Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Modifiye ve Tuning Bilgileri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Led Peugeot Logo Yardım. . .
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Led Peugeot Logo Yardım. . .

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Led Peugeot Logo Yardım. . .
    Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2011 Saat 06:17
Yukarı Dön
34sea45 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Ocak - 1984

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 34sea45 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2011 Saat 13:12
farklı bi çalışma ama dediğin gibi fazla parlak biraz daha soluk olsa çok başarılı olabilirmiş
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2011 Saat 15:19
videodaki ledlerin bağlantı şekilleri hakkında yardımcı olabilecek varmı  kaç lede direnç kaç volt vs...gibi

Düzenleyen AlbaYDemircaN - 14 Ağustos 2011 Saat 21:55
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2011 Saat 17:06
Güncelll
Yukarı Dön
g-demir Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
09 - Şubat - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı g-demir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2011 Saat 18:25
fikir güzel de, resimdeki eleman bunları yapacağına önce bir çift zenon almayı akıl etseymişya :)
o ledler kırmızı olursaa çok daha güzel olur.
ve kesinlikle gücü azaltılmalı
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2011 Saat 18:27
bende aynı düşüncedeyim gücü azaltılmalı--zenon la nasıl yapılırdiki...vede bağlantı hakkında bilgisi olan yardım etsin lütfen 
Yukarı Dön
g-demir Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
09 - Şubat - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı g-demir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2011 Saat 19:04
Orjinalini yazan: afaruk307 afaruk307 Yazdı:

bende aynı düşüncedeyim gücü azaltılmalı--zenon la nasıl yapılırdiki...vede bağlantı hakkında bilgisi olan yardım etsin lütfen 

ben zenonu farları için kast ettim Göz Kırpma
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2011 Saat 19:26
Orjinalini yazan: g-demir g-demir Yazdı:

ben zenonu farları için kast ettim Göz Kırpma

farları boşver logo ya bakSırıtma
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2011 Saat 19:39
Bu noktada fotograf yanıltıcı olabılır. Cunku fotograf makınesı bır ısıgı daha kuvvetlı yada daha zayıf gosterebılır. Bu duruma gore degısır. O acıdan gercekte resımdekı kadar kuvvetlı bır ısık cıkacagını sanmıyorum. Cunku karanlıktakı bır ısıgı cekersenız cok fazla aydınlık gorulur. Bu fotograf makınesının calısma prensıbınden ılerı gelır...

Onun harıcınde bu ısı yapıp yapmama konusu zevke kalmıs. Herzaman yanmayacagı ıcın yapılabılır dıye dusunuyorum. Yalnız ugrastırıcı olmasıyla beraber dıkkat cekıcı bır sonuc verecegınden emınım Gülme

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2011 Saat 19:45
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Bu noktada fotograf yanıltıcı olabılır. Cunku fotograf makınesı bır ısıgı daha kuvvetlı yada daha zayıf gosterebılır. Bu duruma gore degısır. O acıdan gercekte resımdekı kadar kuvvetlı bır ısık cıkacagını sanmıyorum. Cunku karanlıktakı bır ısıgı cekersenız cok fazla aydınlık gorulur. Bu fotograf makınesının calısma prensıbınden ılerı gelır...

Onun harıcınde bu ısı yapıp yapmama konusu zevke kalmıs. Herzaman yanmayacagı ıcın yapılabılır dıye dusunuyorum. Yalnız ugrastırıcı olmasıyla beraber dıkkat cekıcı bır sonuc verecegınden emınım Gülme

aynen foto makinası yanıltıcı--evet dikkat çekeceği aşikar Göz Kırpmayanlız teknik yardıma ihtiyacım varyardımcı olabilrimisn....Ağlama

Düzenleyen afaruk307 - 14 Ağustos 2011 Saat 19:46
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2011 Saat 19:54

Bu noktada bılgım yeterlı degıl. Alacagın lede gorede degısıklık gosterecek bır durum. Bence kendın bu ısın altından kalkamayabılırsın. Elektronıkcı bır kısıden destek almanı tavsıye ederım...

Ledlerın arkalarını karıstırmadan lehımleme ısı bıraz karmasık...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2011 Saat 20:05
cecolim o konuda sıkıntım yok sadece bağlantı şekli direnç konusu lazım bu konuda bilirkişi varsa bilgilerini esirgemesin lütfen...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2011 Saat 20:30
güncelyusss
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2011 Saat 20:46
Hangi renk yapacaksin ona gore bir hesaplama yapabilirim sana.
Renk onemli cunku ona gore voltaj degisiyor.

Bu arada su link isini gorecektir.

http://www.ledcalculator.net/default.aspx?lang=tr-TR

Düzenleyen koliva - 14 Ağustos 2011 Saat 20:53
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2011 Saat 20:48
hocam beyaz veya kırmızı düşünüyorum öncelik beyaz 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2011 Saat 20:54
buda  aynı arabanın gündüz çekimi

Bu video da beyaz ledli

Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2011 Saat 20:59

hocam beyaz veya kırmızı düşünüyorum öncelik beyaz 

Beyaz ledler genellikle 3 Volt ve uzeri besleniyorlar. Verecegin akim ise 3 Voltta 10 mA. Yukarida verdigim linkten degerleri yerine koyunca 40 led icin asagidaki devre ortaya cikiyor.

Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2011 Saat 20:59
Yalniz bu uygulamada 300 adet led kullanilmis farkindasin degil mi?GKN 4

Düzenleyen koliva - 14 Ağustos 2011 Saat 21:00
Yukarı Dön
34sea45 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Ocak - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 34sea45 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2011 Saat 21:00
ben olsam her delikden 1 led uzatmam logonun arkasına güzel bi ışık koyarım deliklerden yansır hem öndekinin dikkatini fazla dağıtmaz hemde bu kadar parlamaz
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2011 Saat 21:03
Orjinalini yazan: koliva koliva Yazdı:

Yalniz bu uygulamada 300 adet led kullanilmis farkindasin degil mi?GKN 4
ü
300 değil en fazla 150 tane 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 6902 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 444 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12639 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 576 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 334 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5118 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 595 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 388 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 654 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 242 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 553 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 756 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2263 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 1020 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5595 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4833 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2045 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 512 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 2198 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 37337 2 elbir55
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English