![]() |
|
Plakalık Aydınlatması Gelip Gidiyor ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2011 Saat 01:42 |
Merhabalar arkadaşlar Plakalık lambalarımı değiştirdim LED taktım fakat farlarrı açınca bazen açılıyo bazen kapanıyo bazen hiç açılmıyo farkları tekrar açıp kapatıyorum bazen kendi kendine yanıp sönüyo bunun sebebi nedir ? kendi ampullerini takınca böle yapmıyodu.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
temassızlık vardır bende ilk başta tek ledlilerden aldım bi tanıyor bi sönüyordu vurunca yanıyordu. ampulleri sök dibindeki yuva genişlediği için onuda tornavida vs yardımı ile daralt ampul takılınca oynamasın ondan sonra sıkıntı olmaz.
inşallah o 4 letli 6 ledli olan modellerden almışsındır.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
sen güzel takamamış olabilirsin ben yeni bir uygulama yaptım bu başlık 307 Beyaz Led Park - Plaka Uygulaması güzel taktığına dikkat et temas etmemiştir
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
temassızlık olmasıyla ilgisi olacağını sanmıyorum çünkü ikisibirden gelip gidiyor aynı anda yada araçta sarsıntı olmadan farları açıp kapatınca geliyor tekrar. aracın tanıyıp tanımamasıyla iligili bişey sanırım birde mesala öndeki parklar aracı kitledikten 2-3 dk sonra sönüyor ya onlar sönene kadar arka plaka aydınlatması kısık olarak yanık kalıyor aynı anda sönüyor parklarla
|
|
![]() |
|
bu arada bende aracı mepaya götürüyorum plakanızda gördüm Haramideredeki MEPA'yamı gidiyorsunuz ? '' berkekk''
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
makyajlı kasa olduğu için bilmiyorum ama o park lambalarının yanmasının normal olmadığını plaka lambasının sönük yanmasının hiç normal olmadığını düşşünüyorum. kaçak yada beyinde bir sıkıntı olabilme ihtimali var.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
led değilde başka ampül takınca düzeliyo ama :S
|
|
![]() |
|
arabayı ben istediğim yere götürüyom benim aracım her serviste kaydı var bizim peder peugeot nun reklamlarını yapıyordu arka plakadada efe yazıyor. ikitelli mepa ydi galiba ![]() |
|
![]() |
|
sende led tak ben taktım güzel oldu
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |