kasko yardım
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 206
Forum Tanımlaması: Peugeot 206, 1998'den 2011'e kadar üretilen kompakt boyutlu satış rekoru kırmış bir otomobildir
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=17181
Tarih: 07 Ağustos 2025 Saat 05:06 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: kasko yardım
Mesajı Yazan: Gökhan_S
Konu: kasko yardım
Mesaj Tarihi: 13 Ağustos 2011 Saat 23:45
arkadaşlar benim 2001 model 206 xr 1,4 ün kaskosu yok ,kasko yaptırmayı düşünüyorum,bana bu konuda detaylı bilgi verirmisiniz?
------------- Peugeot 206 Xr Presence<< gerekirse peugeotumu balkona koyarım okadar seviyorum arkadaş ...
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: riva70
Mesaj Tarihi: 13 Ağustos 2011 Saat 23:47
anadolu sigorta bayii indirimide iste en uygun o çıkar
------------- Peugeot 307 1.6 XS seytan kırmızı atiker multifast system
|
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 13 Ağustos 2011 Saat 23:57
Gökhan_S Yazdı:
arkadaşlar benim 2001 model 206 xr 1,4 ün kaskosu yok ,kasko yaptırmayı düşünüyorum,bana bu konuda detaylı bilgi verirmisiniz? |
Gökhan Bey, kasko şirketlerini dolaşıp fiyat almalısınız.Dikkat edeceğiniz husus, tam kasko olmasıdır.Yani her türlü olumsuzlukta aracınızın kaskolu olduğu paket.6 yıldızlı diye geçiyor sanırım.Bin tl ve üstü fiyat vereceklerdir tahminim aracınıza..
|
Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 13 Ağustos 2011 Saat 23:58
Kasko konusunda her ne kadar kaskoyu yaptiracaginiz firma cok onemli olsa da kaskoyu yapan sigorta sirketinin de ehemmiyeti buyuktur. Aracinizla ilgili herhangi bir sorunla karsilastiginizda gerek islemlerin hizlandirilmasi olsun, gerekse size gosterilen ilgi-yardim olsun sigorta sirketi cok onemli rol oynar. Cogu kisi sigorta sirketini bir araci olarak gorur ve bir kaza aninda direk kasko firmasinin telefonunu arayarak yardim ister. Oysa ki iyi bir sigortaciniz varsa kalkar kendisi bile kazayi yaptiginiz yere saat kac olursa olsun gelir, bagajindan guvenligi saglamak amaciyla yola dubalar koyar, sizin emniyetinizi saglar ve size yardimci olur. Bu tarz sigortacilar paradan cok insana onem verir. Ha eger gunumuzde bu tarz sigortaci var mi derseniz, var derim. Bunu reklam amacli degilde oneri amacli soyluyorum. Bulabiliyorsaniz boyle bir sigortaci bulun.
|
Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 00:02
Aracı aldığımda ben de sorup soruşturmuştum, genelde hep 1800TL civarı fiyat verdiler. En düşük 1600TL'ye buldum. Yaptıramadım tabi.
|
Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 00:14
bende bu konularda profesyonel degilim arabada 2.el yeni aldım zaten,olumsuz durumlara karşı kasko düşünüyorum,şuan kaskosuz biniyorum. anadolu sigorta 1,287 lira dedi, groupama 1,700 lira .. şimdi kasko yaptırırsam 1 yıl mı geçerli oluyo?
------------- Peugeot 206 Xr Presence<< gerekirse peugeotumu balkona koyarım okadar seviyorum arkadaş ...
|
Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 00:17
Gökhan_S Yazdı:
bende bu konularda profesyonel degilim arabada 2.el yeni aldım zaten,olumsuz durumlara karşı kasko düşünüyorum,şuan kaskosuz biniyorum. anadolu sigorta 1,287 lira dedi, groupama 1,700 lira .. şimdi kasko yaptırırsam 1 yıl mı geçerli oluyo? |
Evet bir sene.
|
Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 00:21
sıgortam net diye bir yer var oradan kasko sorguladım aracın özelliklerini felan istedi yazdım gönderdım kasko teklifi gönderdi e postama ,birde 3 aylık ferdi kasa sigortası kazandınız dedi bu ne şimdi arkadaş durduk yere beni borçlandırmasınlar
|
Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 00:22
Anadolu iyi teklif vermiş,yaşadığınız yerin etkisi de var tabii... Peugeotun olumsuz yönlerinden biri de kasko fiyatlarının abartılı olmasıdır.
|
Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 00:25
Gökhan_S Yazdı:
sıgortam net diye bir yer var oradan kasko sorguladım aracın özelliklerini felan istedi yazdım gönderdım kasko teklifi gönderdi e postama ,birde 3 aylık ferdi kasa sigortası kazandınız dedi bu ne şimdi arkadaş durduk yere beni borçlandırmasınlar |
Herhangi bir kart numarası vermediyseniz,sanal imza atmadıysanız sorun yok..Yaptırırsan gerdi kaza kazanırsın demeye getirmişler..
|
Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 00:29
yok tc numarası felan istedi cep no felan araç özellikleri
|
Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 00:30
işin kötü yanı burda ağrı da peugeot servisi yok en yakın erzurumda var :(
|
Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 00:56

|
Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 00:56
kimse yokmu :(
|
Mesajı Yazan: 34sea45
Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 03:10
anadolu sigorta gayet başarılı ist de experleri gayet anlayışlı her defasında ekstra bişeyleri kabul ettiriyorum :)
------------- 106 xr 1998 1,4 her daim benzinli+playstation (PeSBoX) Çakmak/Ümraniye/İstanbul 0 507 250 90 71 - dincerkukku@hotmail.com
|
Mesajı Yazan: tayfundoner
Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 11:35
arkadaşlar burda çok uçuk fiyatlar gördüm bizde yaptırıyoruz kasko araca hatta 4 gün snr biticek dün aradılar tekrar yaptıracakmısınız diye 650 tl yaptırıyoruz genel sigortada üstelik tam kasko bide 10 taksitle ödüyoruz çok uçuk fiyatlar var anlamadım açıkcası birde genel sigortaya sorun isterseniz.
------------- TYFN DNR 2000 PEUGEOT PARTNER 1.9 D TYFN_DNR28@hotmail.com
Gurbetçi Çotanak 028
|
Mesajı Yazan: iibrahimm
Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 12:24
anadolu sigortanınindirimli paketi var 1600 lira falkar 300 tl lik hasarlarda ödeme yapmıyor yada 1450tl buda yangın kapsamıyor ve 550 tl lik kazalarda ödeme yapmıyor gurupama ful kasko 170 yada160 olması lazım fiyatverdi bursa ili icin heryerde fiyat farklı cıkar yada kayıtlara gecen kaza tutanagınıza göre fiyat deyişiyor
------------- 307 1,4 hdı
|
Mesajı Yazan: iibrahimm
Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 12:28
tayfundoner Yazdı:
arkadaşlar burda çok uçuk fiyatlar gördüm bizde yaptırıyoruz kasko araca hatta 4 gün snr biticek dün aradılar tekrar yaptıracakmısınız diye 650 tl yaptırıyoruz genel sigortada üstelik tam kasko bide 10 taksitle ödüyoruz çok uçuk fiyatlar var anlamadım açıkcası birde genel sigortaya sorun isterseniz.
|
patner araclar turkıyede toplandıgı icin kasko fiyatları cok farklı binek otolar dirak yurt dışından gelıyormuş ve buda kasku fiyatını etkiliyormuş 
------------- 307 1,4 hdı
|
Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 13:00
Arkadaşlar 206 için teklif alan var mı? Diğer araçlar için ne kadar isteniyor merak ettim..
|
Mesajı Yazan: tayfundoner
Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 14:45
iibrahimm Yazdı:
tayfundoner Yazdı:
|
patner araclar turkıyede toplandıgı icin kasko fiyatları cok farklı binek otolar dirak yurt dışından gelıyormuş ve buda kasku fiyatını etkiliyormuş 
|
bizim partnerde otomobil geçio ruhsattada ithal yazıyo ayrıca.
------------- TYFN DNR 2000 PEUGEOT PARTNER 1.9 D TYFN_DNR28@hotmail.com
Gurbetçi Çotanak 028
|
Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 14:58
vallaha ben 350 milyona sıgorta yaptrıdım aracıma oda en ucuzu vallaha:)) neymıs plaka 35 ve yasım 27 den kucuk dıye fıyat bu kadar artıyor plaka 32 olsa fıyat dırek 140 milyon :(((
|
Mesajı Yazan: Özgür
Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 15:01
yabancı plaka indirimi mi yapıldı yani ? plaka 35 ama ikamet 32 değil mi?
------------- 206 feline 1.4 hdi 2006
|
Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 15:04
plaka 35 ikamet 32 fiyatta indirim yapılmadı 350 tl bu en ucuz sgorta sırketı 700tl ıstıyen bıle oldu japon sırketı :)))
|
Mesajı Yazan: my.ozkara
Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 13:52
selam arkadaşlar.dün trafik sigortası yaptırdım.gaziantepte liberty sigorta acentesinde 177 TL ye. kaskosunuda sordurdum 1.650 tl fiyat verdiler.çok fahiş bi fiyat bu yaw.neymiş pejonun parçası pahalıymış, hepsi ithal geliyormuş, zor bulunuyormuş vs vs.yani şu an yaptırmak çok zor gözüküyor.
------------- Peugeot 307 2005 1.4 HDİ XR
Şeytan Kırmızı 84.000 km
|
|