Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

407 ye race chip yada chip yaptıran varmı?

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: Modifiye ve Tuning Bilgileri
Forum Tanımlaması: performans arttırıcı işlemler ve parcalarla ilgili gerekli bilgiler
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=17795
Tarih: 03 Ekim 2025 Saat 02:43
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 407 ye race chip yada chip yaptıran varmı?
Mesajı Yazan: hakankarakas
Konu: 407 ye race chip yada chip yaptıran varmı?
Mesaj Tarihi: 31 Ağustos 2011 Saat 14:30
merhabalar bende 407 1.6 dizel bi araç var. aranızda hiç chip tuning yaptıran varmı 407 ye?
ben düşünüyorum race chip diye bir marka var biraz uygun onu yaptırmayı düşünüyorum. 140 beygire kadar performans artışı yapıyormuş. aranızda yaptıran varsa bende yaptırmak istiyorum bilgilerinize şimdiden teşekkür ederim.hayırlı bayramlar bu arada

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 31 Ağustos 2011 Saat 14:48
ECU TUNED
Chip Uygulamaları
Dizel & Benzin
0538 318 35 84
0216 565 97 08

http://www.ecutuned.com/" rel="nofollow - www.ecutuned.com

Sana yardımcı olurlar Gülme

Mesaj Tarihi: 31 Ağustos 2011 Saat 14:55

bayramdan sonra ararım da burası sanırım yazılım yüklüyor. yazılımları çok pahalıya yapıyolar. benim istediğim aparatlı olan chipler

Mesajı Yazan: badcombatant
Mesaj Tarihi: 31 Ağustos 2011 Saat 16:23
Aparatlı olan chipleri pek fazla önermiyolar baya araştırdım duman atma olayı olduğunuda okudum bi kaç yerden sponsor firmayla görüşürsen sana artılarını eksilerini illaki anlatır kafana yatarsa illaki ödeme kolaylığıda sağlar bence güzelim 407'ye araştırmadan net bilgi almadan o power box işlerine girme en garantisi yazılım
Ben aracımın motoruna güvenebilsem yazılımı gözüm kapalı yaptırıcam 2. el aldığım için edir ne değildir bilmiyorum baktırdık herşey gayet normal bi sıkıntısıda yok ama o aparatlı chip tunning işini tavsiye etmem
Ayrıca formda yazılım yaptıran arkadaşlar var onlaradadanış istersen

-------------
2004 1.4 hdi 307 xr

Mesajı Yazan: caner kaya
Mesaj Tarihi: 31 Ağustos 2011 Saat 16:47
buraya  yazılanlar  nedne  sılınıyo  ::::::::?

Mesaj Tarihi: 31 Ağustos 2011 Saat 17:10
Sıtede maxımus nıcklı mehmet abı 407 sıne yaptırmıstı benzer bı uygulama,onunla ırtıbata gecersen bılgı alabılırsın.

Mesaj Tarihi: 03 Eylül 2011 Saat 14:06
siyah duman atma olayı gerçekten ilginç. ozaman yazılımsal chip yaptırmak lazım.

Mesaj Tarihi: 03 Eylül 2011 Saat 14:40
Orjinalini yazan: badcombatant badcombatant Yazdı:

Aparatlı olan chipleri pek fazla önermiyolar baya araştırdım duman atma olayı olduğunuda okudum bi kaç yerden sponsor firmayla görüşürsen sana artılarını eksilerini illaki anlatır kafana yatarsa illaki ödeme kolaylığıda sağlar bence güzelim 407'ye araştırmadan net bilgi almadan o power box işlerine girme en garantisi yazılım
Ben aracımın motoruna güvenebilsem yazılımı gözüm kapalı yaptırıcam 2. el aldığım için edir ne değildir bilmiyorum baktırdık herşey gayet normal bi sıkıntısıda yok ama o aparatlı chip tunning işini tavsiye etmem

Aparatlı chip dediğiniz powerbox oluyor heralde.Ben onu yaptırmanızı taivsiye ederim kablolarını çıkarttığınız zaman aracınız orjinal haline dönüyor.Çalışma prensibide çok basit enjeksiyonlara püskürtme miktarını arttırıyor.Mesela aracınız aşırı yüklü rampada gazı köklerseniz araba boğulup stop edebiliyor tek sakıncası sıkıntısı bu şimdiye kadar karşılaştığım.Dikkatli kullanırsanız bir sorun oluşturacağını sanmıyorum geri dönüşü çok basit olduğundan daha mantıklı geldi bana.

Mesaj Tarihi: 03 Eylül 2011 Saat 15:56
Orjinalini yazan: HuseyinTurk HuseyinTurk Yazdı:

Orjinalini yazan: badcombatant badcombatant Yazdı:

Aparatlı chip dediğiniz powerbox oluyor heralde.Ben onu yaptırmanızı taivsiye ederim kablolarını çıkarttığınız zaman aracınız orjinal haline dönüyor.Çalışma prensibide çok basit enjeksiyonlara püskürtme miktarını arttırıyor.Mesela aracınız aşırı yüklü rampada gazı köklerseniz araba boğulup stop edebiliyor tek sakıncası sıkıntısı bu şimdiye kadar karşılaştığım.Dikkatli kullanırsanız bir sorun oluşturacağını sanmıyorum geri dönüşü çok basit olduğundan daha mantıklı geldi bana.
sıkıntı bence boğulup stop etmesi. ben zaten performans için istiyorum. tak kullan tipinde böyle sorun oluyorsa gerçekten sıkıntıl bence. olmadık yerde sürekli vites değiştirmek zorunda kalırsın ozaman yada gazı köklemek zorunda kaldığın anlarda stop ederse vay halimize :) yinede kullanan biri olarak performans olarak bilgi verirmisin bu tak kullanları. benim aracım 407 ve 170 den sonra gitmeme problemi oluyo düz yolda bende anlayamadım bunu bana biraz bilgi verirsen sevinirim.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net