![]() |
|
407 ye race chip yada chip yaptıran varmı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
hakankarakas ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Kasım - 1985 Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakankarakas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ağustos 2011 Saat 14:30 |
|
merhabalar bende 407 1.6 dizel bi araç var. aranızda hiç chip tuning yaptıran varmı 407 ye?
ben düşünüyorum race chip diye bir marka var biraz uygun onu yaptırmayı düşünüyorum. 140 beygire kadar performans artışı yapıyormuş. aranızda yaptıran varsa bende yaptırmak istiyorum bilgilerinize şimdiden teşekkür ederim.hayırlı bayramlar bu arada
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ECU TUNED
Chip Uygulamaları Dizel & Benzin 0538 318 35 84 0216 565 97 08 www.ecutuned.com Sana yardımcı olurlar
![]() |
||
![]() |
||
hakankarakas ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Kasım - 1985 Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakankarakas
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bayramdan sonra ararım da burası sanırım yazılım yüklüyor. yazılımları çok pahalıya yapıyolar. benim istediğim aparatlı olan chipler |
||
![]() |
||
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
|
Aparatlı olan chipleri pek fazla önermiyolar baya araştırdım duman atma olayı olduğunuda okudum bi kaç yerden sponsor firmayla görüşürsen sana artılarını eksilerini illaki anlatır kafana yatarsa illaki ödeme kolaylığıda sağlar bence güzelim 407'ye araştırmadan net bilgi almadan o power box işlerine girme en garantisi yazılım
Ben aracımın motoruna güvenebilsem yazılımı gözüm kapalı yaptırıcam 2. el aldığım için edir ne değildir bilmiyorum baktırdık herşey gayet normal bi sıkıntısıda yok ama o aparatlı chip tunning işini tavsiye etmem Ayrıca formda yazılım yaptıran arkadaşlar var onlaradadanış istersen |
||
2004 1.4 hdi 307 xr
|
||
![]() |
||
caner kaya ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2011 Konum: 7 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı caner kaya
|
buraya yazılanlar nedne sılınıyo ::::::::?
|
||
![]() |
||
|
Sıtede maxımus nıcklı mehmet abı 407 sıne yaptırmıstı benzer bı uygulama,onunla ırtıbata gecersen bılgı alabılırsın.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakankarakas
|
siyah duman atma olayı gerçekten ilginç. ozaman yazılımsal chip yaptırmak lazım.
|
||
![]() |
||
|
Aparatlı chip dediğiniz powerbox oluyor heralde.Ben onu yaptırmanızı taivsiye ederim kablolarını çıkarttığınız zaman aracınız orjinal haline dönüyor.Çalışma prensibide çok basit enjeksiyonlara püskürtme miktarını arttırıyor.Mesela aracınız aşırı yüklü rampada gazı köklerseniz araba boğulup stop edebiliyor tek sakıncası sıkıntısı bu şimdiye kadar karşılaştığım.Dikkatli kullanırsanız bir sorun oluşturacağını sanmıyorum geri dönüşü çok basit olduğundan daha mantıklı geldi bana.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakankarakas
|
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |