![]() |
|
sizce hangisi mantıklı yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
escape82 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 150 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2011 Saat 22:25 |
selam arkadaşlar geçen gün 206 aracıma duruken çarptılar sadece kaputta orta yollu hasar oluştu bende orjina servise götürdüm servis siğortadan para almak için kaputu değiştirelim tamponda falan hasar yok dedi ama bende değiştirme taraftarı değilim yarın satarken sadece kaput değişmiş desem insan ister istmez tedirğin oluyor yada boyalı desem nasıl olur ne yapacağıma karar veremedim yardımcı olurmusunuz
Düzenleyen escape82 - 06 Eylül 2011 Saat 22:36 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş Olsun Öncelikle...
Eğer Hasar Kaputu Değiştiricek Kadar Büyük Değilse... Kesinlikle Kaput Değiştirmenizi Tavsiye Etmem... Zira Biz Millet Olarak 2.el Araç Alırken Kaput Değişmişse Dünyaları Yıkarız... O Yüzden Değiştirme Bir Güzel Düzeltsin Ustalar....
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
albaya katılıyorumm eger hasar buyuk degılse sızıde rahatsız etmıyo ıse mını tamır le yaptırmanızı onerırım
|
|
![]() |
|
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resmini çek serviste orjinali ile değişsin neden bu kadar değişime karşıyız hala çözmüş değilim kat kat boya ve macun olması mı daha iyi yoksa fabrikadan çıktığı hali alması mı daha iyi kaput önemli aracı gösteren en önemli parçadır ufak bir düzeltim hatası miğdenizi bulandıracaktır bilgilerinize keşke benide sigorta karşılasaydı bende değiştirseydim kaputu ama mutlaka resimlerini çekiniz.
|
|
![]() |
|
escape82 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 150 |
ya benim içinde değiştirmekte sorun yok ama yarın satmaya kalkarsam alacak kişi kaput değişti dediğimde ya fiya t kıracak ya almaktan vaz geçer kesin millet olarak aynı düşünceye sahibiz genellikle
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |