![]() |
|
kasko yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
my.ozkara ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı my.ozkara
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2011 Saat 13:52 |
|
selam arkadaşlar.dün trafik sigortası yaptırdım.gaziantepte liberty sigorta acentesinde 177 TL ye. kaskosunuda sordurdum 1.650 tl fiyat verdiler.çok fahiş bi fiyat bu yaw.neymiş pejonun parçası pahalıymış, hepsi ithal geliyormuş, zor bulunuyormuş vs vs.yani şu an yaptırmak çok zor gözüküyor. |
||
Peugeot 307 2005 1.4 HDİ XR
Şeytan Kırmızı 84.000 km |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
plaka 35 ikamet 32 fiyatta indirim yapılmadı 350 tl bu en ucuz sgorta sırketı 700tl ıstıyen bıle oldu japon sırketı :)))
|
||
![]() |
||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|
yabancı plaka indirimi mi yapıldı yani ?
plaka 35 ama ikamet 32 değil mi? |
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
|
vallaha ben 350 milyona sıgorta yaptrıdım aracıma oda en ucuzu vallaha:)) neymıs plaka 35 ve yasım 27 den kucuk dıye fıyat bu kadar artıyor plaka 32 olsa fıyat dırek 140 milyon :(((
|
||
![]() |
||
tayfundoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Temmuz - 1993 Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: BURSA OSMANGAZİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfundoner
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bizim partnerde otomobil geçio ruhsattada ithal yazıyo ayrıca. ![]() |
||
TYFN DNR
2000 PEUGEOT PARTNER 1.9 D TYFN_DNR28@hotmail.com Gurbetçi Çotanak 028 |
||
![]() |
||
|
Arkadaşlar 206 için teklif alan var mı? Diğer araçlar için ne kadar isteniyor merak ettim..
|
||
![]() |
||
iibrahimm ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
|
patner araclar turkıyede toplandıgı icin kasko fiyatları cok farklı binek otolar dirak yurt dışından gelıyormuş ve buda kasku fiyatını etkiliyormuş ![]() |
||
307 1,4 hdı
|
||
![]() |
||
iibrahimm ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
|
anadolu sigortanınindirimli paketi var 1600 lira falkar 300 tl lik hasarlarda ödeme yapmıyor yada 1450tl buda yangın kapsamıyor ve 550 tl lik kazalarda ödeme yapmıyor
gurupama ful kasko 170 yada160 olması lazım fiyatverdi bursa ili icin heryerde fiyat farklı cıkar yada kayıtlara gecen kaza tutanagınıza göre fiyat deyişiyor |
||
307 1,4 hdı
|
||
![]() |
||
tayfundoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Temmuz - 1993 Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: BURSA OSMANGAZİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfundoner
|
arkadaşlar burda çok uçuk fiyatlar gördüm bizde yaptırıyoruz kasko araca hatta 4 gün snr biticek dün aradılar tekrar yaptıracakmısınız diye 650 tl yaptırıyoruz genel sigortada üstelik tam kasko bide 10 taksitle ödüyoruz çok uçuk fiyatlar var anlamadım açıkcası birde genel sigortaya sorun isterseniz.
|
||
TYFN DNR
2000 PEUGEOT PARTNER 1.9 D TYFN_DNR28@hotmail.com Gurbetçi Çotanak 028 |
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|
anadolu sigorta gayet başarılı ist de experleri gayet anlayışlı her defasında ekstra bişeyleri kabul ettiriyorum :)
|
||
![]() |
||
Gökhan_S ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2011 Konum: AĞRI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
|
kimse yokmu :(
Düzenleyen Gökhan_S - 14 Ağustos 2011 Saat 00:56 |
||
Peugeot 206 Xr Presence<< gerekirse peugeotumu balkona koyarım okadar seviyorum arkadaş ...
|
||
![]() |
||
Gökhan_S ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2011 Konum: AĞRI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
|
![]() |
||
Peugeot 206 Xr Presence<< gerekirse peugeotumu balkona koyarım okadar seviyorum arkadaş ...
|
||
![]() |
||
|
işin kötü yanı burda ağrı da peugeot servisi yok en yakın erzurumda var :(
|
||
|
||
![]() |
||
|
yok tc numarası felan istedi cep no felan araç özellikleri
|
||
|
||
![]() |
||
|
Herhangi bir kart numarası vermediyseniz,sanal imza atmadıysanız sorun yok..Yaptırırsan gerdi kaza kazanırsın demeye getirmişler.. |
||
![]() |
||
|
Anadolu iyi teklif vermiş,yaşadığınız yerin etkisi de var tabii...
Peugeotun olumsuz yönlerinden biri de kasko fiyatlarının abartılı olmasıdır. Düzenleyen laedri - 14 Ağustos 2011 Saat 00:23 |
||
![]() |
||
|
sıgortam net diye bir yer var oradan kasko sorguladım aracın özelliklerini felan istedi yazdım gönderdım kasko teklifi gönderdi e postama ,birde 3 aylık ferdi kasa sigortası kazandınız dedi bu ne şimdi arkadaş durduk yere beni borçlandırmasınlar
|
||
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Evet bir sene. |
||
![]() |
||
|
bende bu konularda profesyonel degilim arabada 2.el yeni aldım zaten,olumsuz durumlara karşı kasko düşünüyorum,şuan kaskosuz biniyorum. anadolu sigorta 1,287 lira dedi, groupama 1,700 lira .. şimdi kasko yaptırırsam 1 yıl mı geçerli oluyo?
|
||
|
||
![]() |
||
|
Aracı aldığımda ben de sorup soruşturmuştum, genelde hep 1800TL civarı fiyat verdiler. En düşük 1600TL'ye buldum. Yaptıramadım tabi.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |