![]() |
|
stop etme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ağustos 2011 Saat 23:18 |
|
ilk once tum pejocu kardes ve abılerımın bayramını kutluyorum
bugun sabah tokattan cıktım ailem ile bırlıkte ıspartaya geldım yolda basıma bır olay geldı sormak ıstedım aracım ıle 3-4 saat yol adım gazım bıtınce gaz almak için petrol ofısıne gırdım sıra vardı pompaya yanastım aracımı D den N ye attım sonra adam gerı gel dedı R ye attım aracım ıstop ettı neden olabılır bu olay bır kez daha basıma geldı tokatta onemsemedım ama 2 cı sefer olunca korktum yardımlarınızı beklıyorum
|
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
çok ilginç bir durum.
Ustalarım hayırlı bayramlar yardım bekliyoruzz .
![]() |
||
![]() |
||
caner kaya ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2011 Konum: 7 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı caner kaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
korkma yolda bırakmaz sadece gaz kelebegı temızlenmesı gerekıyo bıde makınayla sıfırlamak gerekır
:D
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Merak etme toprak o sorun bende de vardı. Geri vitese atıp yük bindiği anda motora stop ediyordu. Ayar yapıldı düzeldi. Gerçi hala ayarsız amma olsun :) artık arada bir stop ediyor.
|
||
![]() |
||
black_rock ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Mart 2011 Konum: KONUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
|
kardeş aynı sorun bende var yarın servısde temızlettırecem bende tokattayım
|
||
206 X-Line 2004 benzin+lpg
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
black_rock ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Mart 2011 Konum: KONUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
|
bugun servise gıttım temizlettirdim(30 tl)zımbırtının kelepçesini söktü bişeyler sıktı bez fılan temızledı,aslında servısde yaptırmıycakdım dısarda yaptıracakdımda güvenemedım bunun bı ayarı varmıs riske etmıyım dedım,,, gün içerisinde benzinde bındım bakalım yarın gazda bınecem ,bugun gazını ayarlattım ,devır saatı gostergesı ışıklarda fılan durdugumda boyle sallanıyo gıbı oluyo sendede aynı sorun varmı... |
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
|
caner kardes makıneyle sıfırlamak demişsinya anlamadım bıraz bilgi verırmısın bide onu yapsınlar.
|
||
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Sanirim Peugeot Planet 2000 sistemi ile motorunu kalibre etme olayina diyor. Ancak motor kismina dokunmazsaniz bu isleme zaten gerek yoktur. |
||
![]() |
||
|
Gaz pedalı alıştırması denilen dava, bu dediğiniz sıfırlama mı oluyor? |
||
![]() |
||
taksicicocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Ocak - 1988 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: İST, pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı taksicicocuk
|
gaz kelebeğini aracın kontak anatarını çıkarıpta sök tanıtmaya gerek yok
|
||
2004 307 xt auto. 65000 km de orijinale
|
||
![]() |
||
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
|
gaz kelebeğini tamamen söktüler mi onu gördün mü ? yoksa hava filtresinin hortumunu söküp üstünden mi temizlediler belli mi olur servis bu?
|
||
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|
defalarda gaz kelebeği temizletmiş biri olarak söyliyim eger takımlarınız varsa çok zor bişey değil wd-40 ı sıkıyolar bi güzel her yerine daha sonrada bi güzel silip takıyolar tamamen monte ettikden sonra oldugu yerde aracı çalıştırıyolar direk motor tarafından teli çekerek 2 3 kere gaz veriyolar takılma olup olmadıgını kontrol etmek için bu kadargelçi 4 temizletmeden sonra ordaki motorun bozuldugunu farkedip değiştim daha sonrada temizletmeye gerek kalmadı
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
|
sanki söküp temızlemedı gibi elınde bı bez vardı ama ,bu arada araç daha sık stop etmeye başladı ve bi amblem çıktı hala yanık motor unıte lambası sanırım
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |