Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

307 Tampon Demiri Yamuldu ? :(

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 307
Forum Tanımlaması: Peugeot 307, 2001-2008 yılları arası üretilen küçük bir aile otomobilidir. 2002'de Yılın Avrupalı ​​Otomobili ödülü almıştır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=17611
Tarih: 28 Temmuz 2025 Saat 22:21
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 307 Tampon Demiri Yamuldu ? :(
Mesajı Yazan: xBOSSx
Konu: 307 Tampon Demiri Yamuldu ? :(
Mesaj Tarihi: 25 Ağustos 2011 Saat 18:13
Merhabalar foruma önceden kayıtlıydım fakat şifreyi bulamadım direk konuya gireyim geçenler bir toyotanın önümde ani fren yapması sonucu ( acil işi varmış o yüzden miş miş miş ) arkadan 20-30 ile dokundurduk ve onun tamponu yırdıldı benim ise ön çıtalar kırıldı ve ön tampon demiri hafif eğim aldı sizce normalmidir ? birde önemlimidir bu tampon demiri araç kazalı diyemi geçer şimdiye kadar hiç ağır kazamız olmadı hem ufak tefek tampon değdirmelerimiz olmuştur. bunun gibi. bundada galiba öndeki aracın arka tampon demirine denk geldi sanırım avensisti oda onun tampon daha kötü oldu gerçi bizde görünürde bişey yoktu ama avensis fenaydı Peugeot'un gücü birkez daha ortaya kondu neyse bu ön tampon demiri ne derece önemlidir ? yoksa önemsiz bir parçamıdır ?

-------------
PEUGEOT 307 ALP BEYAZ 1.6 HDI 2007 MAKYAJLI KASA

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 25 Ağustos 2011 Saat 18:31
Arkadaşım önce  üyelerimizi tanıyalım bölümünde kendini tanıtmalısın !!

Mesaj Tarihi: 25 Ağustos 2011 Saat 18:57
zaten tanınıyorum forumda tanıyan tanır eskilerden tabi.. İsmim Mehmet Özcan İstanbul Avrupa yakasında beylikdüzünde oturuyorum yaş 21 Peugeot 307 yeni kasa aracım var  :)

-------------

Mesaj Tarihi: 25 Ağustos 2011 Saat 20:43
Güncel.

-------------

Mesajı Yazan: berk2309
Mesaj Tarihi: 25 Ağustos 2011 Saat 20:57
kardeşim sımdı anlamadım tampon ıcınde şasiye baglı demırmı yamuldu 

-------------
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!

Mesaj Tarihi: 25 Ağustos 2011 Saat 21:44
xxMeganxx tı sanıyorum arkadasın oncekı nıckı???

Anlattıgın durum hıc onemlı bırsey degıl. Kafanı yorma. Bır ara tampon sokuldugunde o demırde duzeltılebılır...

Mesaj Tarihi: 25 Ağustos 2011 Saat 21:48
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Anlattıgın durum hıc onemlı bırsey degıl. Kafanı yorma. Bır ara tampon sokuldugunde o demırde duzeltılebılır...

Cem abiye katılıyorum
Sırıtma

Mesaj Tarihi: 26 Ağustos 2011 Saat 01:19
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

oh be tanıyanımız çıktı sonunda yanlız kalmadım :) Teşekkür ederim cevap için Cecoli serviste öyle dedi önemsiz birşey dedi sağolasın teşekkür ettim çok ufak bir tampon dokunması yaşadık fakat nasıl olduysa azcık eğildi o demir sanırsam diğer aracın da arka demirine denk geldi büyük ihtimal. neyse teşekkür ettim :)

-------------

Mesaj Tarihi: 26 Ağustos 2011 Saat 01:22
Rıca edıyorum onemlı degıl Göz Kırpma Tekrardan gecmıs olsun.

Nerelerdesın sen cok zamandır yoksun pıyasada ??? Ne bulusmalara geldıgın var ne bırsey. Hayırsız bır forum uyesısın Sırıtma

Mesaj Tarihi: 26 Ağustos 2011 Saat 01:34
ya aslında ben bir siyaset tartışmasına girmiştim sonra uzaklaştırıldım falan forumdan daha sonrada işe girmiştim pek uğrayamadım foruma yeni hesap açtım şimdi bunla devam edicem sık sık aranızdayım bundan sonra buluşma olursa seve seve gelmeyi çok istiyorum aslında inş tanışırız tanışmayı çok istiyorum hepinizle yüz yüze tabi.

-------------

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net