![]() |
|
Peugeot'dan Hindistan'a dev yatırım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2011 Saat 22:51 |
![]() Gujarat Eyaleti Hükümet Başkanı Narendra Modi ve PSA Peugeot Citroën Yönetim Kurulu Başkanı Philippe Varin bugün Peugeot ve Gujarat eyaleti arasındaki anlaşmanın imzalanmasına başkanlık ettiler. İmzalanan anlaşmaya göre, Peugeot, Hindistan'ın batısında hızlı gelişme halindeki Sanand otomotiv havzasının kalbinde yer alan 2 kilometre karelik arazide 650 milyon Euro yatırım yapmayı planlıyor. Peugeot burada modern boya ve montaj atölyeleri içerecek ve yılda 170 bin İmza töreninde konuşan Gujarat Eyaleti Hükümet Başkanı Narendra Modi, projenin hayata geçirilmesi için Peugeot’ya tam desteklerini sunduklarını söyledi. Peugeot’nun, Peugeot'nun verdiği bilgilere göre, Fransız otomobil markası 2010 yılında tüm Kaynak; Anka |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu bilgiler için çok teşekkür ederiz albayım .. emeğine sağlık...peugeot gün geçtikçe büyüyor..bu çok güzel haber .. hindistan içinde en güzel haber iş kapısı açması olsa gerek...
![]() Düzenleyen by_ersin - 05 Eylül 2011 Saat 22:56 |
|
![]() |
|
mehmet eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
+1
![]() |
|
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
|
![]() |
|
Haberi Okuyunca Hem Sevindim Hemde Üzüldüm;
Nedeni Peugeot Bu Yatırımını Gebze dede Gerçekleştirebilirdi, Zira Güzel Ülkem İstanbulda Haramiderede Mercedes Otobüs Üretiyor, Yetmezmi ???
|
|
![]() |
|
ileride belkide böyle bir düşünceleri vardır..büyük firmeler her zaman ilk planda önce pazara sonra nakliyeye sonrada yatırım yapacağı devlet bürokrasisine bakıyor abi..hayırlı olsun diyelim...
|
|
![]() |
|
PSA grubu adına güzel bir haber ancak okuyunca nedense birden üzüldüm diyebilirim. Neden bizim ülkemizde bir otomobil üretmiyor. Yanılmıyorsam PSA grubunun Fransız devleti ile bağlantısı vardı yani devlet de hissedar bu şirkete. Peugeotun kazanması demek Fransanın kazanması demek. Ülkem adına üzüldüm.
Gerçi saçmalıyor da olabilirim sanki çıkarsalar bir araba hemen alacağım. Bir sürü ayrıntısı var güvenlik, yakıt vs vs vs. |
|
![]() |
|
+1 Ben iki türlü de üzüldüm. Hem ülkeme yatırım yapılmadığına üzüldüm. Hem de Hindistanda üretilen arabaların işçilik kaliteleri belli. Bu pejoya - olarak döner diye üzüldüm.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |