![]() |
|
Direksiyon kaplama istiyen |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 5> |
Yazar | ||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2011 Saat 22:25 |
|
![]() Arkadaşlar benim direksiyonu gördünüz baktınız şimdi 1-2 tane arkadaşımız yaptırmak istiyor. Kim yaptırmak istiyorsa buraya yazsın bende liste hazırlıyıp ustayı arıycam ve pazarlık yapıcam ne kadar indirebilirsem fiyatı aşşa okadar iyidir benim yaptırdığım fiyat 90 tl dir bu fiyatın altına yaptırmaya çalışıcam. 1- Burak_52 2- csalli 3- naksi 4- 5- 6- 7- 8- 9- 10-
Düzenleyen hakann83 - 18 Ağustos 2011 Saat 02:55 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Güzel Konuya El Atmışsın Kardeşim... Toplu Halde Gidersek Güzel Fiyat Yapacağından Eminim Grup İndirimi Nede Olsa
![]() |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
+1
bana çok uzak git gel 40-50 tl yakıt harcarım
![]() |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
Hakan abi ilk başa beni yazarsan sevinirim
![]() (burak_52) |
||
![]() |
||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
|
Evet senin açından biraz sıkıntılı metin abii
|
||
![]() |
||
|
Metın o kadarda abartma yaa
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Bu fiyata orijinal şeklinde yapabilir mi? Benim direksiyon fabrika çıkışı deri ama yıprandı biraz. Gösterdiğin fotoda orijinal yapmamış. Tutma yerleri noktalı falan oluyor.
Şu şekil: ![]() |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
abi geçen sene olsa olurdu
![]() adam 20 tl bile indirim yapsa yinede zarardayım
![]() murat abi ile konuşsak herhangi bir deri direksiyonlu modelin direksiyondaki deriyi yedek parça olarak temin edemez mi (: cuk diye oturturuz
![]() |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
Berkay Senin Modelindende Yapıyorlar...
|
||
![]() |
||
|
yapar ama o fiyata yapmaz diye düşünüyorum çünkü mazeme farklı yinede sorarım bi arkadaşım
|
||
![]() |
||
|
albayım senide yazammı ne dersinn
|
||
![]() |
||
|
guzel konu hakan abı tebrık etmelı senı hakan abı toplu gıdılırse ındırımde yapar dıe umıt edıyorum
|
||
![]() |
||
|
benimde amacım o 90tl de iyi fiyat ama 5-6 kişi falan olsa indirirz biraz daha fiyatııı ahamtim senin için bir konu açtım alarmla ilgili bi bak abakalım
|
||
![]() |
||
|
Güncel
|
||
![]() |
||
|
Hakan abicim benide yaz listeye :)
|
||
![]() |
||
|
bende coook istiyom fiyatta uygunda ben dıreksıyonsuz ne yapacagım sımdı ıspartadayım pazar tokata gıdecem bayramdan sonra olursa bende istiyom :))) ama direksiyonu sok gonder kargo adama ait olmalı :))))
|
||
![]() |
||
|
hedıye olarak banadaa kaplatırsan benıde yaz abı lısteye
![]() |
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ben kedim kaplamıştım güzel oldu gerçekten :)) aracın içi değişti sanki resmen direksiyon ne kadar iğrençmiş dedidm kendi kedime :))
|
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
![]() |
||
|
Kendin neyle kapladın bu hazır sarmalı kılıflar oluyo onlarlamı?
|
||
![]() |
||
|
Arkadaşım bu kaplamacıda Alcantara kumaş varmıdır acaba,bunu öğrenme şansımız varmıdır?varsa fiyat farkı oluyormu?bu konuda bilgi sahibiysen bilgi alabilirsek çok memnun olurum... |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 5> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |