![]() |
|
307 Tampon Demiri Yamuldu ? :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
xBOSSx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: İSTANBUL/AVRP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2011 Saat 18:13 |
Merhabalar foruma önceden kayıtlıydım fakat şifreyi bulamadım direk konuya gireyim geçenler bir toyotanın önümde ani fren yapması sonucu ( acil işi varmış o yüzden miş miş miş ) arkadan 20-30 ile dokundurduk ve onun tamponu yırdıldı benim ise ön çıtalar kırıldı ve ön tampon demiri hafif eğim aldı sizce normalmidir ? birde önemlimidir bu tampon demiri araç kazalı diyemi geçer şimdiye kadar hiç ağır kazamız olmadı hem ufak tefek tampon değdirmelerimiz olmuştur. bunun gibi. bundada galiba öndeki aracın arka tampon demirine denk geldi sanırım avensisti oda onun tampon daha kötü oldu gerçi bizde görünürde bişey yoktu ama avensis fenaydı Peugeot'un gücü birkez daha ortaya kondu neyse bu ön tampon demiri ne derece önemlidir ? yoksa önemsiz bir parçamıdır ?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşım önce üyelerimizi tanıyalım bölümünde kendini tanıtmalısın !!
|
|
![]() |
|
xBOSSx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: İSTANBUL/AVRP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
zaten tanınıyorum forumda tanıyan tanır eskilerden tabi.. İsmim Mehmet Özcan İstanbul Avrupa yakasında beylikdüzünde oturuyorum yaş 21 Peugeot 307 yeni kasa aracım var :)
|
|
![]() |
|
Güncel.
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
kardeşim sımdı anlamadım tampon ıcınde şasiye baglı demırmı yamuldu
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
xxMeganxx tı sanıyorum arkadasın oncekı nıckı???
Anlattıgın durum hıc onemlı bırsey degıl. Kafanı yorma. Bır ara tampon sokuldugunde o demırde duzeltılebılır...
|
|
![]() |
|
Cem abiye katılıyorum ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Rıca edıyorum onemlı degıl
![]() Nerelerdesın sen cok zamandır yoksun pıyasada ??? Ne bulusmalara geldıgın var ne bırsey. Hayırsız bır forum uyesısın
![]() |
|
![]() |
|
ya aslında ben bir siyaset tartışmasına girmiştim sonra uzaklaştırıldım falan forumdan daha sonrada işe girmiştim pek uğrayamadım foruma yeni hesap açtım şimdi bunla devam edicem sık sık aranızdayım bundan sonra buluşma olursa seve seve gelmeyi çok istiyorum aslında inş tanışırız tanışmayı çok istiyorum hepinizle yüz yüze tabi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |