Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Duyurular, Şikayet, İstek ve Öneriler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - !!!somali!!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

!!!somali!!!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
muurrat Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı muurrat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: !!!somali!!!
    Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 18:56
düşündümde onlar için biz bişeler yapamazmıyız acaba?bi beyin fırtınası yapıp bişeler üretsek?bizde duyarlılığımızı göstersek.
2010 hyundai era team 1,4.
murat karagöz
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 19:21
Güzel Düşünüyorsunda Kardeşim Pek Katılımın Olabileceğini Sanmıyorum...
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 19:35
elimden geldiğince sonuna kadar destekliyorum
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
34sea45 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Ocak - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 34sea45 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 19:49
elimden geldiğince yardıma hazırım
Yukarı Dön
Mesut Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
11 - Temmuz - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mesut Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 19:57
Mukemmel bı konu olmus paşam.. yuregıne saglık, neden olmasın oraya gonderebılecegımız eskı kıyafetlerımız bıle olsa onlara destek cıkmıs oluruz, evımızde kullanmadıgımız her turlu esyaları yolalrabılırız, mukemmel bı konu ben son 1 haftadır her gun mesajla bagıs yapıyorum ama bırde genıs aılemızle beraber bırsey yaparsak cok daha guzel olur gıbıme geldı,bu konunu ustunde duralım bence dostlarım.. yonetım duyarlı olalım hadı hadı hadı :DDD Murat Tesekkurler paşam konu gercekten cok iyi...
          ____BLUETAZZ___

4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez.....

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 20:11
bunun için özel hesap numaraları var arkadaşlar isteyen olursa araştırıp bağış yapabilir
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 20:13

Evet bir şeyler yapmalıyız. 

Arap şeyhlerinin zenginlikleri dururken biz bir şey yapmalıyız. 

Dubai de deniz doldurulup oteller zinciri falan yapılırken biz bir şeyler yapmalıyız.

.

.

. vs vs vs

Bütün bunlara rağmen yine de bir şeyler yapmalıyız. Hesap numaraları, cep telefonundan mesaj vs var. Dediğim gibi yine de boş durmamak lazım.

Düzenleyen kapagan - 12 Ağustos 2011 Saat 20:15
Yukarı Dön
Engin Tepe Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Engin Tepe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 20:20
Bir kaç dea msj yolu ile kendim ve cevremdekileri bu kınuda teşfik ettim.
Varsa önerisi olan her zamn seve seve  yapmaya hazırım....
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
Yukarı Dön
muurrat Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı muurrat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 20:56
Orjinalini yazan: Mesut Mesut Yazdı:

Mukemmel bı konu olmus paşam.. yuregıne saglık, neden olmasın oraya gonderebılecegımız eskı kıyafetlerımız bıle olsa onlara destek cıkmıs oluruz, evımızde kullanmadıgımız her turlu esyaları yolalrabılırız, mukemmel bı konu ben son 1 haftadır her gun mesajla bagıs yapıyorum ama bırde genıs aılemızle beraber bırsey yaparsak cok daha guzel olur gıbıme geldı,bu konunu ustunde duralım bence dostlarım.. yonetım duyarlı olalım hadı hadı hadı :DDD Murat Tesekkurler paşam konu gercekten cok iyi...
ne demek bu insanlık görevidir bende mesajla destek oluyorum ama burda hep beraber ortaya fikir atarsak tartışıp uygun bişe buluruz bence
2010 hyundai era team 1,4.
murat karagöz
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 21:23
bu yardım işi iel uğraşan kurumlara, bir buluşma düzenliyip elimizdeki yardım edebileceğimiz eşya vs bir araya getirerek peugeotturkey adına teslim edebiliriz.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 21:25
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

bu yardım işi iel uğraşan kurumlara, bir buluşma düzenliyip elimizdeki yardım edebileceğimiz eşya vs bir araya getirerek peugeotturkey adına teslim edebiliriz.
Güzel fikir..
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 21:26
Mesaj olayının samimiyeti nedir yada hesap numaralarının acaba gerçekten ulaşıyomu oralara
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 21:28
Orjinalini yazan: HuseyinTurk HuseyinTurk Yazdı:

Mesaj olayının samimiyeti nedir yada hesap numaralarının acaba gerçekten ulaşıyomu oralara
Evet ben de bu son bir kaç olaydan sonra (isim vermiyorum) güvenemiyorum çoğu yardım kuruluşuna..
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 21:30
Orjinalini yazan: Berkay Berkay Yazdı:

Evet ben de bu son bir kaç olaydan sonra (isim vermiyorum) güvenemiyorum çoğu yardım kuruluşuna..

bende katılıyorum
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 23:16
aynen elımızden gelenı yapmak lazım dıe dusunuyorum 
Yukarı Dön
Mesut Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
11 - Temmuz - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mesut Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2011 Saat 00:00
Arkadaslar elbette hesap numaraları mesajlar  ve dıger kurumlarla ırtıbata gecılıp bırseyler yapılabılır ama benım demek ıstedıgım peugeotturkey aılesı olarak adımız gecsın ıstedım. yanı bız elımızdekılerı bır araya getırelım ve aılemız adına yardımı ıletelım ıstedım. 
          ____BLUETAZZ___

4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez.....

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2011 Saat 00:00
Alkış
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2011 Saat 10:48
Bu konuda en güvenilir kuruluş KIZILAY dır diye düşünüyorum. 

Orjinalini yazan: Berkay Berkay Yazdı:

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2011 Saat 11:18
Oldum Olası Bu Yardım Kuruluşlarına İtibar Etmedim...
Gidip 3 Kat Masraf Edip Kendilerine Ulaştırmak Daha Mantıklı Bana Göre
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2011 Saat 11:45
Somaliye elden götürmek biraz zor olmaz mı Albayım?

Orjinalini yazan: AlbaYDemircaN AlbaYDemircaN Yazdı:

Oldum Olası Bu Yardım Kuruluşlarına İtibar Etmedim...
Gidip 3 Kat Masraf Edip Kendilerine Ulaştırmak Daha Mantıklı Bana Göre
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 883 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 219 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3553 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49183 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 466 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 282 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 501 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 84 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4353 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1719 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 974 0 Just for Justice
konu icon Acil Yardım! 1.4 quicksilver stop ediyor son mesaja git 762 0 ozcank
konu icon 307 1.6 xt yürüyünce gelen ses son mesaja git 1746 11 Pejo58
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 28742 22 Pejo58
konu icon 407 ÇEKMİYOR son mesaja git 3666 6 Oyk2147
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26045 19 wolkan35
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 2492 5 yigitmustafa
konu icon 1.4hdi / 1.4tdci rölanti arızası yardım edin lütfe son mesaja git 234 0 omersardogan
konu icon Kolçak Montajı son mesaja git 871 0 2016active1.6Hdi
konu icon 508 Start-Stop Arızası P1A9C son mesaja git 1993 2 wolkan35
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
208adem1 2
SerkanPinar 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English