Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Direksiyon kaplama istiyen

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=17216
Tarih: 08 Haziran 2025 Saat 22:55
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Direksiyon kaplama istiyen
Mesajı Yazan: hakann83
Konu: Direksiyon kaplama istiyen
Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 22:25

Arkadaşlar benim direksiyonu gördünüz baktınız şimdi 1-2 tane arkadaşımız yaptırmak istiyor. Kim yaptırmak istiyorsa buraya yazsın bende liste hazırlıyıp ustayı arıycam ve pazarlık yapıcam ne kadar indirebilirsem fiyatı aşşa okadar iyidir benim yaptırdığım fiyat 90 tl dir bu fiyatın altına yaptırmaya çalışıcam.

1- Burak_52
2- csalli
3- naksi
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 22:36
Güzel Konuya El Atmışsın Kardeşim... Toplu Halde Gidersek Güzel Fiyat Yapacağından Eminim Grup İndirimi Nede OlsaGülme

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 22:40
+1

bana çok uzak git gel 40-50 tl yakıt harcarım Kahkaha

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 22:47
Hakan abi ilk başa beni yazarsan sevinirim Sırıtma
(burak_52)

Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 22:47
Evet senin açından biraz sıkıntılı metin abii

Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 22:50
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

+1

Metın o kadarda abartma yaa Sırıtma Gıttı geldı ve koprude dahıl 30 ye anlasırız Embarrassed

Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 22:53
Bu fiyata orijinal şeklinde yapabilir mi? Benim direksiyon fabrika çıkışı deri ama yıprandı biraz. Gösterdiğin fotoda orijinal yapmamış. Tutma yerleri noktalı falan oluyor.

Şu şekil:

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 22:55
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

+1

Metın o kadarda abartma yaa Sırıtma Gıttı geldı ve koprude dahıl 30 ye anlasırız Embarrassed

abi geçen sene olsa olurdu Kahkaha

adam 20 tl bile indirim yapsa yinede zarardayım Kahkaha

murat abi ile konuşsak herhangi bir deri direksiyonlu modelin direksiyondaki deriyi yedek parça olarak temin edemez mi (: cuk diye oturturuz Kahkaha

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 23:02
Berkay Senin Modelindende Yapıyorlar... 

Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 23:51
Orjinalini yazan: Berkay Berkay Yazdı:

Bu fiyata orijinal şeklinde yapabilir mi? Benim direksiyon fabrika çıkışı deri ama yıprandı biraz. Gösterdiğin fotoda orijinal yapmamış. Tutma yerleri noktalı falan oluyor.

Şu şekil:

yapar ama o fiyata yapmaz diye düşünüyorum çünkü mazeme farklı yinede sorarım bi arkadaşım

Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 23:53
Orjinalini yazan: AlbaYDemircaN AlbaYDemircaN Yazdı:

Güzel Konuya El Atmışsın Kardeşim... Toplu Halde Gidersek Güzel Fiyat Yapacağından Eminim Grup İndirimi Nede OlsaGülme

albayım senide yazammı ne dersinn

Mesaj Tarihi: 15 Ağustos 2011 Saat 00:37
guzel konu hakan abı tebrık etmelı senı hakan abı toplu gıdılırse ındırımde yapar dıe umıt edıyorum 

Mesaj Tarihi: 15 Ağustos 2011 Saat 01:00
benimde amacım o 90tl de iyi fiyat ama 5-6 kişi falan olsa indirirz biraz daha fiyatııı ahamtim senin için bir konu açtım alarmla ilgili bi bak abakalım

Mesaj Tarihi: 15 Ağustos 2011 Saat 01:43
Güncel

Mesaj Tarihi: 15 Ağustos 2011 Saat 08:32
Hakan abicim benide yaz listeye :)

Mesaj Tarihi: 15 Ağustos 2011 Saat 09:35
bende coook istiyom fiyatta uygunda ben dıreksıyonsuz ne yapacagım sımdı ıspartadayım pazar tokata gıdecem bayramdan sonra olursa bende istiyom :))) ama direksiyonu sok gonder kargo adama ait olmalı :))))

Mesaj Tarihi: 15 Ağustos 2011 Saat 10:16
hedıye olarak banadaa kaplatırsan benıde yaz abı lısteye Embarrassed

Mesajı Yazan: tigerland
Mesaj Tarihi: 15 Ağustos 2011 Saat 12:35
ben kedim kaplamıştım güzel oldu gerçekten :)) aracın içi değişti sanki resmen direksiyon ne kadar iğrençmiş dedidm kendi kedime :))

-------------
206 RG 2000
206 GTI 2001
206 XS 2004
206 RC 2004
206+ 2012
206 GTI 2002
206 RED RC
207 GT
206 RC Black

Mesaj Tarihi: 15 Ağustos 2011 Saat 14:44
Orjinalini yazan: Erbin Erbin Yazdı:

ben kedim kaplamıştım güzel oldu gerçekten :)) aracın içi değişti sanki resmen direksiyon ne kadar iğrençmiş dedidm kendi kedime :))

Kendin neyle kapladın bu hazır sarmalı kılıflar oluyo onlarlamı?

Mesaj Tarihi: 15 Ağustos 2011 Saat 15:07

Arkadaşım bu kaplamacıda Alcantara kumaş varmıdır acaba,bunu öğrenme şansımız varmıdır?varsa fiyat farkı oluyormu?bu konuda bilgi sahibiysen bilgi alabilirsek çok memnun olurum...

Mesaj Tarihi: 15 Ağustos 2011 Saat 15:09
Orjinalini yazan: HeRo1727 HeRo1727 Yazdı:

Arkadaşım bu kaplamacıda Alcantara kumaş varmıdır acaba,bunu öğrenme şansımız varmıdır?varsa fiyat farkı oluyormu?bu konuda bilgi sahibiysen bilgi alabilirsek çok memnun olurum...

Alcantara derıden daha pahalı bır kumas. Fıyat farkı olusur dıye tahmın edıyorum. Fakat alcantaranın dıreksıyon ustunde derı kadar dayanıklı olmayacagı kanısındayım. Daha cabuk tahrıp olacagını dusunuyorum.

Mesaj Tarihi: 15 Ağustos 2011 Saat 15:11

Orjinalini yazan: 60de106 60de106 Yazdı:

bende coook istiyom fiyatta uygunda ben dıreksıyonsuz ne yapacagım sımdı ıspartadayım pazar tokata gıdecem bayramdan sonra olursa bende istiyom :))) ama direksiyonu sok gonder kargo adama ait olmalı :))))

Ben de Tokat'tayım kargo adama ait olursa söktürüp gönderirim. Kargo işini hallederiz derse beni de yazın.

Mesaj Tarihi: 15 Ağustos 2011 Saat 15:15

Alcantara derıden daha pahalı bır kumas. Fıyat farkı olusur dıye tahmın edıyorum. Fakat alcantaranın dıreksıyon ustunde derı kadar dayanıklı olmayacagı kanısındayım. Daha cabuk tahrıp olacagını dusunuyorum.
Cem haklı olabilirsin ama çok güzel bir kumaş ve terletme derdi yok,fakat dediklerini araştıracağım...

Mesaj Tarihi: 15 Ağustos 2011 Saat 15:28

Cem haklı olabilirsin ama çok güzel bir kumaş ve terletme derdi yok,fakat dediklerini araştıracağım...

Senın ne dusundugunu cok ıyı anlıyorum merak etme ama dayanıklılık ve ömür konusunda şüphem var...Göz Kırpma

Mesaj Tarihi: 15 Ağustos 2011 Saat 15:29
Orjinalini yazan: kapagan kapagan Yazdı:

Ben de Tokat'tayım kargo adama ait olursa söktürüp gönderirim. Kargo işini hallederiz derse beni de yazın.

Kargoyu kendısı karsılayacagını hıc sanmam...

Mesaj Tarihi: 15 Ağustos 2011 Saat 15:32
Kargoyu adam ödeyecekse bu işin ne anlamı kaldı arkadaşlar. Adam kazandığı parayı kargoya yatırır.

Mesaj Tarihi: 15 Ağustos 2011 Saat 16:52
Emeğe saygısızlık etmeyelim bence hak neyse verilmeli arkadaşımız yaptırmış anlattı akşama kadar uğraşıyo adam yaparken fiyat oldukça makul kargoyu neden adam ödesinki bide gelsin söksün isterseniz

Mesajı Yazan: tigerland
Mesaj Tarihi: 15 Ağustos 2011 Saat 18:06
Orjinalini yazan: HuseyinTurk HuseyinTurk Yazdı:

Kendin neyle kapladın bu hazır sarmalı kılıflar oluyo onlarlamı?
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16534&title=direksiyon-deri-kaplama" rel="nofollow - http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16534&title=direksiyon-deri-kaplama

-------------
206 RG 2000
206 GTI 2001
206 XS 2004
206 RC 2004
206+ 2012
206 GTI 2002
206 RED RC
207 GT
206 RC Black

Mesaj Tarihi: 15 Ağustos 2011 Saat 18:14

Emeğe saygısızlık etmeyelim bence hak neyse verilmeli arkadaşımız yaptırmış anlattı akşama kadar uğraşıyo adam yaparken fiyat oldukça makul kargoyu neden adam ödesinki bide gelsin söksün isterseniz

Bunun saygısızlıkla alakası nerde? Sadece mümkünse dedik. Tabii ki el emeği alın teridir hakkı neyse verilmeli adamın kafasına silah dayamadık. 

-sa/-se Dilek-şart kip eki öncelikle yazılanları okuyun ezbere yorum yapmayın. Saygısızlıkla alakası yok dediğim durumun.

Mesaj Tarihi: 15 Ağustos 2011 Saat 18:20

Hüseyin arkadaşım,arkadaşımızın emeğe saygısızlık gibi bir davranış içerisinde olacağını sanmıyorum,bu arz talep meselesidir,üretici diyebilirki kargo dahil 100 tl? olamazmı olur,arkadaşımız bunu bildirmek istemiş,lütfen forumda sağduyulu davranmaya çalışalım,bazen küçük kelimeler büyük olaylara neden oluyor,birbirimizi inciticek tarzda tavır ve davranışlardan kaçınalım biz kendimizce bir aileinin üyesiyiz.
Teşekkür ederim...

Mesaj Tarihi: 16 Ağustos 2011 Saat 01:48

orkadaşım ben 5-10 tl daha indirebilirmiyim diye düşünüyorum adam kargo falan uraşmaz bu işi adam gibi yopan yok piyasada ben araştırdım oda bilği için rahat davranıyo ama aldığı paranın hakkını veriyo arkadaşlar direksiyonumu gördüler.

Mesaj Tarihi: 16 Ağustos 2011 Saat 01:49

katılıyorum sana kardeşim saat 11 verdim arabamı 16,30da aldım araya iş falan almıştır ama kafadan 3 saat uraşıyo emin olun buna 

Mesaj Tarihi: 16 Ağustos 2011 Saat 01:50

yarın arayıp sorarım varsa fiyatını yazarım buraya arkadaşım

Mesaj Tarihi: 16 Ağustos 2011 Saat 01:50
Orjinalini yazan: ahmetsemiz ahmetsemiz Yazdı:

hedıye olarak banadaa kaplatırsan benıde yaz abı lısteye Embarrassed

senin köpeğin olsun be ahmetimm lafı olmaz hemen gel yaptırayım

Mesaj Tarihi: 16 Ağustos 2011 Saat 01:51
Orjinalini yazan: hakann83 hakann83 Yazdı:

orkadaşım ben 5-10 tl daha indirebilirmiyim diye düşünüyorum adam kargo falan uraşmaz bu işi adam gibi yopan yok piyasada ben araştırdım oda bilği için rahat davranıyo ama aldığı paranın hakkını veriyo arkadaşlar direksiyonumu gördüler.

Bu ısı 10 numara yapan yer var ama 100 lıraya yapmıyor. Fakat senın yaptırdıgın ıs ıcın 100 lıra guzel bır rakam. 
Benım dedıgım yer artcar 150 tl

Mesaj Tarihi: 16 Ağustos 2011 Saat 01:51

evet ya senin yaptığına bayıldım bende ellerine sağlık cidden senden esinlenerek bende yapımmı diye düşündüm ama yemedi Sırıtma

Mesaj Tarihi: 16 Ağustos 2011 Saat 01:52
Güzel olmuş fakat istanbulda degiliz yaa benimkide yıpranmış......

Mesaj Tarihi: 16 Ağustos 2011 Saat 01:53

Bu ısı 10 numara yapan yer var ama 100 lıraya yapmıyor. Fakat senın yaptırdıgın ıs ıcın 100 lıra guzel bır rakam. 
Benım dedıgım yer artcar 150 tl

aynen abi 90 yaptırdım ama zor abi iki dk yapılan bi iş değil aracı bıraktım ara ara gittim hep uraşıyodu benim direksiyonla

Mesaj Tarihi: 16 Ağustos 2011 Saat 01:54
Orjinalini yazan: ibrahim Aslan ibrahim Aslan Yazdı:

Güzel olmuş fakat istanbulda degiliz yaa benimkide yıpranmış......

evet o biraz sıkıntı yaa burda olsan sorun değil zaten araçsızda kalmıyosun adam istersen sana bi direksiyon takıyo yolluyo sen gidip alıyosun sonra

Mesaj Tarihi: 16 Ağustos 2011 Saat 01:55
Direksiyoncu geldi hanimmmm yokmu yaptıran Güncell

Mesaj Tarihi: 16 Ağustos 2011 Saat 01:58

Direksiyoncu geldi hanimmmm yokmu yaptıran Güncell

Yokmu Arttıran......Embarrassed

Mesajı Yazan: toprakk
Mesaj Tarihi: 16 Ağustos 2011 Saat 02:00
ya arkadaşlar. bunu mersinde'de 150'den aşşağıya yapan yok. 90 tl den indirmeye çalışıyosunuz. bence 90 çok ucuz bi fiyat. çünkü fena bir el işçiliği var.

-------------
2003 model 206

Mesaj Tarihi: 16 Ağustos 2011 Saat 02:03
Orjinalini yazan: toprakk toprakk Yazdı:

ya arkadaşlar. bunu mersinde'de 150'den aşşağıya yapan yok. 90 tl den indirmeye çalışıyosunuz. bence 90 çok ucuz bi fiyat. çünkü fena bir el işçiliği var.

biliyorum ama 5-6 kişi gittimi illaki 5-10 daha indirirm ben adamdan inmese bile biliyorumki fiyat iyi biz şansımızı deniyoruz Sırıtma

Mesaj Tarihi: 16 Ağustos 2011 Saat 15:47
Kaplama Gunceliiiii

Mesajı Yazan: okan4037
Mesaj Tarihi: 16 Ağustos 2011 Saat 15:58
benimde yaptırmam lazımdıda işte mersindeyim :(

-------------
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc

Mesaj Tarihi: 16 Ağustos 2011 Saat 16:45
Sehir disinda olanlara bi care bulalim arkadaslar istanbuldan fazlalar suanda hahahah

Mesajı Yazan: GiTaRRa
Mesaj Tarihi: 16 Ağustos 2011 Saat 17:12
kardeşim benide ilave et..ancak benimki hazırı olucak yani kendim yapıcam elimden gelir biraz benimkinin fiyatı size nazaran baya düşük olması gerek.işçiliği kendime ait olucak cünkü..kargoyla posta yaparsın bana..cevabını özelden atarsan çok ama çok sevinirim konuyu bulmakta zorlanıyorum bazen Gülme

-------------
      Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:)
          KONYA

Mesaj Tarihi: 16 Ağustos 2011 Saat 18:38

Orjinalini yazan: GiTaRRa GiTaRRa Yazdı:

kardeşim benide ilave et..ancak benimki hazırı olucak yani kendim yapıcam elimden gelir biraz benimkinin fiyatı size nazaran baya düşük olması gerek.işçiliği kendime ait olucak cünkü..kargoyla posta yaparsın bana..cevabını özelden atarsan çok ama çok sevinirim konuyu bulmakta zorlanıyorum bazen Gülme

Bak bu fena fikir değil usta malzemeyi kesip bize sadece dikişleri kalacak şekilde gönderebilirse harika olur. Alkış

Eğer istanbul veya civarında olsam hiç düşünmem götürür bırakırım aracı ustaya ama öyle bir şansımız yok. Eğer hazır kılıflar benzeri deriyi bize gönderebilirse biz de kendimiz dikebiliriz. 

Yazdıklarımda saygısızlık falan yoktur yanlış anlaşılmasın. Sadece bir fikir olurSA.

Mesaj Tarihi: 16 Ağustos 2011 Saat 18:42
evet kapagan bende 20 sınde tokata gecıyorum ıkımızınkını bır kargo yapabılırler :)))
beraber dıkerız olmazsa:)))

Mesaj Tarihi: 16 Ağustos 2011 Saat 18:54

Tokat merkezde değilim Erbaa'dayım. İmkan olursa tabii ki neden olmasın beraberce hallederiz. 

Yahut  Hakan83 kardeşimiz bize ustanın iletişim bilgilerini verebilirse kendimiz soracaklarımızı sorarız. Belki razı edebiliriz.

Mesaj Tarihi: 16 Ağustos 2011 Saat 19:12
0212 481 21 30 feridun ustaninadi ama sizin dediniz gbi bir ise hicbir usta girmez bence

Mesaj Tarihi: 16 Ağustos 2011 Saat 20:32

0212 481 21 30 feridun ustaninadi ama sizin dediniz gbi bir ise hicbir usta girmez bence

Teşekkürler. Sorarız kabul ederse güzellik yapmış olur. Tabii ki ustanın bileceği iş.

Mesajı Yazan: naksi
Mesaj Tarihi: 16 Ağustos 2011 Saat 23:36
kapagan ben taşovalıyım

Mesaj Tarihi: 16 Ağustos 2011 Saat 23:39
Orjinalini yazan: GiTaRRa GiTaRRa Yazdı:

ustayla konuşun kabul ederse benim için sorun yok 

Mesaj Tarihi: 17 Ağustos 2011 Saat 01:13
abi listede 2 kişi var adam fazla bir indirim yapmaz böyle giderse Sırıtma

Mesaj Tarihi: 17 Ağustos 2011 Saat 01:16
burak kardeşim zaten fiyat iyi ama neden dahada aşşa olmasın dedim onun için uraşıyorum ama şehir dışından iltek daha fazla görünüyoo

Mesaj Tarihi: 17 Ağustos 2011 Saat 01:22

burak kardeşim zaten fiyat iyi ama neden dahada aşşa olmasın dedim onun için uraşıyorum ama şehir dışından iltek daha fazla görünüyoo

abim benim fiyata dediğim bişey yok zaten.bu arada seninde dediğin gibi şehir dışı talep daha fazla dikkatimi çekti çekmedi değil açıkcası.neyse abicim sorun olmaz öyle yada böyle o direksiyonu kaplatcam ben(tabi seninde yardımlarınla)Sırıtma

Mesaj Tarihi: 17 Ağustos 2011 Saat 01:24
sehır dısından ısteyen arkadaslar dreksıyonları sokup gonderın aırbaglar kalsın ustun ama satarız kaplama bedavaya gelır Embarrassed

Mesaj Tarihi: 17 Ağustos 2011 Saat 01:33
Orjinalini yazan: burak_52 burak_52 Yazdı:

abim benim fiyata dediğim bişey yok zaten.bu arada seninde dediğin gibi şehir dışı talep daha fazla dikkatimi çekti çekmedi değil açıkcası.neyse abicim sorun olmaz öyle yada böyle o direksiyonu kaplatcam ben(tabi seninde yardımlarınla)Sırıtma
 bu haftayı geçirelim baktık katılanr yok gider yaptırırz kardeşim sorun değil

Mesaj Tarihi: 17 Ağustos 2011 Saat 01:34

sehır dısından ısteyen arkadaslar dreksıyonları sokup gonderın aırbaglar kalsın ustun ama satarız kaplama bedavaya gelır Embarrassed

aynen aynen Embarrassed

Mesaj Tarihi: 17 Ağustos 2011 Saat 01:34
bende gelım mı abı selamın aleykum abı Unhappy

Mesaj Tarihi: 17 Ağustos 2011 Saat 01:35

Orjinalini yazan: burak_52 burak_52 Yazdı:

bu haftayı geçirelim baktık katılanr yok gider yaptırırz kardeşim sorun değil

acelem yok abi senin ve benim müsayit olduğumuz bir zamana getirir gideriz benim arabayla.Gülme

Mesaj Tarihi: 17 Ağustos 2011 Saat 08:12
Hani ben hani ben Sırıtma

Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2011 Saat 01:50
son turlar adını yazdırmak istiyen varsa yazdırsın

Mesajı Yazan: naksi
Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2011 Saat 02:51
yaz benide kardeş mustafa adım  bagcılar devlet hastanesindeyim  ordan yakın zaten

Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2011 Saat 02:54
Orjinalini yazan: naksi naksi Yazdı:

yaz benide kardeş mustafa adım  bagcılar devlet hastanesindeyim  ordan yakın zaten

tmm arkadaşım yazıyorum ustayla konuşucam yine burdan sizleri bilgilendiricem

Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2011 Saat 02:56
hedıye olarak benım dreksıyon nezaman olur usta gun vermedın 

Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2011 Saat 03:02

hedıye olarak benım dreksıyon nezaman olur usta gun vermedın 

ustayla konişim bii hallederiz benim çeki demiri ve arka kampanalar ne zaman kırmızı oluyooo ahmetim

Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2011 Saat 03:04
abım sen ıftara gelıcen demı kagıt bant ve gaste hazırlıyorum yalnız sıprey boyam yok abım sende onu getırırsen orda boyarım saten albay abımınkıde boyanacak aradan cıkartırım olurmu 

Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2011 Saat 03:10

abım sen ıftara gelıcen demı kagıt bant ve gaste hazırlıyorum yalnız sıprey boyam yok abım sende onu getırırsen orda boyarım saten albay abımınkıde boyanacak aradan cıkartırım olurmu 

tmmdır ahmetim kırmızı siprey boya benden geri kalanı senden Sırıtma

Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2011 Saat 03:13

tmmdır ahmetim kırmızı siprey boya benden geri kalanı senden Sırıtma

basımla beraber abı sıkıntı yok 10 dakkamızı alır 

Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2011 Saat 03:15
tm geçen bizim orda nalburda gördüm 5tl diyodu ondandır dimi kankaa

Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2011 Saat 03:15
birde cumartes nasıl gidicez kanka toplanıcakmıyız bilgin varmıı

Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2011 Saat 03:16

tm geçen bizim orda nalburda gördüm 5tl diyodu ondandır dimi kankaa

aynen abı anca okadar sen 2 tane falan al 1 tanesı benım ucretı yan yana gelınce hallederız  bızım burda pahalı yaw 10 15 arası

Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2011 Saat 03:18

birde cumartes nasıl gidicez kanka toplanıcakmıyız bilgin varmıı

abı tam bısey bellı degıl ama cem abı buyuk ıhtımal erken gıdecek oraya karsıdan gelenler ıcın mustafa abı yerı bılıo tarıf ettık en azından o bulur ama gene toplu gıderız sanırım yerı ben bılıyorum gerekırse toplanırız gene beraber gıderız

Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2011 Saat 03:19
tmm ahmetim konvoy varmı konvoy

Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2011 Saat 03:20
abi o gün mümkünse aracını yıkatmadan getir haybiye 10 tl yıkama parası verme buluşma öncesi yol biraz taşlı topraklı bir yolda ondan dolayı abi...

Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2011 Saat 03:25

tmm ahmetim konvoy varmı konvoy

sen ıste yeterkı yaparız pasam basıda sen cekersın telefondan komutları verırım ben sana

Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2011 Saat 03:38
tmm kanka konuşuruz yine ozaman hadi iyi geceler allah rahatlık versin ben yatar

Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2011 Saat 03:41
ıyıgeceler

Mesajı Yazan: brutal
Mesaj Tarihi: 22 Ağustos 2011 Saat 15:38

+1 Aciliyetinden yaptırmayı dusunuyorum ..

-------------
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K
307 Xs 1.6 5K
Alfa Romeo 147 1.6 Dist
Alfa Romeo 156 1.6 T.S
Vw Golf TSI 1.4 Pulse

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net