sizce hangisi mantıklı yardım
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 206
Forum Tanımlaması: Peugeot 206, 1998'den 2011'e kadar üretilen kompakt boyutlu satış rekoru kırmış bir otomobildir
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=17966
Tarih: 04 Ağustos 2025 Saat 14:34 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: sizce hangisi mantıklı yardım
Mesajı Yazan: escape82
Konu: sizce hangisi mantıklı yardım
Mesaj Tarihi: 06 Eylül 2011 Saat 22:25
selam arkadaşlar geçen gün 206 aracıma duruken çarptılar sadece kaputta orta yollu hasar oluştu bende orjina servise götürdüm servis siğortadan para almak için kaputu değiştirelim tamponda falan hasar yok dedi ama bende değiştirme taraftarı değilim yarın satarken sadece kaput değişmiş desem insan ister istmez tedirğin oluyor yada boyalı desem nasıl olur ne yapacağıma karar veremedim yardımcı olurmusunuz
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 07 Eylül 2011 Saat 00:48
Geçmiş Olsun Öncelikle...Eğer Hasar Kaputu Değiştiricek Kadar Büyük Değilse... Kesinlikle Kaput Değiştirmenizi Tavsiye Etmem... Zira Biz Millet Olarak 2.el Araç Alırken Kaput Değişmişse Dünyaları Yıkarız... O Yüzden Değiştirme Bir Güzel Düzeltsin Ustalar....
|
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 07 Eylül 2011 Saat 00:51
albaya katılıyorumm eger hasar buyuk degılse sızıde rahatsız etmıyo ıse mını tamır le yaptırmanızı onerırım
|
Mesajı Yazan: Platinium
Mesaj Tarihi: 07 Eylül 2011 Saat 00:56
Resmini çek serviste orjinali ile değişsin neden bu kadar değişime karşıyız hala çözmüş değilim kat kat boya ve macun olması mı daha iyi yoksa fabrikadan çıktığı hali alması mı daha iyi kaput önemli aracı gösteren en önemli parçadır ufak bir düzeltim hatası miğdenizi bulandıracaktır bilgilerinize keşke benide sigorta karşılasaydı bende değiştirseydim kaputu ama mutlaka resimlerini çekiniz.
------------- 306 platinium 1.6 2000 Benzin
|
Mesajı Yazan: escape82
Mesaj Tarihi: 07 Eylül 2011 Saat 01:30
ya benim içinde değiştirmekte sorun yok ama yarın satmaya kalkarsam alacak kişi kaput değişti dediğimde ya fiya t kıracak ya almaktan vaz geçer kesin millet olarak aynı düşünceye sahibiz genellikle
|
|