KONYA'nın CC Ustasına İhtiyacım Yok! CC Yapıldı :)
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=18261
Tarih: 05 Temmuz 2025 Saat 06:08 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: KONYA'nın CC Ustasına İhtiyacım Yok! CC Yapıldı :)
Mesajı Yazan: MemoTech
Konu: KONYA'nın CC Ustasına İhtiyacım Yok! CC Yapıldı :)
Mesaj Tarihi: 17 Eylül 2011 Saat 19:21
Konya'nın Hız Sabitleyici ustası Ramazan Usta Ankara' ya gelsin diyen kimler var acaba. Buradan oraya 5-6 araba gitmesindense ustanın yol parasını karşılayarak buraya davet etsek hem maliyeti daha aza indirmiş oluruz hemde daha fazla kişi Hız Sabitleyiciyi taktırabilmiş olur.
Eğer istekli sayımız çok olursa Murat arkadaşımız belki bizim için böyle bir ricada bulunabilir.
Kimler yaptırmak ister?
-------------
PEUGEOT 308 SW HDi PANORAMIC PREMIUM PACK (2009 KÖPEKBALIĞI GRİ)
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 17 Eylül 2011 Saat 19:38
Valla göral'ı deneyeceğim, orada yaptıramazsam ben olabilirim, Alicilik de vardır eminim o da düşünüyordur:)
|
Mesaj Tarihi: 17 Eylül 2011 Saat 19:43
Hızlı Tren var memlekette :)) Hafta sonu sabah gelir akşama kalmaz tekrar tren ile gönderebiliriz ustamızı :)) 1,5 saatte gelir 1,5 saatte tekrar gider.
-------------
|
Mesaj Tarihi: 17 Eylül 2011 Saat 19:45
hakikaten ya süper olur ama dua edelim işimiz göralda bitsin:)
|
Mesaj Tarihi: 17 Eylül 2011 Saat 19:51
Göral bence çok üstelemeyecek bu konuyu menü yok diyip yollayacak bizleri.
ÖzSimge Peugeot ta denediğimizde çıkan menülerde hız kontrolsüz diye çıkıyordu ECU menüleri fakat BSI de hız sabitleyici seçeneği vardı. Usta ECU nun son 3 rakamına göre olur yada olmaz diyordu benimkine deneyelim dedi ve olmadı. sonu 089 olanlara olur felan demişti bir kaç tane daha saydı gerçi olur diyerek. Benim mevcut sistemime olmuyormuş.
Fakat Murat diyor ki bende de aynen sendeki gibi menüler çıkıyordu ve usta yaptı diyor. O yüzden illede Ramazan Usta ya göstermek gerektiğini düşünüyorum.
-------------
|
Mesaj Tarihi: 17 Eylül 2011 Saat 19:58
Şöyle ki, ben tüm yetkili peugeot bayilerini aradım, kimi yapmıyoruz biz dedi (Tekoto falan) sonra fatih yapıyoruz ama sizin araca olmuyor 1.4 HDİ lere dedi, üstelemedim daha sonra Göral Rapiddeki Abdullah usta ile görüşmek istedim direkt bağladılar önce usta yok yapamıyoruz kem küm dedi, sonra arkadaş size yaptırmış dedim, o zaman getir bir bakalım dedi. Biraz üstelemekte fayda var bence:)
|
Mesaj Tarihi: 17 Eylül 2011 Saat 22:59
Her türlü desteğe varım arkadaşlar. Burada ağız açıp ters cevap almaktansa. Yapacak adam gelsin yapsın. Şimdi 3 kişiyiz ama artacaktır bu. df0027 (cihan)da belki yaptrmak ister 4-5 fln oluruz.
|
Mesaj Tarihi: 17 Eylül 2011 Saat 23:09
Bence bir hafta boyunca bekleyelim hatta belki büyük buluşma gününe Murat ile beraber gelirler. Bir kaç kişi daha netleştirirse ona göre temas kurarız.
-------------
|
Mesaj Tarihi: 17 Eylül 2011 Saat 23:13
Mesajı Yazan: seyhanak
Mesaj Tarihi: 17 Eylül 2011 Saat 23:16
Arkadaşlar benim araç ; 2006 model 206 X-Desing 1.4 75 bg atiker lpg li Bu hız sabitleme ve yol bilgisayarı olayı benim aracada olurmu?
|
Mesaj Tarihi: 17 Eylül 2011 Saat 23:20
seyhanak Yazdı:
Arkadaşlar benim araç ; 2006 model 206 X-Desing 1.4 75 bg atiker lpg li Bu hız sabitleme ve yol bilgisayarı olayı benim aracada olurmu? |
Yol bilgisayarı için ilk önce 3 satır ekran almanız lazım. HRMNKY nickli murat arkadaşımla iritbata geç o ekran tedarik ediyor. Lİnki : http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=12244&PN=5&title=satlk-3-satrl-206-yol-bilgisayar-ekran
Daha
öncesinde veya sonrasında ise küçük bir işlemle silecek kolunun ucunu
düğme yapıyorsun ve sonra yol bilgisayarını serviste aktif ettirip kullanıyorsun. Bazı araçlarda fabrika çıkışı aktif bile olabiliyor
linki:http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16691&KW=&title=peugeot-206-yol-bilgisayar-com2000-tu-yapm
bunun için cüneyt arkadaşımıza ne kadar teşekkür etsek azdır.
cruise control içinde denemeler sürüyor kimse kesin bişi diyemiyor ama yaptıran da çok. Koliva biraz bilgi sahibi bu konuda o duyarsa sesini yardımcı olur
|
Mesajı Yazan: Özgür
Mesaj Tarihi: 17 Eylül 2011 Saat 23:25
hız sabitleme benzinli 206 lara henüz takılamadı.takılmıyor yani. dizel 206 lara takılıyor.ramazan usta yaptı.şuanda aktif olarak kullanıyorum :)
------------- 206 feline 1.4 hdi 2006
|
Mesajı Yazan: seyhanak
Mesaj Tarihi: 17 Eylül 2011 Saat 23:27
Özgür Yazdı:
hız sabitleme benzinli 206 lara henüz takılamadı.takılmıyor yani.dizel 206 lara takılıyor.ramazan usta yaptı.şuanda aktif olarak kullanıyorum :) |
Neyse ben yol bilgisayarınada razıyım Ekran+kolun ucuna düğme+uptade kaça malolur?
|
Mesaj Tarihi: 17 Eylül 2011 Saat 23:27
ramazan usta işin sırrını verir mi ki? bi tepsi baklava göndersek burdan
|
Mesaj Tarihi: 17 Eylül 2011 Saat 23:28
seyhanak Yazdı:
Özgür Yazdı:
hız sabitleme benzinli 206 lara henüz takılamadı.takılmıyor yani.dizel 206 lara takılıyor.ramazan usta yaptı.şuanda aktif olarak kullanıyorum :) |
Neyse ben yol bilgisayarınada razıyım Ekran+kolun ucuna düğme+uptade kaça malolur? |
Ekran 150 tl dolaylarında kol ucu tükenmez kaleme baka  Update olayıda 10-20 bişi ister usta
|
Mesaj Tarihi: 17 Eylül 2011 Saat 23:31
Forumdan ankaralı cc taktıracakları topluyorum hadi toplanıp ramazan ustayı ankaraya çağıralım!!!
|
Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 17 Eylül 2011 Saat 23:55
Mesaj Tarihi: 18 Eylül 2011 Saat 00:08

Bendeki olay bu koliva buna ne dersin ?
|
Mesaj Tarihi: 18 Eylül 2011 Saat 00:15
Alicilik Yazdı:

Bendeki olay bu koliva buna ne dersin ?
|
Ekledigin resim gozukmuyor?
|
Mesaj Tarihi: 18 Eylül 2011 Saat 00:23

ya serviceboxdan direk attımda login olmayınca açılmıyo resim
|
Mesaj Tarihi: 18 Eylül 2011 Saat 00:25
15 numara neymis? Bana sensor gibi geldi?
|
Mesaj Tarihi: 18 Eylül 2011 Saat 00:36
4534 28 kontaktör diye geçiyor
|
Mesaj Tarihi: 18 Eylül 2011 Saat 00:42
Alicilik Yazdı:
|
Tamam iste o. Ingilizcesi contact switch, Turkce'ye kontaktor olarak ceviriliyor. Simdi sira fren switch'ine bakmakta. Ancak bunu servicebox'tan bakamazsin cunku var gosterir buyuk ihtimalle. Dedigim gibi direksiyonun altinda kalan plastigi cikar, zaten hemen gorursun. Fren pedalinin ust kisminda bir tane switch olmasi gerek. 2 sekilde olabiliyor. Ya 4 kablo giren tek bir switch var ya da 2 kablo giren iki tane switch var. Ikisi de olur ve ayni isi gorur. Eger 1 tane 2 kablo giren switch varsa (benim aracimda oldugu gibi) o zaman yeni bir switch daha alman gerekecek. Ama sunu diyebilirim buyuk ihtimalle takilir. ECU modelini biliyor musun?
|
Mesaj Tarihi: 18 Eylül 2011 Saat 00:46
koliva Yazdı:
Alicilik Yazdı:
|
Tamam iste o. Ingilizcesi contact switch, Turkce'ye kontaktor olarak ceviriliyor. Simdi sira fren switch'ine bakmakta. Ancak bunu servicebox'tan bakamazsin cunku var gosterir buyuk ihtimalle. Dedigim gibi direksiyonun altinda kalan plastigi cikar, zaten hemen gorursun. Fren pedalinin ust kisminda bir tane switch olmasi gerek. 2 sekilde olabiliyor. Ya 4 kablo giren tek bir switch var ya da 2 kablo giren iki tane switch var. Ikisi de olur ve ayni isi gorur. Eger 1 tane 2 kablo giren switch varsa (benim aracimda oldugu gibi) o zaman yeni bir switch daha alman gerekecek. Ama sunu diyebilirim buyuk ihtimalle takilir. ECU modelini biliyor musun?
|
Koliva hocam , Çok teşekkür ederim. Ankarada şuan gece o yüzden yarına bakıyım. Nelere bakmam gerekiyorsa onlara bakıyım yarın size hepsini söyleyim. Ecu herhalde sağ farın üstündeki parça detaylı bakmadım neresine bakmam lazım?
|
Mesaj Tarihi: 18 Eylül 2011 Saat 00:50
Evet Ali sağ farın üzerinde duran parça. Aşağıdaki resimdeki parça yani. Sende farklı şeyler yazıyordur.
-------------
|
Mesaj Tarihi: 18 Eylül 2011 Saat 00:56
Alicilik Yazdı:
Koliva hocam , Çok teşekkür ederim. Ankarada şuan gece o yüzden yarına bakıyım. Nelere bakmam gerekiyorsa onlara bakıyım yarın size hepsini söyleyim. Ecu herhalde sağ farın üstündeki parça detaylı bakmadım neresine bakmam lazım?
|
ECU modelini sag farin oradaki sigorta panelinin oradan ogrenebilirsin. ECU orada bulunuyor. Ya uzerinde etikete bakarsin ya da kablolardaki etiketlere. Orada ornegin BOSCH yazar ve altinda ME 7.4.4 yazar. Seninkinde bunlar degisebilir. Bunlari ben kendi aracimdan ornek veriyorum. Olmadi resmini cek koy buraya.
Asagidaki resim benim kendi aracimdan cektigim bir resim. Sendeki bire bir ayni olmayabilir cunku benim aracim 307. Ancak fikir vermesi acisindan isine yarayacaktir. Kirmizi-beyaz kablonun girdigi switch, fren switchi. Bu switchin yaninda gordugun uzere birde bos bi yer var. Oraya yeni switch takmak zorunda kaldim ve yesil kutuya aldigim bosta duran kablo demetinide bu yeni switche bagladim, oldu. Yani demek istedigim su. Fren pedalindan 2 tane veri gider. Biri stop lambalari vs. digeri ise cruise control icin. Bu iki ayri switch yerine tek bir switch'i olanlar a var. Bir switche 4 kablo giriyor ve ayni hesaba gelmis oluyor. Bunu kontrol etmen gerek.

|
Mesaj Tarihi: 18 Eylül 2011 Saat 00:57
MemoTech Yazdı:
Evet Ali sağ farın üzerinde duran parça. Aşağıdaki resimdeki parça yani. Sende farklı şeyler yazıyordur. |
Tmmdır yarın sabah kalkar kalkmaz bunlara bakıyorum.
Serviceboxda durkontaktörü var.
|
Mesaj Tarihi: 18 Eylül 2011 Saat 01:00
koliva Yazdı:
Alicilik Yazdı:
|
ECU modelini sag farin oradaki sigorta panelinin oradan ogrenebilirsin. ECU orada bulunuyor. Ya uzerinde etikete bakarsin ya da kablolardaki etiketlere. Orada ornegin BOSCH yazar ve altinda ME 7.4.4 yazar. Seninkinde bunlar degisebilir. Bunlari ben kendi aracimdan ornek veriyorum. Olmadi resmini cek koy buraya.
Asagidaki resim benim kendi aracimdan cektigim bir resim. Sendeki bire bir ayni olmayabilir cunku benim aracim 307. Ancak fikir vermesi acisindan isine yarayacaktir. Kirmizi-beyaz kablonun girdigi switch, fren switchi. Bu switchin yaninda gordugun uzere birde bos bi yer var. Oraya yeni switch takmak zorunda kaldim ve yesil kutuya aldigim bosta duran kablo demetinide bu yeni switche bagladim, oldu. Yani demek istedigim su. Fren pedalindan 2 tane veri gider. Biri stop lambalari vs. digeri ise cruise control icin. Bu iki ayri switch yerine tek bir switch'i olanlar a var. Bir switche 4 kablo giriyor ve ayni hesaba gelmis oluyor. Bunu kontrol etmen gerek.
|
Tekrardan teşekkür ederim hocam. Yarın dediğim gibi bunlara bakarım. Olmadı resimlerini atarım
|
Mesajı Yazan: KrsTNcK
Mesaj Tarihi: 18 Eylül 2011 Saat 01:10
Selamlar..Arkadaşlar benim aracım 2006 makyajlı kasa 307 1.6 110 ps HDI benim araca takılıyormu maliyeti nedir ve sorun yaratırmı bu konuda bilgilendirirseniz sevirim..belki bende isterim gelmesini teşekkürler şimdiden..
------------- Peugeot 307(2006) Makyajlı 1.6Lt 110 ps HDI.. AB(rh+)
|
Mesaj Tarihi: 18 Eylül 2011 Saat 01:31
1.6 hdi lere rahat takıldığını duymuştum:)
|
Mesajı Yazan: HRMNKY
Mesaj Tarihi: 18 Eylül 2011 Saat 01:49
Ne olmuş burada böyle ya :) Arkadaşlar 5-6 kişi toplanın.Biz gerekirse hızlı trenle gerekirse aracımızla gelip hız sabitleyicilerinizi yapıp gideriz.
1.4 hdi 206 ve 307'lere sorunsuz takılıyor.Fren müşürü 4 kablo olacak tabiki. 307 1.6hdi 110'luk benzinli ve dizellere çok rahat oluyor. 206 1.4 benzinlilere çok uğraştık ama olmuyor maalesef. 206+'ta hiç denemedik.Çalışacağını düşünüyoruz ama gösterge sapıtıyor ondan korkuyoruz.
------------- Peugeot 206 X-Line 1.4 HDI
|
Mesaj Tarihi: 18 Eylül 2011 Saat 02:07
HRMNKY Yazdı:
Ne olmuş burada böyle ya :) Arkadaşlar 5-6 kişi toplanın.Biz gerekirse hızlı trenle gerekirse aracımızla gelip hız sabitleyicilerinizi yapıp gideriz.
1.4 hdi 206 ve 307'lere sorunsuz takılıyor.Fren müşürü 4 kablo olacak tabiki. 307 1.6hdi 110'luk benzinli ve dizellere çok rahat oluyor. 206 1.4 benzinlilere çok uğraştık ama olmuyor maalesef. 206+'ta hiç denemedik.Çalışacağını düşünüyoruz ama gösterge sapıtıyor ondan korkuyoruz. |
Gösterge nasıl sapıtıyor murat?
|
Mesaj Tarihi: 18 Eylül 2011 Saat 02:09
Nasıl anlatayım hız ve devir saati çalışmıyor km sayacı kare kare oluyor tüm lambalar falan yanıyor.Benzinli 206 sedanlarda da aynı olay oldu.CC çalışıyor ama gösterge çalışmıyordu.
|
Mesaj Tarihi: 18 Eylül 2011 Saat 02:14
İşlemi geri alınca düzeliyor mu? Yoksa hep öyle mi kalıyor? Şu işi yarn fln netleştirelim. Fiyat iyiiken alalım yaptralım. Sipariş en geç 2 gün içerisinde geliyo. 3-4 arkadaş bekliyoruz. Aslında bir gün toplansak Murat ve ustası da gelse tek kol ile tüm araçları denesek ve olanlar kol siparişi verse çok harika olur gibime geliyor. Olan arkadaşlar sistemini aktif eder kol gelince takar kullanmaya başlar. Diğerleride hiç bozmadan devam eder. Hem daha yakın tarihte olur hem kısa sürer hemde kolay olur ve herkes kol almak zorunda kalmaz.
|
Mesaj Tarihi: 18 Eylül 2011 Saat 02:17
İşlemler geri alınınca tabiki düzeliyor araba.
Bizim ustada 2 tane kol var.İşçilik dahil 230 liraya yapacak kol da dahil bu fiyata.Kolları teker teker almak isterseniz de 110 liraya verecek haberiniz olsun.
Dediğim gibi siz bize haber edin en azından yol paramız çıkmış olsun trene atlayıp gelelim yada arabayla gelelim :)
|
Mesaj Tarihi: 18 Eylül 2011 Saat 02:21
Kol sınrlayıcılı mı yoksa sadece sabitleyicimi?
|
Mesaj Tarihi: 18 Eylül 2011 Saat 02:24
Sınırlayıcı için gaz pedalında da bir müşür olması gerek o 307 makyajlı ve 308 grubunda mevcut bizim araçlara hız sabitleyici oluyor sadece ama sınırlayıcı gibi bir özelliği var :D
|
Mesaj Tarihi: 18 Eylül 2011 Saat 02:35
Olay şöyle. Şahin pejo 99tl ye satıyor kolu ama sattığı kol Z9 olan yani sadece hız sabitleme işi görüyor. Bunun Z8 modeli hem hız sabitleme hem de hız sınırlama işlemi yapıyor. Bizim araçların klavuzunda her ikisininde uygulaması gösteriliyor ama benimkinde var mıdır bilinmez. Bizim amacımız kolu bu fiyattan alıp aktif hale getirtmek. Çünkü fiyat piyasaya göre iyi. Herkes almak istiyor ama olur mu olmaz mı diye çekiniyoruz. En azından ben öyleyim. Mustafa_uslu hocam sipariş vermiş pazartesi gelir herhalde. Göralla bir görüşsün olmazsa artık seni çağırcaz. Diğer arkadaşlar la toplanıp bir yerde buluşuruz. Ustam araçlarda dener. Olanlar kolu alır olmayanlar devam eder. Benim için hız sabitleyici yeter ama eğer sınırlayıcıda olursa onu almayı tercih ederim. Yalnız fiyat konusunda yardımcı olman lazım kol ucuz diye alacaz ama yine çok pahalıya gelecek bu iş.
|
Mesaj Tarihi: 18 Eylül 2011 Saat 02:37
Bu işi Türkiye'de iki kişi yapıyor.Biri benim ustam diğeri de Samsun'da bir ustamız.İş böyle olunca e ustalarda hakkı olan fiyatı alıyorlar.O yüzden dolayı fiyatta pek birşey yapamıyoruz maalesef Ali.
|
Mesaj Tarihi: 18 Eylül 2011 Saat 02:43
Haklısın yarın diğer arkadaşlarda baksınlar bi ona göre konuşalım tekrar. 200ü aşarsa zaten ben iptal olurum.
|
Mesajı Yazan: kaan__
Mesaj Tarihi: 18 Eylül 2011 Saat 03:10
bu iş için en uygun gun hem usta açısından hemde sizin açınızdan pazar günü olmalı bence.ustamız c.tesi çok yoğun olur bi ankara buluşması düzenlenip toplu işlem hatta emin değilim ama indirim bile olabilir 
------------- sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur... 2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp
|
Mesaj Tarihi: 18 Eylül 2011 Saat 13:28
İndirim olursa güzel olur bu kadar iş yapacak, aksi halde "Türk Mantığı" ile nasılsa bana mahkumlar ben dilediğim fiyatı veririm onlar da ...gibi yaptırır zihniyetiyle yaklaşırsa (ki bir çok usta bunu yapar, servisler de dahil) o zaman söylenecek şeyleri burada yazmak istemiyorum, kibarca gelmesin, ben istemem olur biter. Osman abi sağolsun son gönderdiği usta dışında bir çoğu böyle yaklaştı ve ellerinde tek kalan motoruma bakmış daha sonra para alamadan bir müşteri daha kaybetmiş olmalarıydı.
|
Mesaj Tarihi: 18 Eylül 2011 Saat 13:39
İndirim konusunda mutlaka yardımcı olacaktır diye düşünüyorum. Çünkü toplu halde sipariş vermiş gibi olacağız. Hatta kendiside siteye üyeydi galiba eğer fırsatı varsa kendisini bu konuya davet edelim. Sorularımı buradan yöneltelim ve isim listesi çıkartalım ona göre konuşuruz anlaşabilirsek kendisinide Ankara'ya davet ederiz.
Murat eğer usta ile görüşme imkanın varsa müsait bir zamanında bu konuya bakabilir mi?
-------------
|
Mesaj Tarihi: 18 Eylül 2011 Saat 13:46
PP2000 kullanmada tecrubeli birisi toplulugunuzda mutlaka vardir. Ortaklasa bir PP2000 alin ve kendiniz bu isi halledin. Hos takacak olan kisinin ellerinde bir keramet yok. O da sizin yapacaginiz sekilde menulerde gezecek ve ilgili yerlere onay verecek. Bu sekilde hem bir PP2000 sahibi olmus olursunuz hem de cok ucuza denemis olursunuz. Eger takamazsaniz zaten elinizin altinda bu cihaz olacagindan istediginiz zaman baska seyler de deneyebilirsiniz.
|
Mesaj Tarihi: 18 Eylül 2011 Saat 14:08
Haklısın Koliva fakat mevcut menüler ararsında seçenek yok. Demekki bir şekilde bir yolunu bulmuş deneyerek ve bu işi olur hale getirmiş. Keramet sadece zamanında verdiği emek ve tecrübede diyebiliriz.
-------------
|
Mesaj Tarihi: 18 Eylül 2011 Saat 14:48
MemoTech Yazdı:
Haklısın Koliva fakat mevcut menüler ararsında seçenek yok. Demekki bir şekilde bir yolunu bulmuş deneyerek ve bu işi olur hale getirmiş. Keramet sadece zamanında verdiği emek ve tecrübede diyebiliriz. |
Unlu kimyager Lavoisier der ki "hiç bir sey yoktan var olmaz, hiç bir sey vardan yok olmaz, her sey sekil degistirir." 
|
Mesaj Tarihi: 18 Eylül 2011 Saat 15:19
Şİmdilik 3 kişiyiz herhalde memo hocam mustafa hocam ve ben. ortaklaşa
bir pp2000 alınmasını ben önerdim ve halen destekliyorum. Kolları temin
ederiz ama aktivasyon işlemi koldan pahalı olacaksa Mustafa hocam gibi
bende vaz geçerim. 220-280 arasında göral yada diğer servisler zaten
takar. Onlar yapmak istemiyorlar.
Ayrıca araca baktım hem
debriyajda iki kablolu müşür var hem frende 4 kablolu müşür var. Tam
istediğiniz gibi. Yalnız ecu ya baktığımda üstüne bişi yapıştırmışlar.
Ben yine fotosunu çektim aşağıda Sol tarafta kenarda olan akü kutusuna baktım ama orda dediğiniz yazıları bulamadım.

bunlarda müşürlerin ama biraz karanlık oldu telefonda flash yok

|
Mesaj Tarihi: 18 Eylül 2011 Saat 15:35
O etikette yazan DV6TD motor modelin. EDC16C34 ise ECU modelin. DV6TD motora sahip butun araclarda debriyaj switchi fabrika cikisi olarak gelir. Sizin aracinizda cruise controlun calismasi ECU menusunde cruise controla dair bir secenegin olup olmamasina bagli. Onu da PP2000 ile bagladiginizda gorebileceksiniz.
|
Mesaj Tarihi: 18 Eylül 2011 Saat 15:57
Benim işim birtek pp2000 e kaldı yani. Hayırlısı o zaman yarın mstafa hocamın kol gelirde görala giderse beraber gideriz artık.
|
Mesaj Tarihi: 18 Eylül 2011 Saat 17:14
Hız sınırlayıcı nedir acaba ? Ayrıca benim makyajlı 307 2006 model..Acaba ona oluyormu ek bişey göstermeden iyi bişeyse tabi :D
|
Mesaj Tarihi: 18 Eylül 2011 Saat 18:40
Kimse araçının klavuzunu okumamış anlaşılan Ben aracı ilk aldığımda ertesi günümü klavzu incelemeye ayırmıştım. Tabi bu aparatlar bende olmayınca benim araca sonradan olur olmaz dye hiç düşünmedim. Hız sınırlayıcı denilen olay aslnda biraz sürücü kursları için gibi diyebilirim. Çünkü amacı belirlenen hızın üstüne çıkılmasını engellemek. Söz gelimi siz bu kumanda yardımı ile 91km ye ayarlıyorsunuz. Gaza çok ani basmadıkça(bunu özellikle koymuşlar) 92 km olmuyor araç kendini durduruyor. 91i aşamıyorsunuz. Olay bu sınırlayıcıda. Klavuzda benim aracım için ikiside gösterilmiş ama olur mu olmaz mı kimse bilmiyor.
|
Mesaj Tarihi: 18 Eylül 2011 Saat 20:10
Hmm teşekkürler verdiğiniz bilgi için peki benim aracıma oluyormu bu biliniyormu ?
|
Mesaj Tarihi: 18 Eylül 2011 Saat 20:48
Ali hocam bazen kılavuzda bir yıldız koyuyorlar, altında yıldız açıklamasında opsiyonel olduğunu belirtiyorlar yani benimkinde de var ama işte gel gör ki tanıtmak bir dert kolu almak bir dert:)
Not: ayrıca özel mesaj kutun dolmuş bilgine
|
Mesaj Tarihi: 18 Eylül 2011 Saat 23:02
mustafa_uslu Yazdı:
Ali hocam bazen kılavuzda bir yıldız koyuyorlar, altında yıldız açıklamasında opsiyonel olduğunu belirtiyorlar yani benimkinde de var ama işte gel gör ki tanıtmak bir dert kolu almak bir dert:)
Not: ayrıca özel mesaj kutun dolmuş bilgine |
Haklısın mustafa hocam,
Umarım çalışmalarımız pozitif yönde neticelenir. Yılbaşına kadar para yok. Kolda olursa zaten taksitle alacam ustayıda bi şekilde halletmeye çalışcaz :D Depoda mazot yok evden adımı atmıyorum :D Bakım geldi para yok :D Allah büyük
|
Mesaj Tarihi: 18 Eylül 2011 Saat 23:22
İnşallah Ali hocam ya, bu aralar bende de bir masraf artışı oldu TV aracın yağ kaçırması, hazır açılmışken ağır bakımı derken cebi deldirdim valla ama tutup kolu da aldım, Allah büyük hakikaten:)
|
Mesaj Tarihi: 19 Eylül 2011 Saat 16:26
mustafa_uslu Yazdı:
İnşallah Ali hocam ya, bu aralar bende de bir masraf artışı oldu TV aracın yağ kaçırması, hazır açılmışken ağır bakımı derken cebi deldirdim valla ama tutup kolu da aldım, Allah büyük hakikaten:) |
Ne yaptınız geldi mi hız sabitleme kolu? Gittiniz mi Göral'a ?
-------------
|
Mesajı Yazan: df0027
Mesaj Tarihi: 19 Eylül 2011 Saat 16:53
taktırmayı dusunmuyor degilim ama garanti olayı benim canımı sıkıyor??
------------- 206+ sportium 2011 1.4 HDİ
|
Mesaj Tarihi: 19 Eylül 2011 Saat 17:06
arkdadaşlar ustamız öle para bağımlısı falan değil ben bu forma üye yaptım ama yoğunluktan eli başına deymiyor bu yazı yazma olayında da biraz zorlanıyor açıkcası biz murat la arada uğradığımızda onuın bilgisyardan girip soruları ona sorup cevaplıyoruz....gelelim diğer mevzuya ister herkez kolu kendi alsın ister usta getirsin ama elinde şu an sanırım 2 tane var sorun değil işçilik konusuna gelince inanın biz bu kadar samimi olmamıza rağmen bize dahi söylemedi nasıl yaptığını tamam p.p 2000 üzerinden yapıyo fakat deneme usuluyle yada sizin yada bizden birinin yapabileceğini sanmıyorum çünkü bunu servise gidiyosun onlar bile 206 ya olmaz diyor her ne sebebtense....tam olraak kaç kişi taktırmayı düşünüyorsa bunu netleştirelim ona göre uygun bir fiyat olalım şu anda 200-230 gibi bir fiyat veriyodu kol ile birlikte tabiykide buradaki hiç kimse bu fiyat üzerinden değerlendirilmez...zaten kısmet olurda ustayla tanışma fırsatınız olursa siz de ne kadar iyi bir insan olduğunu anlarsanız..öyleki aracınız hakkındaki bir çok soru yada sorunda sizede yardımcı olacaktır çözüm üretecektir...
------------- sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur... 2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp
|
Mesajı Yazan: fexzi
Mesaj Tarihi: 19 Eylül 2011 Saat 17:36
arkadaşlar selamlar,bende de hız sabitleme aparatları mevcut fakat Konya'daki ustamızın ismi,dükkan ismi vs. mevcutsa paylaşırsanız sevinirim,zira Karaman'dan gitmesi kolay olur taktırmak için :)
------------- 2004 307 XT BVA 1.6 16v 110Hp
|
Mesaj Tarihi: 19 Eylül 2011 Saat 18:07
kaan__ Yazdı:
arkdadaşlar ustamız öle para bağımlısı falan değil ben bu forma üye yaptım ama yoğunluktan eli başına deymiyor bu yazı yazma olayında da biraz zorlanıyor açıkcası biz murat la arada uğradığımızda onuın bilgisyardan girip soruları ona sorup cevaplıyoruz....gelelim diğer mevzuya ister herkez kolu kendi alsın ister usta getirsin ama elinde şu an sanırım 2 tane var sorun değil işçilik konusuna gelince inanın biz bu kadar samimi olmamıza rağmen bize dahi söylemedi nasıl yaptığını tamam p.p 2000 üzerinden yapıyo fakat deneme usuluyle yada sizin yada bizden birinin yapabileceğini sanmıyorum çünkü bunu servise gidiyosun onlar bile 206 ya olmaz diyor her ne sebebtense....tam olraak kaç kişi taktırmayı düşünüyorsa bunu netleştirelim ona göre uygun bir fiyat olalım şu anda 200-230 gibi bir fiyat veriyodu kol ile birlikte tabiykide buradaki hiç kimse bu fiyat üzerinden değerlendirilmez...zaten kısmet olurda ustayla tanışma fırsatınız olursa siz de ne kadar iyi bir insan olduğunu anlarsanız..öyleki aracınız hakkındaki bir çok soru yada sorunda sizede yardımcı olacaktır çözüm üretecektir...
|
En az 5 kişi olarak düşünürsek ve herkes kendisi tedarik etmiş olursa sabitleme kollarını ne kadar ücret talep edecek ustamız?
-------------
|
Mesaj Tarihi: 19 Eylül 2011 Saat 18:25
bi görüşelim bakalım
|
Mesaj Tarihi: 19 Eylül 2011 Saat 18:29
Ben inanıyorum en az 5 kişi olacağımıza. Birde sormuşken bu hafta sonuna müsaitmi onuda sorabilirmisin :)) İşi hızlandıralım diyorum.
-------------
|
Mesaj Tarihi: 19 Eylül 2011 Saat 18:40
MemoTech Yazdı:
Ben inanıyorum en az 5 kişi olacağımıza. Birde sormuşken bu hafta sonuna müsaitmi onuda sorabilirmisin :)) İşi hızlandıralım diyorum. |
bu hafta sonu olmaz galiba bu ara yoğun ama haftaya olabilir aslında çarşamba yada perşembe ankaraya gelcek parça almaya ama zaman kısıtlı olur pek sağlıklı olmaz en güzeli uygun bi pazar günü toplanmak
|
Mesaj Tarihi: 19 Eylül 2011 Saat 19:26
Bugün ilk fatih pejoya gittim. Orda 206+ araca denenmiş fakat tam randuman alınamamış ve geri sökülmüş. Yokuşta fln atıyormuş moddan. Orası tavsiye etmedi.
Bi kaç pp2000 kullanan pejo bakım yapan yere gittim onlar kol olmadan bişi yapamayız dedi Son olarak göral a gittim usta baya uğraştı ama hata verdi. Göstergeler yanık kaldı. BSI 206 ekran 207 sorun çıkarıyor dedi. Geniş bir zamanda gel tekrar bakarız dedi pazartesi yorgunluğu vardı üstelemedim ustayı. Şimdilik vaz geçtim çünkü hiç olumlu bir gelişme olmadı. Bir de uzun vadeli düşününce 1 yıl olacak en uzak 80km memlekete gidip geliyom o kadar onun içinde gaza tuğla koyarım iple kontrol ederim daha ekonomik ve stabil Cruise yerine zamanla para koyup chip tuning yapacam hiç olmazsa verdiğim paraya değer. Mustafa hoca dan ses çıkmadı
|
Mesaj Tarihi: 19 Eylül 2011 Saat 19:36
Alicilik Yazdı:
Bugün ilk fatih pejoya gittim. Orda 206+ araca denenmiş fakat tam randuman alınamamış ve geri sökülmüş. Yokuşta fln atıyormuş moddan. Orası tavsiye etmedi.
Bi kaç pp2000 kullanan pejo bakım yapan yere gittim onlar kol olmadan bişi yapamayız dedi Son olarak göral a gittim usta baya uğraştı ama hata verdi. Göstergeler yanık kaldı. BSI 206 ekran 207 sorun çıkarıyor dedi. Geniş bir zamanda gel tekrar bakarız dedi pazartesi yorgunluğu vardı üstelemedim ustayı. Şimdilik vaz geçtim çünkü hiç olumlu bir gelişme olmadı. Bir de uzun vadeli düşününce 1 yıl olacak en uzak 80km memlekete gidip geliyom o kadar onun içinde gaza tuğla koyarım iple kontrol ederim daha ekonomik ve stabil Cruise yerine zamanla para koyup chip tuning yapacam hiç olmazsa verdiğim paraya değer. Mustafa hoca dan ses çıkmadı
|
Haydi yaaa olmadı şimdi :(( Demek ki 206 Sedan da olan durum oluyor. Göral da durum nasıldı ilgilendiler mi yoksa baştan savma taraftarı mı tavır takındılar?
-------------
|
Mesaj Tarihi: 19 Eylül 2011 Saat 19:53
MemoTech Yazdı:
Haydi yaaa olmadı şimdi :(( Demek ki 206 Sedan da olan durum oluyor. Göral da durum nasıldı ilgilendiler mi yoksa baştan savma taraftarı mı tavır takındılar? |
Ben rapide gittim Abdullah ustaya. Adam baya bi yorulmuş. Arabaya bindi baya bi uğraştı. güler yüzlü iyi bir insandı. Yardımcı olmaya çalıştı. Ben trafikten ötürü biraz geç gittim. Keşke erken gelseydin bsi güncellerdik dedi. Ama baya uğraştı sağolsun. Okullar başlıyo hem iş hem okul artık vaktim kalmadı o yüzden biraz zor artık oraya sabahtan gidip beklemem. Olsa bile o kadar para yok ve düşündüğüm zaman gereksiz geliyor bana (gönül olsun ister ama olmuyo işte). Vaktim olurda gidersem bi denetirim birdaha. Gidemem ve ya gittiğimde olmazsa da spoyler-chip-hifi için yatırım yapacağım. Daha aktif ve kullanışlı olacaklar benim için.
|
Mesaj Tarihi: 19 Eylül 2011 Saat 20:01
1.seçenek:Ustanın elinde 2 tane kol var ve tanesini 100 liradan verecek. 2.seçenek:Kolda ustadan olmak üzere montajını yapacak ve eğer sayı çok olursa ona göre de indirimini yapacak arkadaşlar.Maksat sürümden kazanmak olsun.Siz yeter ki sayıyı 5 ve üstüne çıkarmaya çalışın.
|
Mesaj Tarihi: 19 Eylül 2011 Saat 20:06
Ali hocam ben de senden ses çıkmadı diyordum, öğleden sonra 3 gibi geldim sincan'dan tez için gitmiştim, kolun gelip gelmediğini bilmiyorum bile, yarın bakayım h.içi sabah halletmek için giderim Görala artık, gerçekten üzgünüm kardeşim. Adına da üzüldüm kardeşim ama masrafım var diyordun hayırlısı olsun senin için de:)
|
Mesaj Tarihi: 19 Eylül 2011 Saat 20:15
Kaybediyoruz Murat bak Ali arkadaşımızın olmadı ve yaptırmak istemiyor. Mustafa arkadaşımızından halen umutluyum ben. :))
-------------
|
Mesaj Tarihi: 19 Eylül 2011 Saat 21:13
Teşekkür ederim arkadaşlar. Fatih oto yapıldı dedi ama bsi fln değişti baya uğraştık dedi. Oldurmuşlar ama yokuşta fln cruise kendini atıyormuş. Her nereye gidersem gidiyim tepki alıyorum garantili arabaya kendin binerken bile dikkat et diye. Göraldaki usta baya bi kızdı. Yeni arabaya bunlar yapılır mı diye :D Adama silecek kolunu, ekranı, teybi ve teyp kontrol kolunugösterdim. Baktı güldü :D Dediğim gibi bsi işin içine girince olaylar karışıyor. Bugun chipçi bi yere gittim orda pp2000 vardı adam bağlanamadı ama bana baya bi bahsetti herşeyden. BSI ın kontrolinde diyor. Sen beyinde açarsın ama bsi tanımadıkça boşa uğraşırsın dedi. Nitekim görala gidince adam haklı çıktı. Mustafa hocam kusura bakma bugun baya bi dolaştım. Sen kol gelince haber verirsin diye düşündüm bende. bi kaç tane gti gördüm hem göralda hem tuningcide baktım ben şehir içindeyim ne gerek var cruise-e soğudum baya. Yapılandır ecu yu hem performans kazan hem yakıtta ekonomi sağla.
|
Mesaj Tarihi: 19 Eylül 2011 Saat 21:57
işte sincan olayım sonra koldan bir haber (yoğunluk başladı malum kayıt dönemleri yüzünden) oluşum bu durumlara sebep oldu. Bakalım gelmiş ise bu hafta baktıracağım işte inşallah hallederim.
|
Mesaj Tarihi: 19 Eylül 2011 Saat 22:11
mustafa hocam . Göral daki abdullah usta 307ler için baya olumlu konuştu. Umarım kol aldığınıza değer. Sorunsuz bir şekilde çalışır.
|
Mesajı Yazan: muzaffer
Mesaj Tarihi: 19 Eylül 2011 Saat 22:14
Ali chip olayına gircen anlaşılan kardeşim maliyeti hesaplattın mı uygun bir fiyatmıdır nasıl bir durum söz konusu bilgilendirme yapabilecek misin biraz.Bende ilgliyim bu chip olayına
------------- 407 Executive Black CD 2007
|
Mesaj Tarihi: 19 Eylül 2011 Saat 22:14
sağol Ali hocam ya inşallah olur valla biraz umutluyum biraz umutsuz ama hayırlısı der yolumuza devam ederiz:)
|
Mesaj Tarihi: 21 Eylül 2011 Saat 22:50
Arkadaşlar bu arada GÖRAL Rapide'deki Abdullah usta cruise control'u bir kaç dakika içerisinde halletti, ben bile bu kadar hızlı olduğunu bilmiyordum (gerçi bir süre kafamı karıştırmak için PP2000 de olmadık şeyler yapmaya çalıştı nasıl yaptığını anlamamam için) ama umursamadım, ona rağmen bu kadar sürdü:) Denedik harika çalışıyor, gerçekten bu Peugeot çok farklı bir araç markası ya herşey var sadece nasıl yapılacağını bilmek gerekiyor!:)
|
Mesajı Yazan: azakoglu
Mesaj Tarihi: 07 Aralık 2011 Saat 11:37
arkadaşlar benim debriyajımda o müşür var artı bide üstelik resimde ki yanında boş olan delik var ya oraya da takılı bir müşür daha var bu ne oluyor kine acaba :)
------------- 2008 PEUGEOT 206 SEDAN EXECUTIVE
|
Mesaj Tarihi: 07 Aralık 2011 Saat 11:57
azakoglu Yazdı:
arkadaşlar benim debriyajımda o müşür var artı bide üstelik resimde ki yanında boş olan delik var ya oraya da takılı bir müşür daha var bu ne oluyor kine acaba :) |
Bir resim gonderebilirseniz daha guzel olur. Bir musur debriyaj icin bir de fren icin olmali. Fren icin olanlar daha onemli 
|
Mesajı Yazan: metato
Mesaj Tarihi: 07 Aralık 2011 Saat 12:06
arkadaşlar bu konuda başka başlık altında yazmıştım. belki yardımcı olabilirim.
şaşmaz oto sanayi sitesinde başkent peugeot özel serviste gökhan ustaya işçilik+kol dahil 150 tl ye 15 dakikada cc yi taktırdım.3-4 aydır kullanıyorum. çok memnunum.
------------- 307 sw ov pack 1,6
|
Mesaj Tarihi: 07 Aralık 2011 Saat 18:56
307 ye zaten her usta takar...206 için geçerli bu konu
|
Mesaj Tarihi: 07 Aralık 2011 Saat 19:20
Ben o dediğiniz ustayı yaklaşık 3 ay önce aramıştım ve 206 ya takamadıklarını söylemişlerdi.
Kaan nerelerdesin sen? Niye gelmiyorsunuz? :)) Ben halen beklemedeyim :))
kaan__ Yazdı:
|
-------------
|
Mesaj Tarihi: 08 Aralık 2011 Saat 01:36
MemoTech Yazdı:
Ben o dediğiniz ustayı yaklaşık 3 ay önce aramıştım ve 206 ya takamadıklarını söylemişlerdi.
Kaan nerelerdesin sen? Niye gelmiyorsunuz? :)) Ben halen beklemedeyim :))
kaan__ Yazdı:
|
|
abi yemin ederim aklımdasın getircem ustayı bi şekilde sınavlar falan var ama haber vercem umutsuzluğa kapılma gelcez söz
|
Mesajı Yazan: hema123
Mesaj Tarihi: 08 Aralık 2011 Saat 07:53
2006, 206 HDİ x-design sahibiyim. cc taktırmak istiyorum. yapılacak organizasyonlara beni de katmanızı dilerim.
saygılarımla.
------------- 2006 206 hdi x-design beyaz
|
Mesajı Yazan: djchaos
Mesaj Tarihi: 08 Aralık 2011 Saat 10:36
MemoTech Yazdı:
Hızlı Tren var memlekette :)) Hafta sonu sabah gelir akşama kalmaz tekrar tren ile gönderebiliriz ustamızı :)) 1,5 saatte gelir 1,5 saatte tekrar gider. |
geliş gidişi sorun olmaz da ya 5 10 araç taktırtmak isterse sen birde kalacak yer ayarla
|
Mesaj Tarihi: 08 Aralık 2011 Saat 11:20
kaan__ Yazdı:
|
yanlış anlamayın ama takamıyor işte her usta, fatih peugeot falan aradığımızda 1.4 hdi lara takamıyoruz diyorlardı direkt.
|
Mesaj Tarihi: 08 Aralık 2011 Saat 11:33
mustafa_uslu Yazdı:
kaan__ Yazdı:
|
yanlış anlamayın ama takamıyor işte her usta, fatih peugeot falan aradığımızda 1.4 hdi lara takamıyoruz diyorlardı direkt. |
Takamamalarinin bir nedeni su olabilir: Bazi araclarda fren musurunun orada hazir sekilde hiz sabitleyicisi icin gerekli kablolar bulunuyor. Bazilarinda ise kablolar bulunmuyor ve kendiniz cekmeniz gerekiyor. Bu kablo cekme isi hem biraz riskli hem de usta eller gerektiriyor. Diger nedeni ise ECU versiyonunun eski olmasi nedeniyle hiz sabitleme menulerinin olmamasi olabilir. ECU versiyonunu yukseltmek gayet basit bir islem olsada yetkili servis harici yapamiyor. Bu da isin baska bir yonu olabilir.
|
Mesajı Yazan: Alicilik
Mesaj Tarihi: 08 Aralık 2011 Saat 15:36
Ben ayda 1500km yapıyorum en az. Oda tamamen şehir içi. Cruize u denedim ama olduraamdık. Pişman değilim. Çünkü şehir içinde kullanılacak bişi değil. ayda 30000K şehirler arası yol yapanlar ve sürekli 4-5 viteste olanlar için ideal. Çünkü 4. viteste devreye giriyor sistem.
|
Mesaj Tarihi: 08 Aralık 2011 Saat 15:57
öyle dense de ben deniyorum 3. vites ve 50 km/h de de devreye girdi (baya denedim ve hep girdi) zaten dediğiniz gibi o hızda gereksiz:)
@koliva Evet zaten usta da 1.4 hdi lerde olmayabiliyor getirdiğinde bir müşürlere bakarız demişti:)
|
Mesaj Tarihi: 08 Aralık 2011 Saat 19:42
Haydi bakalım hayırlısı :))
-------------
|
Mesaj Tarihi: 03 Ocak 2012 Saat 22:48
Geçtiğimiz ay bu işide Ankara'da çözdüm. Artık Cruise Control sistemim var ve çalışıyor :)) Konya'nın ustasına ihtiyacımız yok 
-------------
|
Mesaj Tarihi: 03 Ocak 2012 Saat 22:56
ama ama amaaaaa abi çok mahcup oldum ben sana yaaaaaa
|
Mesaj Tarihi: 03 Ocak 2012 Saat 22:58
Mesajı Yazan: cuneytatay
Mesaj Tarihi: 03 Ocak 2012 Saat 22:59
güle güle kullanın arkadaşım, hayırlı cc'li sürüşler :)
------------- Peugeot 206 1.4 HDi X-Line 2005 - 205.000 km Yol Bilgisayarı - Cruise Control - OBDII Bluetooth ELM327 Mobil New Life 0W/40, Kumho KH11 185\55 R15 - CMS 543
|
Mesaj Tarihi: 03 Ocak 2012 Saat 23:00
cuneytatay Yazdı:
güle güle kullanın arkadaşım, hayırlı cc'li sürüşler :) |
Teşekkür ederim kardeşim sende :))
-------------
|
Mesajı Yazan: qqyyxx
Mesaj Tarihi: 04 Ocak 2012 Saat 23:22
MemoTech Yazdı:
Geçtiğimiz ay bu işide Ankara'da çözdüm. Artık Cruise Control sistemim var ve çalışıyor :)) Konya'nın ustasına ihtiyacımız yok  |
hocam hayırlı olsun bizimde yapabilceğimiz bir uygulamaysa bilgilendirmeni rica ederiz.
------------- 206 hdi x-line 307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg
|
Mesajı Yazan: Kpt.
Mesaj Tarihi: 06 Ocak 2012 Saat 11:58
MemoTech Yazdı:
Geçtiğimiz ay bu işide Ankara'da çözdüm.
Artık Cruise Control sistemim var ve çalışıyor :)) Konya'nın ustasına ihtiyacımız yok  |
Dostum nerede yaptırdığını ve ne kadara malettiğini paylaşırsan sevinirim.
------------- Kpt. 2005 307 1.4 XR HDİ
|
Mesajı Yazan: lkr_yldz
Mesaj Tarihi: 07 Ocak 2012 Saat 00:05
özellikle bu sorum kolivaya olacak koliva duy sesimi :)) senin dediğin debriyajda kahverengi başlıklı 2 kablo giren müşür var aracımda frendede tek müşür var ve 4 kablo giriyor aracım 1.4 benzinli acaba nasıl yapılır yada yapılır mıbuda resmi 
------------- 2006 206 Feline 1.4 бензин Cadence Digital Music Changer 195/50/15 Lassa İmpetus Revo
|
Mesaj Tarihi: 07 Ocak 2012 Saat 00:06
alttaki link arkadaşlar
------------- 2006 206 Feline 1.4 бензин Cadence Digital Music Changer 195/50/15 Lassa İmpetus Revo
|
Mesaj Tarihi: 07 Ocak 2012 Saat 00:08
qqyyxx Yazdı:
MemoTech Yazdı:
Geçtiğimiz ay bu işide Ankara'da çözdüm. Artık Cruise Control sistemim var ve çalışıyor :)) Konya'nın ustasına ihtiyacımız yok  | hocam hayırlı olsun bizimde yapabilceğimiz bir uygulamaysa bilgilendirmeni rica ederiz. |
Teşekkür ederim. Başka bir arkadaşımız aynı model yılı olmasına rağmen aynı yerde aynı ustaya yaptıramamış tüm denemelere rağmen başarısız olmuşlar. Denenmesi gerek yani.
Kpt. Yazdı:
MemoTech Yazdı:
Geçtiğimiz ay bu işide Ankara'da çözdüm. Artık Cruise Control sistemim var ve çalışıyor :)) Konya'nın ustasına ihtiyacımız yok  | Dostum nerede yaptırdığını ve ne kadara malettiğini paylaşırsan sevinirim. |
Ankara Göral Rapide Abdullah Usta aktif etti. Ben zaten kolu alıp kendim takmıştım. Cüzi bir standart işçilik ücreti karşılığında aktif etti. Kolun onlardaki fiyatı galiba 170TL gibi Şahin Peugeot ta ise 99TL. 
-------------
|
Mesaj Tarihi: 07 Ocak 2012 Saat 00:14
lkr_yldz Yazdı:
özellikle bu sorum kolivaya olacak koliva duy sesimi :)) senin dediğin debriyajda kahverengi başlıklı 2 kablo giren müşür var aracımda frendede tek müşür var ve 4 kablo giriyor aracım 1.4 benzinli acaba nasıl yapılır yada yapılır mıbuda resmi
|
Musurler yerinde, problem yok. Simdi PP2000'den girilip ilgili menulerin olup olmadigina bakilmali ve aktiflestirilmeli o kadar. Bir de kolu takmaniz gerek. Buyuk ihtimalle olacagini dusunuyorum.
|
Mesaj Tarihi: 07 Ocak 2012 Saat 00:45
umarım olur ama önce galiba kolu almamız lazım çok teşekkür ederim
|
|