![]() |
|
307 Vites geçiş sorunu? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
altantezcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2011 Saat 22:02 |
Öncelikle Selamün Aleyküm
Geçenlerde uzun yolda giderken aracı 5. vitesten boşa attım yokuşta salmak için sonra tekrar 5. vitese takmak istediğimde vites geçmedi çok zorladım debriyaja sonuna kadar bastım ileri geri yaptım ama olmadı sonra 4. vitese atıp tekrar 5e atabildim Yani işin özü vitesi 5.ten çıkarıp tekrar 5e atamıyorum mutlaka başka vitese geçirip sonra 5e atabiliyorum diğer viteslerde böyle bir sorun yok bu normal bir durummudur yoksa arıza mı var? |
|
Peugeut 307 1.6 XT Premium 2003
! Kara Kedi ! |
|
![]() |
|
altantezcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kimsenin fikri yok mu abilerim ya ?
|
|
! Kara Kedi ! |
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Normal bi durum olmadığını söyleyebilirim geçmesi lazım; ama sebebi konusunda bilgim yok. |
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Aynımı bilmiyorum ama bende 1.4 hdi si var.Kronik sorunuymuş 307lerin vites halatlarını bir noktadan sabitleyen bi yer var.halat oraya geçiyo bizimkisi yalama olmuştu kendiliğinden çıkıyodu o kasılıyo olabilir aracın altına yatarsan kendinde bakabilirsin aynı yerdeyse ben bi kere yolda kaldım onun yüzünden telefonla tarif ettiler taktım yeride devam ettim o çıktı ben taktım 3 kere alrına girdim arabanın eve gelene kadar :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
![]() ![]() ![]() ![]() |
valla abi bıktım bu arabanın kronik sorunlarından :) en sonunda sattırcak kendini bana pejodan soğuyorum ya bu nedir allah aşkına :S Peki abi bunun kalıcı bi çözümü varmıdır?
|
|
! Kara Kedi ! |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
kronik olsa hem aracı aldığınız günden beri yapardı yeni olmazdı hemde diğer araçlarda da olurdu o yüzden buna kronik diyemezsiniz bu normal bir arızadır.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Metine katılıyorum kronik olması aynı anlama gelmiyor,baskı balatasında belki bir sıkıntı vardır,baktırmak lazım bence umarım başka yardımcı olacak arkadaşlarımız çıkar...
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
her arızada kronik deniyor :S ne kadar kronik hastaymış bu araç benim aracım 1 senedir bende yağ castrol 70 tl yağ filtresi bujiler rotil dik saplamalar vs bakıma yaptırdım 1 senede bu aracın bana maliyeti 350 tl pazartesi komple ağır bakıma sokacağım daha önce aracın heryeri incelende bana açtığı masraf 750 tl debriyaj balatası tiriger vs parçalar ben peugeotumdan memnunum
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Allah kaza bela vermesin bende çok memnunum Maşallah.
Profilinizde imza kısmında aracınızın model, donanım, motor hacmi yakıt türü vs paylaşırmısınız.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |