![]() |
|
Led Peugeot Logo Yardım. . . |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2011 Saat 06:17 |
|
led li logolara rastaldım farklı bir uygulama olmuş----- Buda El yapımı Led Logo ----videoda ledler çok parlak görünüyor dirençle parlaklığını azaltıp güzel bir uygulama olabilir... Düzenleyen afaruk307 - 14 Ağustos 2011 Saat 16:58 |
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
farklı bi çalışma ama dediğin gibi fazla parlak biraz daha soluk olsa çok başarılı olabilirmiş
|
||
![]() |
||
|
videodaki ledlerin bağlantı şekilleri hakkında yardımcı olabilecek varmı kaç lede direnç kaç volt vs...gibi
Düzenleyen AlbaYDemircaN - 14 Ağustos 2011 Saat 21:55 |
||
![]() |
||
|
Güncelll
|
||
![]() |
||
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
|
fikir güzel de, resimdeki eleman bunları yapacağına önce bir çift zenon almayı akıl etseymişya :)
o ledler kırmızı olursaa çok daha güzel olur. ve kesinlikle gücü azaltılmalı
|
||
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
||
![]() |
||
|
bende aynı düşüncedeyim gücü azaltılmalı--zenon la nasıl yapılırdiki...vede bağlantı hakkında bilgisi olan yardım etsin lütfen
|
||
![]() |
||
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
|
ben zenonu farları için kast ettim
![]() |
||
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
||
![]() |
||
|
farları boşver logo ya bak
![]() |
||
![]() |
||
|
Bu noktada fotograf yanıltıcı olabılır. Cunku fotograf makınesı bır ısıgı daha kuvvetlı yada daha zayıf gosterebılır. Bu duruma gore degısır. O acıdan gercekte resımdekı kadar kuvvetlı bır ısık cıkacagını sanmıyorum. Cunku karanlıktakı bır ısıgı cekersenız cok fazla aydınlık gorulur. Bu fotograf makınesının calısma prensıbınden ılerı gelır...
Onun harıcınde bu ısı yapıp yapmama konusu zevke kalmıs. Herzaman yanmayacagı ıcın yapılabılır dıye dusunuyorum. Yalnız ugrastırıcı olmasıyla beraber dıkkat cekıcı bır sonuc verecegınden emınım ![]() |
||
![]() |
||
|
aynen foto makinası yanıltıcı--evet dikkat çekeceği aşikar
![]() ![]() Düzenleyen afaruk307 - 14 Ağustos 2011 Saat 19:46 |
||
![]() |
||
|
Bu noktada bılgım yeterlı degıl. Alacagın lede gorede degısıklık gosterecek bır durum. Bence kendın bu ısın altından kalkamayabılırsın. Elektronıkcı bır kısıden destek almanı tavsıye ederım... Ledlerın arkalarını karıstırmadan lehımleme ısı bıraz karmasık...
|
||
![]() |
||
|
cecolim o konuda sıkıntım yok sadece bağlantı şekli direnç konusu lazım bu konuda bilirkişi varsa bilgilerini esirgemesin lütfen...
|
||
![]() |
||
|
güncelyusss
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Hangi renk yapacaksin ona gore bir hesaplama yapabilirim sana.
Renk onemli cunku ona gore voltaj degisiyor. Bu arada su link isini gorecektir. http://www.ledcalculator.net/default.aspx?lang=tr-TR Düzenleyen koliva - 14 Ağustos 2011 Saat 20:53 |
||
![]() |
||
|
hocam beyaz veya kırmızı düşünüyorum öncelik beyaz
|
||
![]() |
||
|
buda aynı arabanın gündüz çekimi
Bu video da beyaz ledli |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Beyaz ledler genellikle 3 Volt ve uzeri besleniyorlar. Verecegin akim ise 3 Voltta 10 mA. Yukarida verdigim linkten degerleri yerine koyunca 40 led icin asagidaki devre ortaya cikiyor. ![]() |
||
![]() |
||
|
Yalniz bu uygulamada 300 adet led kullanilmis farkindasin degil mi?
![]() Düzenleyen koliva - 14 Ağustos 2011 Saat 21:00 |
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|
ben olsam her delikden 1 led uzatmam logonun arkasına güzel bi ışık koyarım deliklerden yansır hem öndekinin dikkatini fazla dağıtmaz hemde bu kadar parlamaz
|
||
![]() |
||
|
300 değil en fazla 150 tane
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |