![]() |
|
Sticker Arıyorum 3. sayfa Günceli =) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
FromHeLL54 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Eylül - 1991 Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2011 Konum: Sakarya/Sapanca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FromHeLL54
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2011 Saat 16:15 |
1.4 HDI peugeot 206 arabama sticker arıyorum arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz ?? fazlan abartılı olmıcak şık görünmeli ve diyelimki bi sticker bulduk onun üstünde nasıl oynama yapabilirim yada üstündeki yazıları nasıl düzelte bilirim yardımcı olursanız sevinirim =) şimdi'den Teşşekkür ederim herkeze ilgisi icin =) Düzenleyen FromHeLL54 - 06 Ekim 2011 Saat 17:00 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stickerdan kastın ney acaba nereye nasıl birşey düşünüyorsun?
|
|
![]() |
|
FromHeLL54 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Eylül - 1991 Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2011 Konum: Sakarya/Sapanca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FromHeLL54
![]() ![]() ![]() ![]() |
mesela ön sis farın altına güzel bi 206 yazısı veya lastigin yanına dikine güzel bi yazı japonca Vs. veya arka tampona arka sis lambasının sagına ve soluna olabilir =) aklımdaki şimdilik bunlar daha güzellerinede acıgım tabiki =)
|
|
![]() |
|
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
aslan logosu içinde 206 yazan sticker var da nerede oldugunu unuttum vallaha ama çok güzel oluyorda biraz büyük buldum valla http://urun.gittigidiyor.com/Peugeot-206-207-307-Rc-Lion-sticker-cikartmalari_W0QQidZZ39821434#aciklama
Düzenleyen musictime - 17 Eylül 2011 Saat 16:39 |
|
![]() |
|
207 RC Le Mans serisinde ki yan cougar ı yaptır geç öyle abuk sabuk şeyle uğraşma. Yada şerit attır arabayaboydan boya.
1990lardaydı o ayna altına marka yazıları arkaya sparco fln artık onları at arabasına traktörlere yapıyolar köyde. Yapacaksan orjinal bişi olsun. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FromHeLL54
cok güzel ama ben daha farklı bişeyler arıyorum resim olarak da koyabilirsiniz kendım burda bastırma olanagım var. bu gösterdıgın aracta forumumuza üyenin aracı ama kıme ait bilmiyorum =))
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FromHeLL54
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FromHeLL54
yok mu ? arkadaşlar başka fikir önericek ??
|
|
![]() |
|
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
onları aksesuarcıdan hazır alabilirsin aslında Atatürk imzası stickerler dediğin gibi işte japonca yazılar vs vs ya da git bir reklamcıya istediğin gibi kestir yap :)
|
|
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|
![]() |
|
ben akaryakıt için olanından istiyorum/arıyorum gören söylesin lütfen. ''bu araçta dünyanın en pahalı akaryakıtı kullanılmaktadır.'' diyen manidar resimli olan.
|
|
![]() |
|
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
google'dan çıkart arkaya yapıştır şekil a: "Jettazz" ![]() |
|
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|
![]() |
|
Valla iyi düşünmüşsün :)
|
|
![]() |
|
goner ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
ön kapı panzotlarınada sticker hangi desen motiflerde yaptırabilirim.örnekleri varmı elinizde ustalar.
![]() Düzenleyen goner - 18 Eylül 2011 Saat 00:05 |
|
![]() |
|
HRMNKY ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 187 |
![]() Bizim aracın resmi.Vizeye kadar bu sticker üstündeydi.Oldukça da dikkat çekici duruyordu.Tavsiye ederim kesinlikle.
|
|
Peugeot 206 X-Line 1.4 HDI
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FromHeLL54
evet gercekten cok güzel durmus =))
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FromHeLL54
güncell lütfenn =)
|
|
![]() |
|
zavur ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
gecen sahibinde gördüm sanırım arabada sopa var yazıodu sopa resmi vardı onu öneririm bende alacamda biri uyuz olur arabayı çizerse die almıom
![]() |
|
![]() |
|
![]() Düzenleyen Quik_1o6 - 30 Eylül 2011 Saat 17:37 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FromHeLL54
hahahha :D::D haklısın xD ya aradıgın daha farklı :s
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FromHeLL54
![]() Ya şunun tamponundaki 206 yazısını arıyorum cok hosuma gitti yaa bulabılen yardım etsın lutfen :S
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |