|
Ferrari korna ? |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2011 Saat 16:40 |
|
Ferrari korna aldım taktım ses güzel ama daha fazla olsa daha hoş olur.Kutu içinde ufak bir aparat çıktı onu kullanmadan bağladım.Sesi çoğaltmak için sanırım o aparat ama uygulaması nasıl anlamadım bilgisi olan varmı?
Ayrıca çift korna vardı orjinalimi böyle?
|
||
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
kutuda cıkan buyuk ıhtımal roledır rolenın amacı dırek aküden güç almaktır tabı buda daha fazla guc ve ses olur bağlantı şemasınıda paylaşayım Düzenleyen Muhammet ÇAKIR - 26 Ağustos 2011 Saat 16:48 |
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Aparat Rule sanrım o takılmadan olmaz dıye bılırym ben. ferrarı kornada tek korna olur cıft olmaz resmı var mı ?
Düzenleyen Muhammet ÇAKIR - 26 Ağustos 2011 Saat 16:48 |
||
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
85 numaraya orjinal kornanın kablosunu takacaksın 30a aküden + elektrik çekeceksin 86ya aküden - kutubu cekeceksın ayrıca kornanın -kutbuna baglayacaksın şaseyi illa aküden çekmene gerek yok herhangı bıyerden şase alsanda olur 87 çıkıştır onuda kornanın + kutbuna baglayacaksın
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Teşekkür ettim bu bilgiler fazlasıyla yeterli bana ferrari korna değil aracın orjinal kornaları çift
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
orjinali çifttir de tamponun tam altındadır kendin mi söktün tamponu.
muayenede yasak ama ferrari kornası. hazır tamponun altında gizliyken muayenede gözükmez birde anahtar koyarsın tamamdır. Düzenleyen metin - 26 Ağustos 2011 Saat 17:02 |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Tamponu sökmedim hafif kaldırdım krikoyla altına yattım
|
||
brutal
2. Vites 01 - Mart - 1986 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 435 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ya solemeden edemıcem madem bu ıcıne ettıgımın kornası gerızekalı tuvturk calısanları tarafından gecırtılmıyor !! neden abıcım ferrarıler bu ulkede satılıyor ..
|
||
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K 307 Xs 1.6 5K Alfa Romeo 147 1.6 Dist Alfa Romeo 156 1.6 T.S Vw Golf TSI 1.4 Pulse |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
:) geçiyomuş abi muayneden sanırım nette bakındım biraz çoğu kişi geçmiş ferrari kornayla
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Dediğiniz gibi bağladım ses olarak farkı anlamadım test edemedim henüz .Çok teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abi güle güle kullan kornanı
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
benimde hayalim hep çat çat korna :( artık başka bahara kaldı .... hüseyin güle güle kullan kardeşim ...
|
||
Muhammet ÇAKIR
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
||
yeditepely
2. Vites 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
|
|
ne marka ferrari kornası aldın arkadasım bosch mu
Düzenleyen yeditepely - 26 Ağustos 2011 Saat 19:20 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abi fiyatı nedir sahibinden.com da 20 tl civarına var
|
||
yeditepely
2. Vites 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
|
|
20 tl olanlara guvenmıyorum. artık pızzacılar sucular bıle takıyor o ucuz kornaları.kalıtelı bırsey almak lazım aslında.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
huseyınım hayırlı olsun kaca aldın nerden aldın
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abi şöyle duygu yüklü cümleler kurmayı bırak artık sende bizde biliyoruz ne sen red tazzı satabilirsin ne de red taz senden ayrılabilir |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
stabel diye bir marka var italyan onlar kaliteliymiş
www.stabel.it
|
||
mimitt
2. Vites 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
evet stebel en iyisidir diye bilirim,bende 308 de stebel kullanıyorum,rölesiz hali ilse röleli hali arasında çok fark oluyor ama röleyi kullandığımız zaman kornaya basınca 308 arıza lambasını yakıyor,sorunu çözemediğimiz için şimdilik aracın kendi rölesinden çalışıyor,doğal olarak ses biraz düşük,ama yakın zamanda çözümü bulup bir adet daha stebel alıp ikisini bir bağlamayı düşünüyorum :) sizede hayırlı olsun kornanız, gerçi önceden insanlar bu sesi duyduğunda dönüp bakardı artık pek bi espirisi kalmamış sanırım,daha değişik birşeyler bulmalıyız peugeot kullanıcıları olarak :)
|
||
2001 peugeot 406 sv bva
2010 peugeot 308 Millesim hdi(dv6C) Auto6r |
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |