Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - KONYA'nın CC Ustasına İhtiyacım Yok! CC Yapıldı :)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

KONYA'nın CC Ustasına İhtiyacım Yok! CC Yapıldı :)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 6>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
MemoTech Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
12 - Ağustos - 1984

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı MemoTech Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: KONYA'nın CC Ustasına İhtiyacım Yok! CC Yapıldı :)
    Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2011 Saat 19:21
Konya'nın Hız Sabitleyici ustası Ramazan Usta Ankara' ya gelsin diyen kimler var acaba. Buradan oraya 5-6 araba gitmesindense ustanın yol parasını karşılayarak buraya davet etsek hem maliyeti daha aza indirmiş oluruz hemde daha fazla kişi Hız Sabitleyiciyi taktırabilmiş olur.

Eğer istekli sayımız çok olursa Murat arkadaşımız belki bizim için böyle bir ricada bulunabilir.

Kimler yaptırmak ister?

Düzenleyen MemoTech - 03 Ocak 2012 Saat 22:53
PEUGEOT 308 SW HDi PANORAMIC PREMIUM PACK   (2009 KÖPEKBALIĞI GRİ)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2011 Saat 19:38
Valla göral'ı deneyeceğim, orada yaptıramazsam ben olabilirim, Alicilik de vardır eminim o da düşünüyordur:)

Düzenleyen mustafa_uslu - 17 Eylül 2011 Saat 19:39
Yukarı Dön
MemoTech Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
12 - Ağustos - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı MemoTech Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2011 Saat 19:43
Hızlı Tren var memlekette :)) Hafta sonu sabah gelir akşama kalmaz tekrar tren ile gönderebiliriz ustamızı :)) 1,5 saatte gelir 1,5 saatte tekrar gider.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2011 Saat 19:45
hakikaten ya süper olur ama dua edelim işimiz göralda bitsin:)
Yukarı Dön
MemoTech Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
12 - Ağustos - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı MemoTech Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2011 Saat 19:51
Göral bence çok üstelemeyecek bu konuyu menü yok diyip yollayacak bizleri. 

ÖzSimge Peugeot ta denediğimizde çıkan menülerde hız kontrolsüz diye çıkıyordu ECU menüleri fakat BSI de hız sabitleyici seçeneği vardı. Usta ECU nun son 3 rakamına göre olur yada olmaz diyordu benimkine deneyelim dedi ve olmadı. sonu 089 olanlara olur felan demişti bir kaç tane daha saydı gerçi olur diyerek. Benim mevcut sistemime olmuyormuş.

Fakat Murat diyor ki bende de aynen sendeki gibi menüler çıkıyordu ve usta yaptı diyor. O yüzden illede Ramazan Usta ya göstermek gerektiğini düşünüyorum.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2011 Saat 19:58
Şöyle ki, ben tüm yetkili peugeot bayilerini aradım, kimi yapmıyoruz biz dedi (Tekoto falan) sonra fatih yapıyoruz ama sizin araca olmuyor 1.4 HDİ lere dedi, üstelemedim daha sonra Göral Rapiddeki Abdullah usta ile görüşmek istedim direkt bağladılar önce usta yok yapamıyoruz kem küm dedi, sonra arkadaş size yaptırmış dedim, o zaman getir bir bakalım dedi. Biraz üstelemekte fayda var bence:) 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2011 Saat 22:59
Her türlü desteğe varım arkadaşlar. Burada ağız açıp ters cevap almaktansa. Yapacak adam gelsin yapsın. Şimdi 3 kişiyiz ama artacaktır bu. df0027 (cihan)da belki yaptrmak ister 4-5 fln oluruz.
Yukarı Dön
MemoTech Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
12 - Ağustos - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı MemoTech Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2011 Saat 23:09
Bence bir hafta boyunca bekleyelim hatta belki büyük buluşma gününe Murat ile beraber gelirler. Bir kaç kişi daha netleştirirse ona göre temas kurarız.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2011 Saat 23:13
Murat geliyor mu?
Yukarı Dön
seyhanak Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
12 - Mayıs - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı seyhanak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2011 Saat 23:16
Arkadaşlar benim araç ; 2006 model 206 X-Desing 1.4 75 bg atiker lpg li
Bu hız sabitleme ve yol bilgisayarı olayı benim aracada olurmu?
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2011 Saat 23:20
Orjinalini yazan: seyhanak seyhanak Yazdı:

Yol bilgisayarı için ilk önce 3 satır ekran almanız lazım. HRMNKY nickli murat arkadaşımla iritbata geç o ekran tedarik ediyor.
Lİnki :  http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=12244&PN=5&title=satlk-3-satrl-206-yol-bilgisayar-ekran

Daha öncesinde veya sonrasında ise küçük bir işlemle silecek kolunun ucunu düğme yapıyorsun ve sonra yol bilgisayarını serviste aktif ettirip kullanıyorsun. Bazı araçlarda fabrika çıkışı aktif bile olabiliyor

linki:http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16691&KW=&title=peugeot-206-yol-bilgisayar-com2000-tu-yapm

bunun için cüneyt arkadaşımıza ne kadar teşekkür etsek azdır.

cruise control içinde denemeler sürüyor kimse kesin bişi diyemiyor ama yaptıran da çok. Koliva biraz bilgi sahibi bu konuda o duyarsa sesini yardımcı olur

Düzenleyen Alicilik - 17 Eylül 2011 Saat 23:23
Yukarı Dön
Özgür Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
07 - Şubat - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Özgür Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2011 Saat 23:25
hız sabitleme benzinli 206 lara  henüz takılamadı.takılmıyor yani.
dizel 206 lara takılıyor.ramazan usta yaptı.şuanda aktif olarak kullanıyorum :)
206 feline 1.4 hdi 2006
Yukarı Dön
seyhanak Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
12 - Mayıs - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı seyhanak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2011 Saat 23:27
Orjinalini yazan: Özgür Özgür Yazdı:

Neyse ben yol bilgisayarınada razıyım
Ekran+kolun ucuna düğme+uptade kaça malolur?
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2011 Saat 23:27
ramazan usta işin sırrını verir mi ki? bi tepsi baklava göndersek burdan  Sırıtma
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2011 Saat 23:28

Orjinalini yazan: Özgür Özgür Yazdı:

Neyse ben yol bilgisayarınada razıyım
Ekran+kolun ucuna düğme+uptade kaça malolur?

Ekran 150 tl dolaylarında
kol ucu tükenmez kaleme baka Sırıtma
Update olayıda 10-20 bişi ister usta
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2011 Saat 23:31
Forumdan ankaralı cc taktıracakları topluyorum hadi toplanıp ramazan ustayı ankaraya çağıralım!!!
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2011 Saat 23:55

Bunun icin bazi kriterler var. Bu kriterlerin en oncelikli olani debriyaj pedalinda musur olup olmadigidir. Eger yoksa olmaz. Eger varsa buyuk ihtimalle olur diyebiliriz. Diger ihtimaller ECU modeli vsvs. Eger biliyorsaniz servicebox'tan Sasi numaranizi girerek debriyaj pedalinizda musur olup olmadigina bakabilirsiniz. Ya da direk olay mahaline inmek isterseniz hemen direksiyonun altinda, pedallarin ustundeki plastik kismi cikarin ve debriyaj pedalinin ustune dogru bakin. 2 kablo giren bir sensor olmali. Servicebox'ta asagidaki gibi bir sekil gormelisiniz: Sensor kirmizi ile isaretli:

Yerinde baktiginizda sensor kahverengi kafali olan. Ama bu bazi araclarda degisebiliyor.

Düzenleyen koliva - 17 Eylül 2011 Saat 23:59
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2011 Saat 00:08

Bendeki olay bu koliva buna ne dersin ?
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2011 Saat 00:15
Orjinalini yazan: Alicilik Alicilik Yazdı:

Bendeki olay bu koliva buna ne dersin ?

Ekledigin resim gozukmuyor?
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2011 Saat 00:23

ya serviceboxdan direk attımda login olmayınca açılmıyo resim
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 6>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Peugeot 206 Garip Sorun Lütfen Yardım son mesaja git 122 0 muratatalay
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 7655 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 508 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12639 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 640 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 395 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5209 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 617 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 405 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 713 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 279 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 570 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 769 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2324 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 1034 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5686 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4932 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2100 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 524 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 2239 1 heavyburak26
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
muratatalay 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English