş olsun senin sarjın lamba diyotları büyük ihtimalle arızalanmış elektirikçi bu işi yapması lazım o nasıl elektirikçiki seni başka yere göndermi iyi bi oto elektirikçiye git  söksün tamiri mümkün o parça degişir
şarjı az da yapıyor olabilir kömürden kollektörden konjektörden de olabilir iyi bi elektirikçi senin işini görür degişen parçaya göre fiyatı degişir

-------------
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci

Mesaj Tarihi: 19 Eylül 2011 Saat 20:11
Orjinalini yazan: Alicilik Alicilik Yazdı:

Aynı sorun bizim corsa da oldu. Parçayı tornacı mı ne tamir ediyor. Bizim usta söktü yapan adama gönderdi. parça geldi taktık şimdi normal bir sorun yok.
Şarj dinamosunun yenisi pahalıdır diye düşünüyorum.
anladım arkadasım tesekkurler.

-------------
5546158013
model 2000
206 xs

Mesaj Tarihi: 19 Eylül 2011 Saat 20:19

şarjı az da yapıyor olabilir kömürden kollektörden konjektörden de olabilir iyi bi elektirikçi senin işini görür degişen parçaya göre fiyatı degişir

valla dostum baktı bana dedıkı sarz dınomusu dıreksıyon hıdrolık kutusunun altında dedı bunları ben sokemem dedı sokturmk ıcın tamırcıye gıtmen gerekıyor dedı sokturup geıtr bakalım dedı yapılır veya yenısını alırsın deıye soyledı,araba dururken yanı calısır pozısyonda  yanıyor gaza bastıgımda sonuyor ınsallah yuksek malıyet cıkmaz ya.

-------------
5546158013
model 2000
206 xs

Mesaj Tarihi: 19 Eylül 2011 Saat 20:24
arkadaslar benım arabanın arka stobun tekı bazen yanıyor bazen yanmıyor burda bı kacak oabılırmı? bu yuzden aku uyarısı verıyor olabılır dıe tahmın ettım ama ??

-------------
5546158013
model 2000
206 xs

Mesaj Tarihi: 20 Eylül 2011 Saat 09:18

arkadaslar benım arabanın arka stobun tekı bazen yanıyor bazen yanmıyor burda bı kacak oabılırmı? bu yuzden aku uyarısı verıyor olabılır dıe tahmın ettım ama ??

Onda muhtemelen temassızlık vardır. Sökebilirsen sök, sil ve yeniden tak. Yuvasına tam oturt birşey kalmayacaktır.

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 20 Eylül 2011 Saat 09:29

yüksek ihtimal olabilir.

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesaj Tarihi: 20 Eylül 2011 Saat 10:00
Arkadaşım geçmiş olsun,kaçak olayı varsa dikkat et daha tehlikeli sonuçlar doğurmasın.Mazallah...

Mesajı Yazan: 34sea45
Mesaj Tarihi: 20 Eylül 2011 Saat 10:12
Orjinalini yazan: Menderes Menderes Yazdı:

Onda muhtemelen temassızlık vardır. Sökebilirsen sök, sil ve yeniden tak. Yuvasına tam oturt birşey kalmayacaktır.

menderes abiye katılıyorum muhtemelen temassızlık vardır

-------------
106 xr 1998 1,4 her daim benzinli+playstation (PeSBoX)
Çakmak/Ümraniye/İstanbul
0 507 250 90 71 - dincerkukku@hotmail.com

Mesaj Tarihi: 20 Eylül 2011 Saat 19:50
aradaslar az once bıttı aku tamamen yolda kaldım,yenı aku taktık eve zor geldım ha bıttı bıtıcek dıye pekı bu saz dınamsu kacak yuzunden calısmama ıhtımalı varmı ?? yada kacak oldugunu nasıl anlarız ya nasıl moralım bozuk 

-------------
5546158013
model 2000
206 xs

Mesaj Tarihi: 23 Eylül 2011 Saat 22:41
arkadaslar konjektor degıstı bugun dınomo yastıklarıda degıstı ama hala sarz etmıyor akuyu,yapan usta yarın etkarar acıcak ya nedır bu surunla karsılasan olmadımı hıc arkadaslar,kontagı actıgımda alarm vermeye basladı bugun bugun takıldıktan sonra 

-------------
5546158013
model 2000
206 xs

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net