![]() |
|
KONYA'nın CC Ustasına İhtiyacım Yok! CC Yapıldı :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 6> |
Yazar | ||
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2011 Saat 19:21 |
|
Konya'nın Hız Sabitleyici ustası Ramazan Usta Ankara' ya gelsin diyen kimler var acaba. Buradan oraya 5-6 araba gitmesindense ustanın yol parasını karşılayarak buraya davet etsek hem maliyeti daha aza indirmiş oluruz hemde daha fazla kişi Hız Sabitleyiciyi taktırabilmiş olur.
Eğer istekli sayımız çok olursa Murat arkadaşımız belki bizim için böyle bir ricada bulunabilir. Kimler yaptırmak ister?
Düzenleyen MemoTech - 03 Ocak 2012 Saat 22:53 |
||
![]() |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Valla göral'ı deneyeceğim, orada yaptıramazsam ben olabilirim, Alicilik de vardır eminim o da düşünüyordur:)
Düzenleyen mustafa_uslu - 17 Eylül 2011 Saat 19:39 |
||
![]() |
||
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
|
Hızlı Tren var memlekette :)) Hafta sonu sabah gelir akşama kalmaz tekrar tren ile gönderebiliriz ustamızı :)) 1,5 saatte gelir 1,5 saatte tekrar gider.
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
hakikaten ya süper olur ama dua edelim işimiz göralda bitsin:)
|
||
![]() |
||
|
Göral bence çok üstelemeyecek bu konuyu menü yok diyip yollayacak bizleri.
ÖzSimge Peugeot ta denediğimizde çıkan menülerde hız kontrolsüz diye çıkıyordu ECU menüleri fakat BSI de hız sabitleyici seçeneği vardı. Usta ECU nun son 3 rakamına göre olur yada olmaz diyordu benimkine deneyelim dedi ve olmadı. sonu 089 olanlara olur felan demişti bir kaç tane daha saydı gerçi olur diyerek. Benim mevcut sistemime olmuyormuş. Fakat Murat diyor ki bende de aynen sendeki gibi menüler çıkıyordu ve usta yaptı diyor. O yüzden illede Ramazan Usta ya göstermek gerektiğini düşünüyorum.
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Şöyle ki, ben tüm yetkili peugeot bayilerini aradım, kimi yapmıyoruz biz dedi (Tekoto falan) sonra fatih yapıyoruz ama sizin araca olmuyor 1.4 HDİ lere dedi, üstelemedim daha sonra Göral Rapiddeki Abdullah usta ile görüşmek istedim direkt bağladılar önce usta yok yapamıyoruz kem küm dedi, sonra arkadaş size yaptırmış dedim, o zaman getir bir bakalım dedi. Biraz üstelemekte fayda var bence:)
|
||
![]() |
||
|
Her türlü desteğe varım arkadaşlar. Burada ağız açıp ters cevap almaktansa. Yapacak adam gelsin yapsın. Şimdi 3 kişiyiz ama artacaktır bu. df0027 (cihan)da belki yaptrmak ister 4-5 fln oluruz.
|
||
![]() |
||
|
Bence bir hafta boyunca bekleyelim hatta belki büyük buluşma gününe Murat ile beraber gelirler. Bir kaç kişi daha netleştirirse ona göre temas kurarız.
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Murat geliyor mu?
|
||
![]() |
||
seyhanak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 12 - Mayıs - 1982 Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2009 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
|
Arkadaşlar benim araç ; 2006 model 206 X-Desing 1.4 75 bg atiker lpg li
Bu hız sabitleme ve yol bilgisayarı olayı benim aracada olurmu?
|
||
![]() |
||
|
Yol bilgisayarı için ilk önce 3 satır ekran almanız lazım. HRMNKY nickli murat arkadaşımla iritbata geç o ekran tedarik ediyor. Lİnki : http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=12244&PN=5&title=satlk-3-satrl-206-yol-bilgisayar-ekran Daha öncesinde veya sonrasında ise küçük bir işlemle silecek kolunun ucunu düğme yapıyorsun ve sonra yol bilgisayarını serviste aktif ettirip kullanıyorsun. Bazı araçlarda fabrika çıkışı aktif bile olabiliyor linki:http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16691&KW=&title=peugeot-206-yol-bilgisayar-com2000-tu-yapm bunun için cüneyt arkadaşımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. cruise control içinde denemeler sürüyor kimse kesin bişi diyemiyor ama yaptıran da çok. Koliva biraz bilgi sahibi bu konuda o duyarsa sesini yardımcı olur Düzenleyen Alicilik - 17 Eylül 2011 Saat 23:23 |
||
![]() |
||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|
hız sabitleme benzinli 206 lara henüz takılamadı.takılmıyor yani.
dizel 206 lara takılıyor.ramazan usta yaptı.şuanda aktif olarak kullanıyorum :)
|
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
seyhanak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 12 - Mayıs - 1982 Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2009 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
|
Neyse ben yol bilgisayarınada razıyım Ekran+kolun ucuna düğme+uptade kaça malolur?
|
||
![]() |
||
|
ramazan usta işin sırrını verir mi ki? bi tepsi baklava göndersek burdan
![]() |
||
![]() |
||
|
Ekran 150 tl dolaylarında kol ucu tükenmez kaleme baka ![]() Update olayıda 10-20 bişi ister usta |
||
![]() |
||
|
Forumdan ankaralı cc taktıracakları topluyorum hadi toplanıp ramazan ustayı ankaraya çağıralım!!!
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Bunun icin bazi kriterler var. Bu kriterlerin en oncelikli olani debriyaj pedalinda musur olup olmadigidir. Eger yoksa olmaz. Eger varsa buyuk ihtimalle olur diyebiliriz. Diger ihtimaller ECU modeli vsvs. Eger biliyorsaniz servicebox'tan Sasi numaranizi girerek debriyaj pedalinizda musur olup olmadigina bakabilirsiniz. Ya da direk olay mahaline inmek isterseniz hemen direksiyonun altinda, pedallarin ustundeki plastik kismi cikarin ve debriyaj pedalinin ustune dogru bakin. 2 kablo giren bir sensor olmali. Servicebox'ta asagidaki gibi bir sekil gormelisiniz: Sensor kirmizi ile isaretli: ![]() Yerinde baktiginizda sensor kahverengi kafali olan. Ama bu bazi araclarda degisebiliyor. ![]() Düzenleyen koliva - 17 Eylül 2011 Saat 23:59 |
||
![]() |
||
|
![]() Bendeki olay bu koliva buna ne dersin ? |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Ekledigin resim gozukmuyor? |
||
![]() |
||
|
![]() ya serviceboxdan direk attımda login olmayınca açılmıyo resim |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 6> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |