Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - polisin irkci tutumu ve hucre, yer ingiltere.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

polisin irkci tutumu ve hucre, yer ingiltere.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sistemci Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sistemci Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: polisin irkci tutumu ve hucre, yer ingiltere.
    Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2011 Saat 23:58

4 Agustos gunu esim sezaryan ile dogum yapmak zorunda kaldi Kuzey Londra`da. Yaklasik 40-45 saat suren sancilarinindan sonra sezaryana karar verildi. Cok sukur sariligi disinda saglikli bir oglum oldu.

7 Agustos 2011 gunu Ingiltere`de polisin irkciligina ugradik ailece!

Esimin ve cocugumun tedavisine evde de devam edilebilecegi izni uzerine bahsi gecen gun hastaneden ayrildik ve hali ile esim, ben ve esimin kardesi sehir icindeki camii yolunu tuttuk ogluma ezan okutmak icin. Camiide kimselerin olmadigini gorunce eve dogru yol almaya baslamistik ki, ardimiz sira icerisinde 3 tane ingiliz unvanli bela arayan kiz (yaslari 14-16 gostermekte) hiz limiti saatte 30 mil olan yolda (kullandiklari aracin ingiliz trafik kanunlarina gore trafige uygunlugu bulunmayan bir araba ile) 20mil hizla gittigim icin arabalarinin kornasina yaklasik 3 dakika boyunca kesintisiz basarak bizleri taciz ettiler. Ben acil bir durum oldugunu sanarak arabayi kenara cekincede kacarak sozlu ve el hareketleri ile tacizlerine devam ettiler. Biraz ileriki isiklarda yolumun uzerine park ettiklerini gordum ve meselelerinin ne oldugunu anlamak icin arabami saga cektim. Esimin kardesi arabada kaldi 3 gunluk cocugumla. Ben bu 3 kizin ozur dilemelerini beklerken, onlar kabahatli olduklari halde agresif hareketlerle uzerime yuruduler. Kesinlikle vurmadim ya da herhangi bi kaba kuvvet uygulamadim. O kargasada dikisleri yuzunden birakin yurumeyi, oturmakta zorlanan esimi ittiklerini gorunce, esimin kardesi de olaya mudahil oldu ve kizlardan birini ensesinden itip, kalcasina bir tekme atti. Sikayetci taraf biz olmamiza ragmen, gelen polisin tahkikatina muteakip tutuklananlar ben ve esimin kardesi oldu! 8 saatten fazla Hemel Hempstead Polis Kriminal hucrelerinde tutulduk! Daha uc gunluk olan cocugumu ve hastaneden henuz taburcu olmus esimi bi-care yalniz basina birakarak (bu sehirde kimsemiz olmadigini inatla soylememize ragmen, bunu kanitlar belediye kaydi oldugunu soylememize ragmen ve yine kaldi ki polisi arayipta yarim saate yakin sikayetin sebebini ve mahalini vermemize ragmen ne kadar gergin oldugumuzu, hastaneden yeni ciktigimizi, cocugumuzun sarilik gecirdigini, esimin sezaryan ile dogum yapipta bir o kadar sancisinin oldugunu soylememize ragmen yalanci sahitler yuzunden tutuklanan daha dogrusu polisin irkcilini goren bizler olduk! Polisler bizi tutuklarken, yuruyecek hali olmayan esimi daha uc gunluk cocugumla bir basina birakip, esiminde bizden baska kimsesi olmadigindan dolayi o hali ile aksamin saat 6`sindan gece yarisi saat 2 bucuklara kadar cagirdigi taksi ile polis istasyonunda bizim cikmamizi bekledi butun hastane cantalari ile (yaklasik 10`dan fazla!) Yururken sancilar icerisinde kivranan esimin ve cocugumun yasadigi sikintilari dusundukce sinir krizleri yasiyorum! Bize cagirdiklari avukatin sikayeti "sizi bu halde magdur etmeleri cok yanlis, adinizi ve adresinizi alip sizi en uygun zamaninizda cagirabilirlerdi" demesi bariz irkciligi sergilemektedir! Hucreden ciktiktan sonra solugu yeniden hastanede aldik. Sebebi de cocugumun sariliginin ilerlemis olmasiydi!!!

Dusunun simdi bu durumu ve bana donus yapin. Ben, kendi devleti icin cirpinan bir insanim ta bu serefsizlerin ulkesinde. Devletimden bekledigim sey, Fatih Demir ve ailesinin arkasinda insani degerleri en ust seviyede bulunan Buyuk Turkiye Devletinin varligidir. Bize bunlari yasatan bu devlet hakkinda tazminat acmayi planliyoruz. Istedigim sey, sirtimizda kendi devletimizin sefkat elini hissetmemiz ve dava surecince konumuzu yakindan takip etmenizdir...

dedim ve Cumhurbaskanligi ve Basbakanligi yasadigimiz durum hakkinda bilgilendirdim.
Duam sudur ki, Allah bu ve butun katil serefsizleri muslumanlarin terbiyesine teslim etsin insaallah/ amin.

Davranışlarımızdan sorumlu olmanın vakti geldi...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2011 Saat 00:03
Sırf bu yüzden ben geri döndüm ya oralardan... Çekilecek şey değil arada düşününce, her ne olursa olsun ikinci sınıf vatandaş muamelesi görüyorsun haklı bile olsan. 
ikinci durum da 6-7 ağustosta (şanssızlık sizi bulmuş) londra da bir isyan söz konusu olmuş sanırım nedenini bilmiyorum ama tabi bu durum daha gergin davranmalarına sebep olmuş olabilir.
Fatih bey büyük geçmiş olsun. İnşallah sonuca ulaşır davanız ama bizim ülkemizde de işlerin nasıl yürüdüğünü biliyorsunuz.

Düzenleyen mustafa_uslu - 11 Ağustos 2011 Saat 00:05
Yukarı Dön
sistemci Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sistemci Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2011 Saat 00:08
Cok sag ol Mustafa Bey kardesim. Elemanlarin ehliyeti bile yokken, araclarinin trafige uygunlugu falan, yahu saysam bitmez iste. 

Burada sikintiya dustugum zaman iki kurumla cok iyi iletisim kuruyorum. Allah razi olsun donusu hizli yapiyorlar. Ingilizlerin bu serefsizligini yanlarina birakmayacagim. Devletimin yonlendirmesini bekleyecegim.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2011 Saat 00:10
Şahsen Londra'da ben elçilikte birisiyle tanışmıştım (benim üni de hocamın kardeşiydi) çok yardımcı olmuştu bir çok konuda bana (burs bulma dışındaGülme) Sevindim yine sizinle ilgilenen kurumları bulmuş olmanıza. 
Yukarı Dön
sistemci Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sistemci Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2011 Saat 00:16
Inaniyorum kendi iclerinde devlet meselesi haline getirecegim bu olayi. 3 gunluk bebek ve sancilar icinde aci ceken bir es...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2011 Saat 00:19
Kesinlikle peşini bırakmayın, afedersiniz ottan ..tan sebeplerle child abuse diyip ortaya dalmasını, gayleri savunmasını biliyorlar, sonuçta siz de vatandaşsınız ve sizin daha haklı sebepleriniz var,
Yukarı Dön
sistemci Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sistemci Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2011 Saat 00:27
Oyle kardesim, gozum hic olmadi su lanetli yerde. Memlekette isleri yoluna bir koyayim hic beklemeyecegim. Allah`in laneti uzerlerine olsun.
Yukarı Dön
Muhammet ÇAKIR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Muhammet ÇAKIR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2011 Saat 01:49
buyuk gecmıs olsun abıcım.. bu arada allah analı babalı büyütsün oğlunu bunların yanına bırakmamak lazım bu olayı türkiye bunları göz ardı etmeyecektır içiniz rahat olsun inş. gereken yapılır
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2011 Saat 02:06
geçmiş olsun.. Allah analı babalı büyütsün çocuğunuzu. karşılaştığınız durumlar gerçekten çok kötü Allah yardımcı olsun gurbettekilere
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2011 Saat 03:58

Ben de bir gurbetci olarak dustugunuz durumu cok iyi anlayabiliyorum. Olaya tarafli yaklasanlar umarim cezalarini cekerler. Meselenin pesini de birakmayin. Ancak diger taraftan bu olayin sagliginizi ve mutlulugunuzu etkilemesine de izin vermeyin. Siz belki olaydan cok etkilenmis olabilirsiniz ama bunu aile ortaminda tekrar tekrar dile getirip yipranmayin. Yerinizde olsam “Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm” diyip yeni dogmus bebeginizle ve esinizle bir daha hic yasayamayacaginiz bu guzel dakikalari en doyasiya yasamaktir.

Mutlaka biliyorsunuzdur ama bebeginizin sarilik olmasi gayet dogal ve normal. Saglikli bebeklerde olur bu. Ayrica yeni dogan bebegin sarilik olmasi ihtimali de bir hayli yuksektir. Gecici bir durum ve buyuk ihtimalle 1-2 hafta icerisinde hicbirseyi kalmayacak.

Bebeginizin adini ne koydunuz?

Gecmis olsun.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2011 Saat 08:13
Büyük geçmiş olsun,Allah çocuğunuzu analı babalı büyütsün. Yapılanla hiç hazmedilir şeyler değil, Allah yardımcınız olsun, size bunu yapanlar inşAllah bu dünyada cezalarını bulurlar, ahirette zaten size fazlasıyla hesap verecekler..
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2011 Saat 08:46
Büyük Geçmiş Olsun...
Durumunuz Beni Çok Etkiledi...Sleepy Diğer Arkadaşlarımında Dediği Gibi Her Ne Sebeple Olursa Olsun .
Yabancı Ülkede 2.sınıf İnsan Muamelesi Görüyorsun...
Yüce Rabbim Belalarını Versin.
Yukarı Dön
Mehach Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mehach Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2011 Saat 08:49
Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Yaşadıklarınızı duyunca Londra'da çıkan isyanı eylemleri tasvip etmesem de haklı bulmaya başladım.. Kolivanın dedikleri çok doğru bu anları kendinize zehir etmeyin ama peişini de bırakmayın Allah yardımcınız olsun..
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2011 Saat 09:09

Öncelikle size ve eşinize geçmiş olsun. Diğer taraftan gözünüz aydın olsun. Allah analı babalı büyütsün İnşallah. Yaşadıklarınız gerçekten üzücü şeyler ama ne olur o gurbet ellerde mücadele azminizi kaybetmeyin.

Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2011 Saat 09:26
keşke durmasaydınız çok geçmiş olsun. Yeğenimizide Allah analı babalı büyütsün. Benim yeğenimde doğduğunda sarılık geçirmişti küves vs atlattık üzülmeyin sizinde en yakın zamanda geçecektir.
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
rifatseker Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
02 - Ağustos - 1981

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı rifatseker Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2011 Saat 09:34
Çok geçmiş olsun , bende 1 ay sonra İnşallah baba olacağım ve bu konuyu okudukça benim başıma gelseydi ne yapardım herhalde katil felan olurdum diye dişlerimi gıcırdatarak okudum. Olayın peşini bırakmayın ama arkadaşlarında dediği gibi kendinizide yıpratmamaya tüm dikkatinizi aileniz üzerinde toplamaya çalışın. 
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)

Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2011 Saat 10:42
hocam okurken tüylerim diken diken oldun büyük geçmiş olsun. . .
Orjinalini yazan: sistemci sistemci Yazdı:

Duam sudur ki, Allah bu ve butun katil serefsizleri muslumanlarin terbiyesine teslim etsin insaallah/ amin.

Amin inşallah....
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2011 Saat 11:12
amin
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2011 Saat 11:20
abi allah sana cidden sabır vermiş.. iyikide vermiş .. çok çok geçmiş olsun .. yaşadığın olayı okurken bir an kendimden geçtim sanki benim başıma gelmiş gibi oldum... davandan vazgeçme dostum...sakın vazgeçme ...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2011 Saat 11:25
Kardesım oncelıkle cok gecmıs olsun. Rabbım daha beterınden saklasın...

Bu ıngılız mılletını oldum olası sevmemısımdır. Elıme verseler hepsını bır kasık suda bogarım. Butun dunya ınsanlarına yukarıdan bakarlar. Kendılerını ust sınıf gorurler. Esasında cogu yaramaz karaktere sahıpler... Lanet olsun onların ulkesınede mılletınede...

Insallah davanda devletımız destekte bulunur ve hakkına sahıp olursun. Rabbım yardımcın olsun...

Düzenleyen CeCoLi - 11 Ağustos 2011 Saat 11:26
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Subap kaldirma valf hatasi son mesaja git 112 0 Mertdr
konu icon GİDERİLEMEYEN ARIZA son mesaja git 75 0 TİMSAH 71
konu icon GİDERİLEMEYEN ARIZA son mesaja git 73 0 TİMSAH 71
konu icon 207 Coilover & Süspansiyon son mesaja git 265 0 ShoryuReppa
konu icon Ariza son mesaja git 161 0 Bayram 0816
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 2316 2 talip206
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6744 17 talip206
konu icon 206 otomatik basınç ayar arızası son mesaja git 145 1 talip206
konu icon Satilik Peugeot 208 2015 Coilover Basaran son mesaja git 143 0 selahattnsahman
konu icon 208(2015) Başaran Coilover son mesaja git 141 0 selahattnsahman
konu icon Araç içi ekran android auto sorunu hk. son mesaja git 732 1 Ozzy1903
konu icon Peugeot 208 2015 1.2 PureTech Yakıt Tüketimi son mesaja git 189 0 selahattnsahman
konu icon 5008 GT Şanzıman Arızası son mesaja git 180 0 eRRoR
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 884 0 freestyle53
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 348 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 558 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 415 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107895 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1658 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3446 4 Rock
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 AUGUST EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
selahattnsahman 3
talip206 3
TİMSAH 71 2
eRRoR 1
ErkamC 1
Ozzy1903 1
Bayram 0816 1
ShoryuReppa 1
Mertdr 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English