![]() |
|
çokmu yaktı sizce |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2011 Saat 22:58 |
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
murat deniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
![]() ![]() ![]() ![]() |
eğer için rahat etmiyosa bana sat aracı yarın sabah almaya gelirim
![]() ![]() ![]() |
|
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
kara böcükk :) |
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
tşk ederim arkadaşlar ben biraz hüsnü kurubtu yapıyorum çok diye birde istanbuldan kayseriye giderken çok trafik vardı dönüşte ise acil olarak dönmem gerekti 130dan aşagıya düşmedi araç yakıt degeri 1 depo(60litre) 1150 km gitti şimdi mantıklı düşünüyorum da gerçekten çok güzel yakıt oranı ilgileriniz için tşk içim rahatladı aracın sagını solunu kurcalatmayım cip tunig falan yakıt yüzünden
|
|
|
|
![]() |
|
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
Aracının yakıt değerleri gayet makul değerlere bence övünmen lazım ![]()
İşte tek mesele para
![]() Aynı dertten muzdaribim aile aracı olan dizel 307 kullanıyoruz ama ilk aracım heralde benzinli olucak tabiki tüplüde ![]() |
|
2004 1.4 hdi 307 xr
|
|
![]() |
|
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
rica ederim araç zaten güzel yakmış o doluluk oranında sonuçta birde vagon tipi biraz daha agır yakıtın iyi güle güle kullan kazasız belasız.
|
|
![]() |
|
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
gayet uygun dolu bir station araç için
|
|
ch cr
|
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
Yakıt değerleri taşınan yük ve kişi sayısına göre iyi ama görüyorum ki şehirler arası yolculuklarda dizel ile lpg arasında çok da bir fark yok gibi geldi. |
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
tşk ederim metin kardeş
|
|
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bir benzinli araç içi uzun yol ortalaması olarak 6.2 iyi ama bir dizel olduğu için o oranı şehir içinde bile yapmıyor. bakarsan fabrika verilerine göre evet çok yakmış gibi gözüküyor ama faktörleride göz önüne alırsak gayet iyi.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
|
|
|
|
![]() |
|
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
yorumları okurken gülmekten koptum arkadaşlar araç full dolu iken iyi yakmış diye ısrar ederken istanbullu arkadaşım ama fabrika değerleri bu değil diyor arkadaşlardan birisi fabrika full doluyken ölçmüyor diyor halen fazla yaktı diyorsun tek kişi ile ölçülüyor yada 2 herneyse önemli olan bagaj da dahil full dolu olmuyor araç yüklüyken kalkışta ve gidişte güç uyguladıgından fazla yakacaktır biraz daha gayet uygun o kasaya o yükle bu yakıt. |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
sponsorumuzdan daha detaylı bilgiyi artılarını ve eksilerini öğrenebilirsin.
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
peki cip yaptırıpta kullanan varmı
|
|
|
|
![]() |
|
hız sabitleyici düz yolda yakıtı düşürür onun dışında haddinden fazla arttırır.
mesela 110 a sabitlediğinde yokuşa gelince araç hız kaybetmeye başlıyor ve hız sabitleyici gaza sonuna kadar asılıyor. ben düz yolda açıyorum yokuşa gelince kapatıyorum
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
peki arkadaşlar bir beyinci yanıdıgım var iyi bı usta güveniyorum belki biraz aç gözlülük yapıyorum ama yakıt düşmesi için hız sabitleyicisi taktırdım ayar için gittim laf arasında aracı kullnacaksan müsait zamanında ge yakıtı yüzde 10 düşüresim 1 yada 1.5 saat zamanımı alıyor dedi tunıg yapıcak zannediyorum sizce yakıt düşecekmi bunun motora herhangi bi zararı oluyormu yaptıran oldumu aranızda kendisine sordum bu soruyu bana sen motorun hızına yetişemezsin gibi cevaplar aldım yaptırayımmı sizce bu arada hız sabitlemeyide ayarını ozaman hallederiz dedi formlardan ögrendigime göre hız sabitleyiciside yakıtı düşürüyomuz sizler ne düşünüyosunuz yorumlarınızı bekliyorum
|
|
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
bence gayet normal degerler aracda 5 kişi + dolu bagaja göre
|
|
![]() |
|
karşıdan esen rüzgar bile aracın hızını kestiği için gaza biraz daha dokunduğun için yakıtın artıyor, sadece sabit hızla gidince olmuyor yani.
yakıtı etkileyen faktörleri aklıma geldiğince yazacak olursam. lastik durumu ve havası, hava filtresi, yakıtın kalitesi, rüzgarın hızı, aracın taşıma kapasitesinin aşılması, yokuş yukarı çıkma, virajlı yollarda sürekli gaz fren olarak gitme vs.
|
|
|
![]() |
|
fabrika verileri yüksüz bir şekilde trafiğe kapalı alanda ve rüzgarsız havada yapılıyor. o oranı yakalaman çok zor,
profilinde nerede olduğunu yazmalısın. kayseriye nereden gittin halen bilmiyoruz (:
imzanada aracının modelini yakıt türünü, motor hacmini otomatikmi manuelmi yazarsan daha iyi yorumlar alırsın.
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
bunların hepsinin farkındayım fakat taklaşık iki buçuk ay oldu aracı alalı toplam 6500 km yol yaptım tabi daha önce bakımlarını tam olarak yapıldı fakat daha yanlız olarak ve 2000 devirde 90 km geçmemek kaydıyla gittigim oldu şimdiye kadar 5.5 leri bile görmedi araç yakıtı benim takınım ondan araçta bi sorun falanmı varda ondanmı oluyor diye işim sanayinin içinde ustalar motorunun çok iyi durumda oldugunu söylüyor
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |