![]() |
|
sag onden gelen metal gicirtisi sesi (cozuldu ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
kokturk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2011 Konum: izmit-kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2011 Saat 23:11 |
|
![]() Su anda ses yok gibi . ![]() ![]() |
||
206 HDİ 2004 X-LINE
|
||
![]() |
||
Dirt ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2011 Konum: Bakırköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Merhaba , o ses amortisör kulelerinin boşlugunda da cıkabiliyor. Başıma geldi ordan biliyorum. Sorununuz devam ederse bi göz atın derim
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Benim aracımda da önlerden metal sürtme sesi geliyor.Sanki iki metal birbirine sürtüyor servise 2 kez göstermeme rağmen birşey bulamadılar.Ancak ses halen var.
|
||
![]() |
||
kokturk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2011 Konum: izmit-kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
|
su anda ses yok, daha cok stabilize yolda veya cukura girince oluyor
|
||
206 HDİ 2004 X-LINE
|
||
![]() |
||
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
|
ön amarsitör bilyalarına baktır sesler ordan geliyor olabilir gıcırtı gibi
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Herhalde sadece basligi okuyarak cevap yaziyorsunuz, degil mi? |
||
![]() |
||
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
|
|
||
![]() |
||
|
beyler 1 hafta gecti hala herhangibi ses yok , basligi takip edip cevap yazan arkadaslara tesekkurler
|
||
206 HDİ 2004 X-LINE
|
||
![]() |
||
kuantum ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
|
bende de aynı ses var. ve söylediğin takoz aracımda sağ değil, sol tarafta bulunuyor. O da yeni değiştirilmiş. Bunun sol tarafta da muadili mi var acaba? aracınızın modeli nedir? ve yılı? bir de bu parçanın orjinal adı nedir ve kaç para tuttu değişimi?
|
||
![]() |
||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Önden ses demişken,
Arkadaşlar arac altdecirlerde iken degilde 2500 ve üzerine çıktıgınızda yada asıldııgnızda gaz a ön sag altlardan vurma sesi geliyor motor kulakçıklarından şüpeleniyorum ama,
Ve yagın yeni degimesine karşın motor sesi sanki yagsız calışıyormuşda her an saracak mış gibi bi ses var. buda 1 haftaya kdar yoktu.
extra olark arkada ki lastikler yönlü lastik bunun ne gibi sıkıntılarnı yaşarım.
|
||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
![]() |
||
|
Sn. Kuantum , değişen takoz motora önden bakınca solda kalıyor , kauçuk bir takoz ustam faturaya 'motor kulağı' diye yazmış 15 tl civarı.aracın motorunu gönyede tutan ve titreşimi emen bir parça , resimlerde görüldüğü gibi değişimden önce motor takozların altına düşmüş belliki bağlantı yapılan metal parça kauçuk yerine gövdeye temas etmekte.Aracım imzada yazar 1.4 hdi 2004 206 .
Sn Engin ,yönlü lastikler imalatçı tarafından amacına göre değişk amaçlar için diyazn edildiği için özellikle lastiğin içindeki desenler viraj , ani manevralara daha iyi tepki vermesi ve ıslak yollarda suyu daha iyi tahliye etmesi için dizayn edilir. yön simgesine göre takılması daha uygundur.(daha önce lastik fabrikasında çalıştığım içn bukadar ayrınılı yazdım.) |
||
206 HDİ 2004 X-LINE
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |