Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Ferrari korna ?

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: 307
Forum Tanımlaması: Peugeot 307 hakkındaki tüm makaleler
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=17648
Tarih: 08 Ocak 2025 Saat 09:49
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Ferrari korna ?
Mesajı Yazan: Guests
Konu: Ferrari korna ?
Mesaj Tarihi: 26 Ağustos 2011 Saat 16:40
Ferrari korna  aldım taktım ses güzel ama daha fazla olsa daha hoş olur.Kutu içinde ufak bir aparat çıktı onu kullanmadan bağladım.Sesi çoğaltmak için sanırım o aparat ama uygulaması nasıl anlamadım bilgisi olan varmı?

Ayrıca çift korna vardı orjinalimi böyle?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Muhammet ÇAKIR
Mesaj Tarihi: 26 Ağustos 2011 Saat 16:44

kutuda cıkan buyuk ıhtımal roledır rolenın amacı dırek aküden güç almaktır tabı buda daha fazla guc ve ses olur bağlantı şemasınıda paylaşayım

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!

Mesaj Tarihi: 26 Ağustos 2011 Saat 16:45
Aparat Rule sanrım o takılmadan olmaz dıye bılırym ben. ferrarı kornada tek korna olur cıft olmaz resmı var mı ?
 http://www.erginsan.com/uploads/FERRAR%C4%B0%20KORNA.jpg

Mesaj Tarihi: 26 Ağustos 2011 Saat 16:47
85 numaraya orjinal kornanın kablosunu takacaksın 30a aküden +  elektrik çekeceksin 86ya aküden - kutubu cekeceksın ayrıca kornanın -kutbuna baglayacaksın şaseyi illa aküden çekmene gerek yok herhangı bıyerden şase alsanda olur 87 çıkıştır onuda kornanın + kutbuna baglayacaksın

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!

Mesaj Tarihi: 26 Ağustos 2011 Saat 16:52
Teşekkür ettim bu bilgiler fazlasıyla yeterli bana ferrari korna değil aracın orjinal kornaları çift

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 26 Ağustos 2011 Saat 16:59
Orjinalini yazan: HuseyinTurk HuseyinTurk Yazdı:

Teşekkür ettim bu bilgiler fazlasıyla yeterli bana ferrari korna değil aracın orjinal kornaları çift

orjinali çifttir de tamponun tam altındadır kendin mi söktün tamponu.

muayenede yasak ama ferrari kornası. hazır tamponun altında gizliyken muayenede gözükmez birde anahtar koyarsın tamamdır.

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesaj Tarihi: 26 Ağustos 2011 Saat 17:02
Tamponu sökmedim hafif kaldırdım krikoyla altına yattım

Mesajı Yazan: brutal
Mesaj Tarihi: 26 Ağustos 2011 Saat 17:04
ya solemeden edemıcem madem bu ıcıne ettıgımın kornası gerızekalı tuvturk calısanları tarafından gecırtılmıyor !! neden abıcım ferrarıler bu ulkede satılıyor ..

-------------
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K
307 Xs 1.6 5K
Alfa Romeo 147 1.6 Dist
Alfa Romeo 156 1.6 T.S
Vw Golf TSI 1.4 Pulse

Mesaj Tarihi: 26 Ağustos 2011 Saat 17:14
:) geçiyomuş abi muayneden sanırım nette bakındım biraz çoğu kişi geçmiş ferrari kornayla

Mesaj Tarihi: 26 Ağustos 2011 Saat 18:20
Orjinalini yazan: Muhammet ÇAKIR Muhammet ÇAKIR Yazdı:

kutuda cıkan buyuk ıhtımal roledır rolenın amacı dırek aküden güç almaktır tabı buda daha fazla guc ve ses olur bağlantı şemasınıda paylaşayım

Dediğiniz gibi bağladım ses olarak farkı anlamadım test edemedim henüz .Çok teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için

Mesaj Tarihi: 26 Ağustos 2011 Saat 18:33
abi güle güle kullan kornanı Sırıtma

Mesaj Tarihi: 26 Ağustos 2011 Saat 18:36
benimde hayalim hep çat çat korna :( artık başka bahara kaldı .... hüseyin güle güle kullan kardeşim ... 

Mesaj Tarihi: 26 Ağustos 2011 Saat 19:00
Orjinalini yazan: HuseyinTurk HuseyinTurk Yazdı:

Orjinalini yazan: Muhammet ÇAKIR Muhammet ÇAKIR Yazdı:

Dediğiniz gibi bağladım ses olarak farkı anlamadım test edemedim henüz .Çok teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için
ne demek kardeşim :) güle güle kullan

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp

Mesajı Yazan: yeditepely
Mesaj Tarihi: 26 Ağustos 2011 Saat 19:05
 ne marka ferrari kornası aldın arkadasım bosch mu

-------------
Atakan
2001 206 XS 1.6 16V benzinli (siyah)
İSTANBUL

Mesaj Tarihi: 26 Ağustos 2011 Saat 19:07
abi fiyatı nedir sahibinden.com da 20 tl civarına var 

Mesajı Yazan: yeditepely
Mesaj Tarihi: 26 Ağustos 2011 Saat 19:10
Orjinalini yazan: berkekk berkekk Yazdı:

abi fiyatı nedir sahibinden.com da 20 tl civarına var 

20 tl olanlara guvenmıyorum.Gülme artık pızzacılar sucular bıle takıyor o ucuz kornaları.kalıtelı bırsey almak lazım aslında.

-------------
Atakan
2001 206 XS 1.6 16V benzinli (siyah)
İSTANBUL

Mesaj Tarihi: 26 Ağustos 2011 Saat 19:16
huseyınım hayırlı olsun kaca aldın nerden aldın 

Mesaj Tarihi: 26 Ağustos 2011 Saat 19:47
Orjinalini yazan: by_ersin by_ersin Yazdı:

benimde hayalim hep çat çat korna :( artık başka bahara kaldı .... hüseyin güle güle kullan kardeşim ... 

abi şöyle duygu yüklü cümleler kurmayı bırak artık sende bizde biliyoruz ne sen red tazzı satabilirsin ne de red taz senden ayrılabilir Sırıtma

Mesaj Tarihi: 26 Ağustos 2011 Saat 22:14
stabel diye bir marka var italyan onlar kaliteliymiş
www.stabel.it

Mesajı Yazan: mimitt
Mesaj Tarihi: 26 Ağustos 2011 Saat 22:25
evet stebel en iyisidir diye bilirim,bende 308 de stebel kullanıyorum,rölesiz hali ilse röleli hali arasında çok fark oluyor ama röleyi kullandığımız zaman kornaya basınca 308 arıza lambasını yakıyor,sorunu çözemediğimiz için şimdilik aracın kendi rölesinden çalışıyor,doğal olarak ses biraz düşük,ama yakın zamanda çözümü bulup bir adet daha stebel alıp ikisini bir bağlamayı düşünüyorum :) sizede hayırlı olsun kornanız, gerçi önceden insanlar bu sesi duyduğunda dönüp bakardı artık pek bi espirisi kalmamış sanırım,daha değişik birşeyler bulmalıyız peugeot kullanıcıları olarak :)

-------------
2001 peugeot 406 sv bva
2010 peugeot 308 Millesim hdi(dv6C) Auto6r

Mesaj Tarihi: 26 Ağustos 2011 Saat 22:49
50 tl stebel ferrari korna sahibinden de 

Mesaj Tarihi: 26 Ağustos 2011 Saat 23:35
ucuz etin yahnisi yenmez be abi ... yanar o 20 tl lik korna Gülme

Mesaj Tarihi: 26 Ağustos 2011 Saat 23:37
Bi aksesuarcıya gittim önce çatalca yolu girişindeki sanayide teyze var bi tane iki tane gösterdi biri italyan biri çin malı ikisindede stebel yazıyodu internetten ürün almayın bu nedenle bence.
Ben başka bir aksesuarcıdan aldım 30 liraya kutusu felan orjinal geldi adamda kendi arabasında kullanıyo 6 aydır sorun yok , içine su kaçırmadığın sürece kefilim dedi markası ne hiç bilmiyorum ama bakmadım.

Mesaj Tarihi: 26 Ağustos 2011 Saat 23:38
Orjinalini yazan: by_ersin by_ersin Yazdı:

ucuz etin yahnisi yenmez be abi ... yanar o 20 tl lik korna Gülme

ersin abi sorma ya 20 tl lik olan çakma stebel miş üstünde stebel yazdığına bakmıcan klasik ferrari sesi olan orjinal stebel elif tuning te 50 tl alınası birşey ama arıza lambası filan nolcak direk aküden mi olcak Göz Kırpma

Mesajı Yazan: mimitt
Mesaj Tarihi: 27 Ağustos 2011 Saat 00:44
406 ve 307 de kullandık arıza lambası yakma gibi bir durum söz konusu değil onlarda,308 de akünün üstünde trafo gibi bi rşeyler daha var sanırım ondan sorun oldu,biraz da bağlayan arkadaşın acemiliğinden olabilir,yoksa kullanan 308 ler de var bende birini inceleyip röleli bir şekilde kullanmaya devam edicem.

-------------
2001 peugeot 406 sv bva
2010 peugeot 308 Millesim hdi(dv6C) Auto6r

Mesaj Tarihi: 27 Ağustos 2011 Saat 00:45
bizimkilerde trafo yok aküde Star

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net