![]() |
|
polisin irkci tutumu ve hucre, yer ingiltere. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
sistemci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: YURTDIŞI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2011 Saat 23:58 |
4 Agustos gunu esim sezaryan ile dogum yapmak zorunda kaldi
Kuzey Londra`da. Yaklasik 40-45 saat suren sancilarinindan sonra sezaryana
karar verildi. Cok sukur sariligi disinda saglikli bir oglum oldu. 7 Agustos 2011 gunu Ingiltere`de polisin irkciligina ugradik
ailece! Esimin ve cocugumun tedavisine evde de devam edilebilecegi
izni uzerine bahsi gecen gun hastaneden ayrildik ve hali ile esim, ben ve
esimin kardesi sehir icindeki camii yolunu tuttuk ogluma ezan okutmak icin.
Camiide kimselerin olmadigini gorunce eve dogru yol almaya baslamistik ki,
ardimiz sira icerisinde 3 tane ingiliz unvanli bela arayan kiz (yaslari 14-16 gostermekte)
hiz limiti saatte 30 mil olan yolda (kullandiklari aracin ingiliz trafik
kanunlarina gore trafige uygunlugu bulunmayan bir araba ile) 20mil hizla
gittigim icin arabalarinin kornasina yaklasik 3 dakika boyunca kesintisiz
basarak bizleri taciz ettiler. Ben acil bir durum oldugunu sanarak arabayi
kenara cekincede kacarak sozlu ve el hareketleri ile tacizlerine devam ettiler.
Biraz ileriki isiklarda yolumun uzerine park ettiklerini gordum ve
meselelerinin ne oldugunu anlamak icin arabami saga cektim. Esimin kardesi
arabada kaldi 3 gunluk cocugumla. Ben bu 3 kizin ozur dilemelerini beklerken, onlar kabahatli
olduklari halde agresif hareketlerle uzerime yuruduler. Kesinlikle vurmadim ya
da herhangi bi kaba kuvvet uygulamadim. O kargasada dikisleri yuzunden birakin
yurumeyi, oturmakta zorlanan esimi ittiklerini gorunce, esimin kardesi de olaya
mudahil oldu ve kizlardan birini ensesinden itip, kalcasina bir tekme atti.
Sikayetci taraf biz olmamiza ragmen, gelen polisin tahkikatina muteakip
tutuklananlar ben ve esimin kardesi oldu! 8 saatten fazla Hemel Hempstead Polis
Kriminal hucrelerinde tutulduk! Daha uc gunluk olan cocugumu ve hastaneden
henuz taburcu olmus esimi bi-care yalniz basina birakarak (bu sehirde kimsemiz
olmadigini inatla soylememize ragmen, bunu kanitlar belediye kaydi oldugunu soylememize ragmen ve yine kaldi ki polisi arayipta
yarim saate yakin sikayetin sebebini ve mahalini vermemize ragmen ne kadar
gergin oldugumuzu, hastaneden yeni ciktigimizi, cocugumuzun sarilik
gecirdigini, esimin sezaryan ile dogum yapipta bir o kadar sancisinin oldugunu
soylememize ragmen yalanci sahitler yuzunden tutuklanan daha dogrusu polisin
irkcilini goren bizler olduk! Polisler bizi tutuklarken, yuruyecek hali olmayan
esimi daha uc gunluk cocugumla bir basina birakip, esiminde bizden baska
kimsesi olmadigindan dolayi o hali ile aksamin saat 6`sindan gece yarisi saat 2
bucuklara kadar cagirdigi taksi ile polis istasyonunda bizim cikmamizi
bekledi butun hastane cantalari ile (yaklasik 10`dan fazla!) Yururken
sancilar icerisinde kivranan esimin ve cocugumun yasadigi sikintilari
dusundukce sinir krizleri yasiyorum! Bize cagirdiklari avukatin sikayeti
"sizi bu halde magdur etmeleri cok yanlis, adinizi ve adresinizi alip sizi
en uygun zamaninizda cagirabilirlerdi" demesi bariz irkciligi
sergilemektedir! Hucreden ciktiktan sonra solugu yeniden hastanede aldik.
Sebebi de cocugumun sariliginin ilerlemis olmasiydi!!! Dusunun simdi bu durumu ve bana donus yapin. Ben, kendi
devleti icin cirpinan bir insanim ta bu serefsizlerin ulkesinde. Devletimden
bekledigim sey, Fatih Demir ve ailesinin arkasinda insani degerleri en ust
seviyede bulunan Buyuk Turkiye Devletinin varligidir. Bize bunlari yasatan bu
devlet hakkinda tazminat acmayi planliyoruz. Istedigim sey, sirtimizda kendi
devletimizin sefkat elini hissetmemiz ve dava surecince konumuzu yakindan takip
etmenizdir...
|
|
Davranışlarımızdan sorumlu olmanın vakti geldi...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sırf bu yüzden ben geri döndüm ya oralardan... Çekilecek şey değil arada düşününce, her ne olursa olsun ikinci sınıf vatandaş muamelesi görüyorsun haklı bile olsan.
ikinci durum da 6-7 ağustosta (şanssızlık sizi bulmuş) londra da bir isyan söz konusu olmuş sanırım nedenini bilmiyorum ama tabi bu durum daha gergin davranmalarına sebep olmuş olabilir. Fatih bey büyük geçmiş olsun. İnşallah sonuca ulaşır davanız ama bizim ülkemizde de işlerin nasıl yürüdüğünü biliyorsunuz.
Düzenleyen mustafa_uslu - 11 Ağustos 2011 Saat 00:05 |
|
![]() |
|
sistemci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: YURTDIŞI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
Cok sag ol Mustafa Bey kardesim. Elemanlarin ehliyeti bile yokken, araclarinin trafige uygunlugu falan, yahu saysam bitmez iste.
Burada sikintiya dustugum zaman iki kurumla cok iyi iletisim kuruyorum. Allah razi olsun donusu hizli yapiyorlar. Ingilizlerin bu serefsizligini yanlarina birakmayacagim. Devletimin yonlendirmesini bekleyecegim. |
|
|
|
![]() |
|
Şahsen Londra'da ben elçilikte birisiyle tanışmıştım (benim üni de hocamın kardeşiydi) çok yardımcı olmuştu bir çok konuda bana (burs bulma dışında
![]() |
|
![]() |
|
Inaniyorum kendi iclerinde devlet meselesi haline getirecegim bu olayi. 3 gunluk bebek ve sancilar icinde aci ceken bir es...
|
|
|
|
![]() |
|
Kesinlikle peşini bırakmayın, afedersiniz ottan ..tan sebeplerle child abuse diyip ortaya dalmasını, gayleri savunmasını biliyorlar, sonuçta siz de vatandaşsınız ve sizin daha haklı sebepleriniz var,
|
|
![]() |
|
Oyle kardesim, gozum hic olmadi su lanetli yerde. Memlekette isleri yoluna bir koyayim hic beklemeyecegim. Allah`in laneti uzerlerine olsun.
|
|
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
buyuk gecmıs olsun abıcım.. bu arada allah analı babalı büyütsün oğlunu bunların yanına bırakmamak lazım bu olayı türkiye bunları göz ardı etmeyecektır içiniz rahat olsun inş. gereken yapılır
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
geçmiş olsun.. Allah analı babalı büyütsün çocuğunuzu. karşılaştığınız durumlar gerçekten çok kötü Allah yardımcı olsun gurbettekilere
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Ben de bir gurbetci olarak dustugunuz durumu cok iyi anlayabiliyorum. Olaya tarafli yaklasanlar umarim cezalarini cekerler. Meselenin pesini de birakmayin. Ancak diger taraftan bu olayin sagliginizi ve mutlulugunuzu etkilemesine de izin vermeyin. Siz belki olaydan cok etkilenmis olabilirsiniz ama bunu aile ortaminda tekrar tekrar dile getirip yipranmayin. Yerinizde olsam “Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm” diyip yeni dogmus bebeginizle ve esinizle bir daha hic yasayamayacaginiz bu guzel dakikalari en doyasiya yasamaktir. Mutlaka biliyorsunuzdur ama bebeginizin sarilik olmasi gayet dogal ve normal. Saglikli bebeklerde olur bu. Ayrica yeni dogan bebegin sarilik olmasi ihtimali de bir hayli yuksektir. Gecici bir durum ve buyuk ihtimalle 1-2 hafta icerisinde hicbirseyi kalmayacak. Bebeginizin adini ne koydunuz? Gecmis olsun. |
|
![]() |
|
Büyük geçmiş olsun,Allah çocuğunuzu analı babalı büyütsün. Yapılanla hiç hazmedilir şeyler değil, Allah yardımcınız olsun, size bunu yapanlar inşAllah bu dünyada cezalarını bulurlar, ahirette zaten size fazlasıyla hesap verecekler..
|
|
![]() |
|
Büyük Geçmiş Olsun...
Durumunuz Beni Çok Etkiledi... ![]() Yabancı Ülkede 2.sınıf İnsan Muamelesi Görüyorsun... Yüce Rabbim Belalarını Versin. |
|
![]() |
|
Mehach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Yaşadıklarınızı duyunca Londra'da çıkan isyanı eylemleri tasvip etmesem de haklı bulmaya başladım.. Kolivanın dedikleri çok doğru bu anları kendinize zehir etmeyin ama peişini de bırakmayın Allah yardımcınız olsun..
|
|
![]() |
|
Öncelikle size ve eşinize geçmiş olsun. Diğer taraftan gözünüz aydın olsun. Allah analı babalı büyütsün İnşallah. Yaşadıklarınız gerçekten üzücü şeyler ama ne olur o gurbet ellerde mücadele azminizi kaybetmeyin. |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
keşke durmasaydınız çok geçmiş olsun. Yeğenimizide Allah analı babalı büyütsün. Benim yeğenimde doğduğunda sarılık geçirmişti küves vs atlattık üzülmeyin sizinde en yakın zamanda geçecektir.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok geçmiş olsun , bende 1 ay sonra İnşallah baba olacağım ve bu konuyu okudukça benim başıma gelseydi ne yapardım herhalde katil felan olurdum diye dişlerimi gıcırdatarak okudum. Olayın peşini bırakmayın ama arkadaşlarında dediği gibi kendinizide yıpratmamaya tüm dikkatinizi aileniz üzerinde toplamaya çalışın.
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
hocam okurken tüylerim diken diken oldun büyük geçmiş olsun. . .
Amin inşallah.... |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
amin
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
abi allah sana cidden sabır vermiş.. iyikide vermiş .. çok çok geçmiş olsun .. yaşadığın olayı okurken bir an kendimden geçtim sanki benim başıma gelmiş gibi oldum... davandan vazgeçme dostum...sakın vazgeçme ...
|
|
![]() |
|
Kardesım oncelıkle cok gecmıs olsun. Rabbım daha beterınden saklasın...
Bu ıngılız mılletını oldum olası sevmemısımdır. Elıme verseler hepsını bır kasık suda bogarım. Butun dunya ınsanlarına yukarıdan bakarlar. Kendılerını ust sınıf gorurler. Esasında cogu yaramaz karaktere sahıpler... Lanet olsun onların ulkesınede mılletınede...
Insallah davanda devletımız destekte bulunur ve hakkına sahıp olursun. Rabbım yardımcın olsun... Düzenleyen CeCoLi - 11 Ağustos 2011 Saat 11:26 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |