polisin irkci tutumu ve hucre, yer ingiltere.
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=17070
Tarih: 08 Ağustos 2025 Saat 17:33 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: polisin irkci tutumu ve hucre, yer ingiltere.
Mesajı Yazan: sistemci
Konu: polisin irkci tutumu ve hucre, yer ingiltere.
Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 23:58
4 Agustos gunu esim sezaryan ile dogum yapmak zorunda kaldi
Kuzey Londra`da. Yaklasik 40-45 saat suren sancilarinindan sonra sezaryana
karar verildi. Cok sukur sariligi disinda saglikli bir oglum oldu.
7 Agustos 2011 gunu Ingiltere`de polisin irkciligina ugradik
ailece!
Esimin ve cocugumun tedavisine evde de devam edilebilecegi
izni uzerine bahsi gecen gun hastaneden ayrildik ve hali ile esim, ben ve
esimin kardesi sehir icindeki camii yolunu tuttuk ogluma ezan okutmak icin.
Camiide kimselerin olmadigini gorunce eve dogru yol almaya baslamistik ki,
ardimiz sira icerisinde 3 tane ingiliz unvanli bela arayan kiz (yaslari 14-16 gostermekte)
hiz limiti saatte 30 mil olan yolda (kullandiklari aracin ingiliz trafik
kanunlarina gore trafige uygunlugu bulunmayan bir araba ile) 20mil hizla
gittigim icin arabalarinin kornasina yaklasik 3 dakika boyunca kesintisiz
basarak bizleri taciz ettiler. Ben acil bir durum oldugunu sanarak arabayi
kenara cekincede kacarak sozlu ve el hareketleri ile tacizlerine devam ettiler.
Biraz ileriki isiklarda yolumun uzerine park ettiklerini gordum ve
meselelerinin ne oldugunu anlamak icin arabami saga cektim. Esimin kardesi
arabada kaldi 3 gunluk cocugumla. Ben bu 3 kizin ozur dilemelerini beklerken, onlar kabahatli
olduklari halde agresif hareketlerle uzerime yuruduler. Kesinlikle vurmadim ya
da herhangi bi kaba kuvvet uygulamadim. O kargasada dikisleri yuzunden birakin
yurumeyi, oturmakta zorlanan esimi ittiklerini gorunce, esimin kardesi de olaya
mudahil oldu ve kizlardan birini ensesinden itip, kalcasina bir tekme atti.
Sikayetci taraf biz olmamiza ragmen, gelen polisin tahkikatina muteakip
tutuklananlar ben ve esimin kardesi oldu! 8 saatten fazla Hemel Hempstead Polis
Kriminal hucrelerinde tutulduk! Daha uc gunluk olan cocugumu ve hastaneden
henuz taburcu olmus esimi bi-care yalniz basina birakarak (bu sehirde kimsemiz
olmadigini inatla soylememize ragmen, bunu kanitlar belediye kaydi oldugunu soylememize ragmen ve yine kaldi ki polisi arayipta
yarim saate yakin sikayetin sebebini ve mahalini vermemize ragmen ne kadar
gergin oldugumuzu, hastaneden yeni ciktigimizi, cocugumuzun sarilik
gecirdigini, esimin sezaryan ile dogum yapipta bir o kadar sancisinin oldugunu
soylememize ragmen yalanci sahitler yuzunden tutuklanan daha dogrusu polisin
irkcilini goren bizler olduk! Polisler bizi tutuklarken, yuruyecek hali olmayan
esimi daha uc gunluk cocugumla bir basina birakip, esiminde bizden baska
kimsesi olmadigindan dolayi o hali ile aksamin saat 6`sindan gece yarisi saat 2
bucuklara kadar cagirdigi taksi ile polis istasyonunda bizim cikmamizi
bekledi butun hastane cantalari ile (yaklasik 10`dan fazla!) Yururken
sancilar icerisinde kivranan esimin ve cocugumun yasadigi sikintilari
dusundukce sinir krizleri yasiyorum! Bize cagirdiklari avukatin sikayeti
"sizi bu halde magdur etmeleri cok yanlis, adinizi ve adresinizi alip sizi
en uygun zamaninizda cagirabilirlerdi" demesi bariz irkciligi
sergilemektedir! Hucreden ciktiktan sonra solugu yeniden hastanede aldik.
Sebebi de cocugumun sariliginin ilerlemis olmasiydi!!!
Dusunun simdi bu durumu ve bana donus yapin. Ben, kendi
devleti icin cirpinan bir insanim ta bu serefsizlerin ulkesinde. Devletimden
bekledigim sey, Fatih Demir ve ailesinin arkasinda insani degerleri en ust
seviyede bulunan Buyuk Turkiye Devletinin varligidir. Bize bunlari yasatan bu
devlet hakkinda tazminat acmayi planliyoruz. Istedigim sey, sirtimizda kendi
devletimizin sefkat elini hissetmemiz ve dava surecince konumuzu yakindan takip
etmenizdir...
dedim ve Cumhurbaskanligi ve Basbakanligi yasadigimiz durum hakkinda bilgilendirdim. Duam sudur ki, Allah bu ve butun katil serefsizleri muslumanlarin terbiyesine teslim etsin insaallah/ amin.
------------- Davranışlarımızdan sorumlu olmanın vakti geldi...
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 11 Ağustos 2011 Saat 00:03
Sırf bu yüzden ben geri döndüm ya oralardan... Çekilecek şey değil arada düşününce, her ne olursa olsun ikinci sınıf vatandaş muamelesi görüyorsun haklı bile olsan. ikinci durum da 6-7 ağustosta (şanssızlık sizi bulmuş) londra da bir isyan söz konusu olmuş sanırım nedenini bilmiyorum ama tabi bu durum daha gergin davranmalarına sebep olmuş olabilir. Fatih bey büyük geçmiş olsun. İnşallah sonuca ulaşır davanız ama bizim ülkemizde de işlerin nasıl yürüdüğünü biliyorsunuz.
|
Mesaj Tarihi: 11 Ağustos 2011 Saat 00:08
Cok sag ol Mustafa Bey kardesim. Elemanlarin ehliyeti bile yokken, araclarinin trafige uygunlugu falan, yahu saysam bitmez iste.
Burada sikintiya dustugum zaman iki kurumla cok iyi iletisim kuruyorum. Allah razi olsun donusu hizli yapiyorlar. Ingilizlerin bu serefsizligini yanlarina birakmayacagim. Devletimin yonlendirmesini bekleyecegim.
|
Mesaj Tarihi: 11 Ağustos 2011 Saat 00:10
Şahsen Londra'da ben elçilikte birisiyle tanışmıştım (benim üni de hocamın kardeşiydi) çok yardımcı olmuştu bir çok konuda bana (burs bulma dışında ) Sevindim yine sizinle ilgilenen kurumları bulmuş olmanıza.
|
Mesaj Tarihi: 11 Ağustos 2011 Saat 00:16
Inaniyorum kendi iclerinde devlet meselesi haline getirecegim bu olayi. 3 gunluk bebek ve sancilar icinde aci ceken bir es...
|
Mesaj Tarihi: 11 Ağustos 2011 Saat 00:19
Kesinlikle peşini bırakmayın, afedersiniz ottan ..tan sebeplerle child abuse diyip ortaya dalmasını, gayleri savunmasını biliyorlar, sonuçta siz de vatandaşsınız ve sizin daha haklı sebepleriniz var,
|
Mesaj Tarihi: 11 Ağustos 2011 Saat 00:27
Oyle kardesim, gozum hic olmadi su lanetli yerde. Memlekette isleri yoluna bir koyayim hic beklemeyecegim. Allah`in laneti uzerlerine olsun.
|
Mesajı Yazan: Muhammet ÇAKIR
Mesaj Tarihi: 11 Ağustos 2011 Saat 01:49
buyuk gecmıs olsun abıcım.. bu arada allah analı babalı büyütsün oğlunu bunların yanına bırakmamak lazım bu olayı türkiye bunları göz ardı etmeyecektır içiniz rahat olsun inş. gereken yapılır
------------- 1998 VW GOLF 1.6 105 hp Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!
|
Mesaj Tarihi: 11 Ağustos 2011 Saat 02:06
geçmiş olsun.. Allah analı babalı büyütsün çocuğunuzu. karşılaştığınız durumlar gerçekten çok kötü Allah yardımcı olsun gurbettekilere
|
Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 11 Ağustos 2011 Saat 03:58
Ben de bir gurbetci olarak dustugunuz durumu cok iyi anlayabiliyorum. Olaya tarafli yaklasanlar umarim cezalarini cekerler. Meselenin pesini de birakmayin. Ancak diger taraftan bu olayin sagliginizi ve mutlulugunuzu etkilemesine de izin vermeyin. Siz belki olaydan cok etkilenmis olabilirsiniz ama bunu aile ortaminda tekrar tekrar dile getirip yipranmayin. Yerinizde olsam “Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm” diyip yeni dogmus bebeginizle ve esinizle bir daha hic yasayamayacaginiz bu guzel dakikalari en doyasiya yasamaktir.
Mutlaka biliyorsunuzdur ama bebeginizin sarilik olmasi gayet dogal ve normal. Saglikli bebeklerde olur bu. Ayrica yeni dogan bebegin sarilik olmasi ihtimali de bir hayli yuksektir. Gecici bir durum ve buyuk ihtimalle 1-2 hafta icerisinde hicbirseyi kalmayacak.
Bebeginizin adini ne koydunuz?
Gecmis olsun.
|
Mesaj Tarihi: 11 Ağustos 2011 Saat 08:13
Büyük geçmiş olsun,Allah çocuğunuzu analı babalı büyütsün. Yapılanla hiç hazmedilir şeyler değil, Allah yardımcınız olsun, size bunu yapanlar inşAllah bu dünyada cezalarını bulurlar, ahirette zaten size fazlasıyla hesap verecekler..
|
Mesaj Tarihi: 11 Ağustos 2011 Saat 08:46
Büyük Geçmiş Olsun... Durumunuz Beni Çok Etkiledi... Diğer Arkadaşlarımında Dediği Gibi Her Ne Sebeple Olursa Olsun . Yabancı Ülkede 2.sınıf İnsan Muamelesi Görüyorsun... Yüce Rabbim Belalarını Versin.
|
Mesajı Yazan: Mehach
Mesaj Tarihi: 11 Ağustos 2011 Saat 08:49
Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Yaşadıklarınızı duyunca Londra'da çıkan isyanı eylemleri tasvip etmesem de haklı bulmaya başladım.. Kolivanın dedikleri çok doğru bu anları kendinize zehir etmeyin ama peişini de bırakmayın Allah yardımcınız olsun..
|
Mesaj Tarihi: 11 Ağustos 2011 Saat 09:09
Öncelikle size ve eşinize geçmiş olsun. Diğer taraftan gözünüz aydın olsun. Allah analı babalı büyütsün İnşallah. Yaşadıklarınız gerçekten üzücü şeyler ama ne olur o gurbet ellerde mücadele azminizi kaybetmeyin.
|
Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 11 Ağustos 2011 Saat 09:26
keşke durmasaydınız çok geçmiş olsun. Yeğenimizide Allah analı babalı büyütsün. Benim yeğenimde doğduğunda sarılık geçirmişti küves vs atlattık üzülmeyin sizinde en yakın zamanda geçecektir.
------------- Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
|
Mesajı Yazan: rifatseker
Mesaj Tarihi: 11 Ağustos 2011 Saat 09:34
Çok geçmiş olsun , bende 1 ay sonra İnşallah baba olacağım ve bu konuyu okudukça benim başıma gelseydi ne yapardım herhalde katil felan olurdum diye dişlerimi gıcırdatarak okudum. Olayın peşini bırakmayın ama arkadaşlarında dediği gibi kendinizide yıpratmamaya tüm dikkatinizi aileniz üzerinde toplamaya çalışın.
------------- Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4
|
Mesaj Tarihi: 11 Ağustos 2011 Saat 10:42
hocam okurken tüylerim diken diken oldun büyük geçmiş olsun. . .
sistemci Yazdı:
Duam sudur ki, Allah bu ve butun katil serefsizleri muslumanlarin terbiyesine teslim etsin insaallah/ amin.
| Amin inşallah....
|
Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 11 Ağustos 2011 Saat 11:12
amin
------------- Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
|
Mesaj Tarihi: 11 Ağustos 2011 Saat 11:20
abi allah sana cidden sabır vermiş.. iyikide vermiş .. çok çok geçmiş olsun .. yaşadığın olayı okurken bir an kendimden geçtim sanki benim başıma gelmiş gibi oldum... davandan vazgeçme dostum...sakın vazgeçme ...
|
Mesaj Tarihi: 11 Ağustos 2011 Saat 11:25
Kardesım oncelıkle cok gecmıs olsun. Rabbım daha beterınden saklasın...
Bu ıngılız mılletını oldum olası sevmemısımdır. Elıme verseler hepsını bır kasık suda bogarım. Butun dunya ınsanlarına yukarıdan bakarlar. Kendılerını ust sınıf gorurler. Esasında cogu yaramaz karaktere sahıpler... Lanet olsun onların ulkesınede mılletınede...
Insallah davanda devletımız destekte bulunur ve hakkına sahıp olursun. Rabbım yardımcın olsun...
|
Mesaj Tarihi: 11 Ağustos 2011 Saat 13:23
koliva Yazdı:
Ben de bir gurbetci olarak dustugunuz durumu cok iyi anlayabiliyorum. Olaya tarafli yaklasanlar umarim cezalarini cekerler. Meselenin pesini de birakmayin. Ancak diger taraftan bu olayin sagliginizi ve mutlulugunuzu etkilemesine de izin vermeyin. Siz belki olaydan cok etkilenmis olabilirsiniz ama bunu aile ortaminda tekrar tekrar dile getirip yipranmayin. Yerinizde olsam “Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm” diyip yeni dogmus bebeginizle ve esinizle bir daha hic yasayamayacaginiz bu guzel dakikalari en doyasiya yasamaktir.
Mutlaka biliyorsunuzdur ama bebeginizin sarilik olmasi gayet dogal ve normal. Saglikli bebeklerde olur bu. Ayrica yeni dogan bebegin sarilik olmasi ihtimali de bir hayli yuksektir. Gecici bir durum ve buyuk ihtimalle 1-2 hafta icerisinde hicbirseyi kalmayacak.
Bebeginizin adini ne koydunuz?
Gecmis olsun.
|
Cok sag olun arkadaslar, Allah bunlarin eline kalbinde zerre iman atesi bulunan hic kimseyi dusurmesin.
Kardes cok aci cektim 8-8,5 saat icerisinde. Bilirsiniz ki yeni dogan her cocuk ciglik cigligadir. Oglumun cigliklari kulaklarimdan hic gitmedi o serefsizlerin hucresinde. Sarilik olayinda dedigin dogrudur ancak uc gun sonra muayenesine gidecekken, saliverilmemizle beraber solugu hastanede aldik yeniden. Ayaginin altinda 4-5 yerinden kan aldilar. Bu serefsizlerin bu tavirlari insani zorla terore surukler inanin.
Omer Musab koyduk adini. Adini adeleti ile meshur Hazreti Omer Ra. ve Efendimiz Aleyhisselat-u vesselam`a benzerligi ile bilinen Musab Ibn Umeyr Ra.`den yola cikarak verdik. Allah`im ahlak ilmini bu guzel kullarinin hatirina ogluma da versin insaallah.
|
Mesaj Tarihi: 11 Ağustos 2011 Saat 13:24
csalli Yazdı:
Büyük geçmiş olsun,Allah çocuğunuzu analı babalı büyütsün. Yapılanla hiç hazmedilir şeyler değil, Allah yardımcınız olsun, size bunu yapanlar inşAllah bu dünyada cezalarını bulurlar, ahirette zaten size fazlasıyla hesap verecekler..
|
Sag ol kardesim, Dunyada ayri, ahirette ap-ayri ceksinler insaallah.
|
Mesaj Tarihi: 11 Ağustos 2011 Saat 13:30
Mehach Yazdı:
Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Yaşadıklarınızı duyunca Londra'da çıkan isyanı eylemleri tasvip etmesem de haklı bulmaya başladım.. Kolivanın dedikleri çok doğru bu anları kendinize zehir etmeyin ama peişini de bırakmayın Allah yardımcınız olsun.. |
Uzerimde gururla giydigim Istanbul t-sortu vardi. Onlarla konustuktan sonra geldi direk bize sordu ulkeniz neresi diye ve kelepceyi taktilar aldilar minibuse. Muslumansan ve ozellikle ulken Turkiye ise isin zor boylesi olaylarda.
|
Mesaj Tarihi: 11 Ağustos 2011 Saat 13:35
metin Yazdı:
keşke durmasaydınız çok geçmiş olsun. Yeğenimizide Allah analı babalı büyütsün. Benim yeğenimde doğduğunda sarılık geçirmişti küves vs atlattık üzülmeyin sizinde en yakın zamanda geçecektir. |
Bu yastaki sahislar avrupa genelinde belali gruplar olaylar tabir ediliyor Metin kardes. Alsinlar iceri, versinler 600 pound ehliyetsizlikten ceza, alsinlar trafige uygun olmayan aracla arac kullanmaktan 5000 pound ceza ve versinler bir kac gun hucre cezalarini istedik, olmadi, olan bize oldu...
|
Mesaj Tarihi: 11 Ağustos 2011 Saat 13:59
rifatseker Yazdı:
Çok geçmiş olsun , bende 1 ay sonra İnşallah baba olacağım ve bu konuyu okudukça benim başıma gelseydi ne yapardım herhalde katil felan olurdum diye dişlerimi gıcırdatarak okudum. Olayın peşini bırakmayın ama arkadaşlarında dediği gibi kendinizide yıpratmamaya tüm dikkatinizi aileniz üzerinde toplamaya çalışın.
|
Allah yasatmasin kardes, ama gercek su ki islam emrettigi vakit saldiripta yok edecegim ilk irk bunlar olacak. Allah`im o gunleri yasatsin bize insaallah.
|
Mesaj Tarihi: 11 Ağustos 2011 Saat 14:03
Abi çok güzel bir isim koymuşsun evladına,inşAllah isimleri gibi kendide böyle doyasıya dillerde,gönüllerde olur..
|
Mesaj Tarihi: 11 Ağustos 2011 Saat 14:06
CeCoLi Yazdı:
Kardesım oncelıkle cok gecmıs olsun. Rabbım daha beterınden saklasın...
Bu ıngılız mılletını oldum olası sevmemısımdır. Elıme verseler hepsını bır kasık suda bogarım. Butun dunya ınsanlarına yukarıdan bakarlar. Kendılerını ust sınıf gorurler. Esasında cogu yaramaz karaktere sahıpler... Lanet olsun onların ulkesınede mılletınede...
Insallah davanda devletımız destekte bulunur ve hakkına sahıp olursun. Rabbım yardımcın olsun... |
Gelenler diye bir belgesel izlemistim, ingiliz diye bir toplum kaldiysa memur kesimidir artik. Hani olay su, isci musluman, memur ingiliz, amir yahudi. ingiltere boyle su an. Tek bir yahudiye ses cikaramiyorlar ancak nerede musluman varsa ezmeye calisiyorlar. Meleklerin laneti uzerlerine olsun.
|
Mesaj Tarihi: 11 Ağustos 2011 Saat 14:08
csalli Yazdı:
Abi çok güzel bir isim koymuşsun evladına,inşAllah isimleri gibi kendide böyle doyasıya dillerde,gönüllerde olur..
|
Sag olasin kardesim, Allah herkese doyasiya yasamasi temennisi ile hayirli evlatlar nasip etsin insaallah.
|
Mesaj Tarihi: 11 Ağustos 2011 Saat 14:14
Mesaj Tarihi: 11 Ağustos 2011 Saat 17:38
Ailecek geçmiş olsun,bize bu yanlışı yapanlar şimdi ülkesindeki isyanda Türklerin arkasına saklanıyorlar,bunlar ancak kağıt üzerinde adam olmaya çalışan aciz birer asalaklar.Bu ırkçı tavırlarını hiçbir zaman kesmeyecekler.Bunlara ingiliz değil Dingiliz demek istiyorum. Korkak,sarhoş,arsız,patavatsız,ukala,riyakar.Daha çok şey söylerim alayına da Burası aile meclisi...
|
Mesajı Yazan: murat deniz
Mesaj Tarihi: 11 Ağustos 2011 Saat 19:53
Allah öncelikle yeğenimize hayırlı uzun ömürler versin İnşallah, adına layık olmayı nasip etsin. Yengemizede geçmiş olsun. Kardeşim okurken tüylerim diken diken oldu. Allah sana sabır vermiş serinkanlı davranmışsın, iyiki de öyle yapmışsın. İnsana hiç birşey değilde; ailesinin, sevdiğinin bi haksızlığa maruz kalması gerçekten koyuyor. Yoksa eminim (ki bunu sende belirtmişsin) senin hücrede geçirdiğin saatler değildir yüreğini acıtan, eşini ve çocuğunu o halde düşünmek ve elinden bişe gelmemek. Şuan tek temennimiz herkesin sağlığının yerinde olması. Davandan asla vazgeçme, yaptıkları yanlarına kalmasın bu şerefsizlerin. Artık şımarıklıkları iyice yetti. Konsolosluklarda, havaalanlarında o kadar bariz ki çifte stanadart uygulamaları, düşündükçe asabım bozuluyor.
------------- 2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH + kara böcükk :)
|
Mesajı Yazan: AydinBeyol
Mesaj Tarihi: 11 Ağustos 2011 Saat 21:11
çok geçmiş olsun. çocuğunuzu Allah bağışlasın. Eşiniz de çocuğunuz da iyidir şimdi umarım.
-------------
|
Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 14:29
Sag olun arkadaslar, avukat bakiniyoruz simdilik. Ingiltere ve insan haklari mahkemesine basvuracagiz. Kendimden ve esimden gectim, bunu cocugum icin yapacagim. Belalarini bulacaklar insaallah.
|
Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 14:43
Güzel Haberlerinizi Bekliyoruz... Allah Yeğenimize Uzun Ömürler Versin...
|
Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2011 Saat 18:00
Selamlar arkadaslar, Selam ile...
|
Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2011 Saat 18:03
şahsım adına bir baba olarak desteğim sonsuzdur dostum ...
|
Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2011 Saat 19:03
Desteğimiz Seninle Abicim İçin Rahat Olsun...
|
Mesajı Yazan: eSeRKaNe
Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2011 Saat 19:13
Abicim öncelikle Allah analı babalı büyütsün. Olayı ben okurken dahi çok sinirlendim ki seni düşünemiyorum abi o durumda. Bloğu googlede +1 ledim.
------------- *2001-306 platinium 1.6* -34 TV 7629-
|
Mesaj Tarihi: 19 Ağustos 2011 Saat 00:12
Eksik olmayin kardesler, Allah razi olsun.
|
Mesajı Yazan: UGuRs
Mesaj Tarihi: 19 Ağustos 2011 Saat 02:31
eSeRKaNe Yazdı:
Abicim öncelikle Allah analı babalı büyütsün. Olayı ben okurken dahi çok sinirlendim ki seni düşünemiyorum abi o durumda. Bloğu googlede +1 ledim. |
o polisleri takip etmek lazım türkiyeye bir girseler ağız burun girip atacan çöplüğe
bir +1 de benden sinirlerim tepeme cıktı tekrardan geçmiş olsun.
İnşallah Ömer yeğenimizin bundan sonraki hayatı çok çok daha güzel olur
iyi akşamlar.
bilmeden bir hatam olduysa özür dilerim
------------- KahramanKentli...
|
Mesaj Tarihi: 19 Ağustos 2011 Saat 07:52
Sonuna kadar arkandayız abicim,böyle birşey kabul edilemez,hazmedilemez !
|
|