![]() |
|
Aracımı nasıl alçaltırım? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2011 Saat 01:53 |
|
307mi biraz basmak istiyorum ama pek bilgili değilim bu konuda.
En ucuz yolu nedir bunun sakıncaları nelerdir birde en sağlıklı yöntemi nedir maaliyeti ne kadar olur?
|
||
![]() |
||
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
en sağlıklı spor yay takman olur..en sağlıksızı ve ucuzu 10 liraya yayları ısıtarak düşürmen olur..orta yollu dersen orjinal yayları kestirebilirsin..oda ortalama 80 lira civarında olur..ama bence spor yay al..
|
||
![]() |
||
|
Yayları kestirmek yerine ısıtıp düşürmeyi tavsiye etti bi usta bana ne gibi zararı var ısıttırmanın?
|
||
![]() |
||
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
|
hüseyinim kesinlikle spor yay... başka yollar çok güvensiz, arac için sakıncalı ve konforu son derece bozuyor...!!!
|
||
![]() |
||
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
|
yay ısıtmayı tavsiye eden ustada bi sorun olmalı! bikere ısınarak şekil verilen maddeyi soğuduktan sonra tekrar ısıtırsan kırılır..2 kez yaşayıp görmüş biri olarak söylüyorum..eğer ısıtırsan yay hem özelliğini kaybeder hemde kırılır.. Düzenleyen eren8er - 26 Ağustos 2011 Saat 02:03 |
||
![]() |
||
|
Spor yaydada çok sert oluyo araba beşik gibi sallanıyo ondan dolayı sevmiyorum pek ama her halikarde konfor kaybı olucak sanırım
|
||
![]() |
||
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
|
yanlış...
1. bi kere kesinlikle EIBACH kullanacaksın
2. illa lastiklerin üstünü kapatasıya kadar düşürmeyip, mümkünse prokit (3 ya da 3,5 cm lik) kullanacaksın. unutma, düşürdüğün ara arttıkça süspansiyonu için yaydaki esneme alanı o kadar azalacaktır...
|
||
![]() |
||
|
Çok hafif düşünüyorum zaten davlumbaz sırıtıyo o biraz kapansa yeter arka koltuğa ben gibi 2 kişi oturunca dştüğü kadar düşsün yeter.Yada bagajda taşmı taşısam :)
|
||
![]() |
||
|
aracını alçaltmaya karar verdiysen konfordan ödün verceksin o kesin.. ya konfor yada görüntü..tercihini yapmalısın..
|
||
![]() |
||
|
Senin Aracın Zaten Çok Alçakkk; Hüseyinim (:)
Düzenleyen AlbaYDemircaN - 26 Ağustos 2011 Saat 02:18 |
||
![]() |
||
|
Sizinkilerin yanında bayaa bi gururlu benim aracım resmen yerlerde sürünüyo sizinkiler bak resimlere elimde belgeler var :)
|
||
![]() |
||
|
Jant lastik seçiminde konfordan ödün verdim görüntüyü seçtim zaten yaydada öyle yaparsam kamyon gibi olur araba
|
||
![]() |
||
|
bu prokit denen yaylar, avrupada aracın orjinal fabrika çıkış yaylarıdır. bizim araclardan farkı yolların ve şartların daha elverişli olmasından dolayı 3 cm daha aşağıda olmasıdır. çoğu kez yeni bi model çıktığında, gazete ve dergilerdeki resimlerini görünce araç bize baya bi çekici gelir çünkü aracın üzerinde orjinal jantı olmasına rağmen, bizimkilerden 3 cm daha düşük bi yaya sahip olmasıdır.
aracın konforunu kaçıran ve fazla sarsma yapan yaylar 50-55 ve 60 mmlik yaylardır... Düzenleyen MaximuS - 26 Ağustos 2011 Saat 02:25 |
||
![]() |
||
|
Hüseyin Gözüm Üstünde... Haberin Olsun... ![]() ![]() Sen İnsan Değilsin ... Bir Meleksin Sen Hüseyin; ![]() Sen Bir Daha Davosa Gelme... |
||
![]() |
||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
|
indirirsen arkaya 2 kişi bindiğinde sürter benim kanaatimm
|
||
![]() |
||
|
sürtme yapıcağını sanmam çünkü lastik çapı orijinaliyle aynı toplamda(merkezden lastik yüzyine).Orjinal haliylede baya yüklediğimz oldu bu arabayı sürtmedi sorun olmadı
|
||
![]() |
||
|
Abi peki orjinal yayları çok azıcık ucundan kestirsem deneme için çok konfor kaybım olurmu?
|
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kestirme kardesım nıye kestiriyorsun 70 - 80 tlye cok rahat bulursun zaten kesme ısıtma sakat iş canından daha onemlı degıl ya
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
|
400tl felan diyo nette baktım fiyatlarına 70 80 liraya eicbag bulamam sanırım?
|
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |