Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Plakalık Aydınlatması Gelip Gidiyor ?

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=18189
Tarih: 27 Eylül 2025 Saat 07:05
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Plakalık Aydınlatması Gelip Gidiyor ?
Mesajı Yazan: xMEGANx
Konu: Plakalık Aydınlatması Gelip Gidiyor ?
Mesaj Tarihi: 15 Eylül 2011 Saat 01:42
Merhabalar arkadaşlar Plakalık lambalarımı değiştirdim LED taktım fakat farlarrı açınca bazen açılıyo bazen kapanıyo bazen hiç açılmıyo farkları tekrar açıp kapatıyorum bazen kendi kendine yanıp sönüyo bunun sebebi nedir ? kendi ampullerini takınca  böle yapmıyodu.

-------------

AIRBUS 307
-Peugeot 307 1.6 HDI 2007 Alp Beyaz Makyajlı Kasa

Cevaplar:
Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 15 Eylül 2011 Saat 09:15
temassızlık vardır bende ilk başta tek ledlilerden aldım bi tanıyor bi sönüyordu vurunca yanıyordu. ampulleri sök dibindeki yuva genişlediği için onuda tornavida vs yardımı ile daralt ampul takılınca oynamasın ondan sonra sıkıntı olmaz.

inşallah o 4 letli 6 ledli olan modellerden almışsındır.

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 15 Eylül 2011 Saat 10:32
sen güzel takamamış olabilirsin ben yeni bir uygulama yaptım bu başlık forum_posts.asp?TID=18185" rel="nofollow - 307 Beyaz Led Park - Plaka Uygulaması güzel taktığına dikkat et temas etmemiştir 

Mesaj Tarihi: 15 Eylül 2011 Saat 17:34
temassızlık olmasıyla ilgisi olacağını sanmıyorum çünkü ikisibirden gelip gidiyor aynı anda yada araçta sarsıntı olmadan farları açıp kapatınca geliyor tekrar. aracın tanıyıp tanımamasıyla iligili bişey sanırım birde mesala öndeki parklar aracı kitledikten 2-3 dk sonra sönüyor ya onlar sönene kadar arka plaka aydınlatması kısık olarak yanık kalıyor aynı anda sönüyor parklarla

-------------

AIRBUS 307

Mesaj Tarihi: 15 Eylül 2011 Saat 17:35
bu arada bende aracı mepaya götürüyorum plakanızda gördüm Haramideredeki MEPA'yamı gidiyorsunuz ? '' berkekk''

-------------

AIRBUS 307

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 15 Eylül 2011 Saat 17:40
Orjinalini yazan: xMEGANx xMEGANx Yazdı:

temassızlık olmasıyla ilgisi olacağını sanmıyorum çünkü ikisibirden gelip gidiyor aynı anda yada araçta sarsıntı olmadan farları açıp kapatınca geliyor tekrar. aracın tanıyıp tanımamasıyla iligili bişey sanırım birde mesala öndeki parklar aracı kitledikten 2-3 dk sonra sönüyor ya onlar sönene kadar arka plaka aydınlatması kısık olarak yanık kalıyor aynı anda sönüyor parklarla

makyajlı kasa olduğu için bilmiyorum ama o park lambalarının yanmasının normal olmadığını plaka lambasının sönük yanmasının hiç normal olmadığını düşşünüyorum. kaçak yada beyinde bir sıkıntı olabilme ihtimali var.

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesaj Tarihi: 15 Eylül 2011 Saat 18:20
led değilde başka ampül takınca düzeliyo ama :S

-------------

AIRBUS 307

Mesaj Tarihi: 15 Eylül 2011 Saat 21:27
Orjinalini yazan: xMEGANx xMEGANx Yazdı:

bu arada bende aracı mepaya götürüyorum plakanızda gördüm Haramideredeki MEPA'yamı gidiyorsunuz ? '' berkekk''

arabayı ben istediğim yere götürüyom benim aracım her serviste kaydı var bizim peder peugeot nun reklamlarını yapıyordu arka plakadada efe yazıyor. ikitelli mepa ydi galiba Göz Kırpma

Mesaj Tarihi: 15 Eylül 2011 Saat 21:28
sende led tak ben taktım güzel oldu 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net