![]() |
|
307 1.4 hdi 1depo=1580km yaparmı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2011 Saat 14:56 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
okan0665 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
2009 207 1,4 hdi ile Ankara-Bursa arası olabildiğince 110 km sabit hızla gittim, 4,0 tüketti araç. ama bursa'nın girişinden merkeze kadar hemen 4,1'e çıktı tabi;)
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
yapar yapmasınada bence sürekli o şekilde kullanımda zararı olur arabaya az enerjiyle çok iş yapıyo sonuçta zorlanıyo yani motor
|
||
![]() |
||
|
yıldırıma bende sordum metın evet noter huzurunda yapmıslar
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
albayım 307 1.4 hdi yi diyorsan küçükyalıda yıldırım peugeot yetkili servisi var orada sormuştum noter huzurunda yaptık belgeleri bizde var demişlerdi istersen bi bak (:
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
Pejo daha az yakıyoki meganedan zaten hem fark azda olsa motor küçük hemde kasa daha hafif
|
||
![]() |
||
|
1580 km..demek benim 1,2 depo ile fatsaya gidip gelmem demek..vaybeeeeee....
|
||
![]() |
||
|
Yapar. Ben de uzun süre kullandım 2005 model 307 1,4 HDi. Ankara-Konya arası 3,9 yakmıştım. Bursa-İzmit arası da 4,1 civarı yakıyordu. Muhteşem değerler. 1580km yapar..
|
||
![]() |
||
Baybars ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
|
1 depo ile bu kadar yol imkansız megan 1,5 dci bile yapmıyo o kadar menzil
|
||
PEUGEOT Partner 1.6 HDI Tepee Comfort Origin
0532 430 79 22 |
||
![]() |
||
|
Bahsettiğin Araç Saatte 20 Km Hızla Gitse Bile Yapamaz...
Boşa Alıp Kontakta Kapatsa Gitmez... Düzenleyen AlbaYDemircaN - 10 Ağustos 2011 Saat 12:50 |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Gayet guzel rakam ve cokta abartili degil. Sanirim normal sartlarda gorulecek rakam 1400 civaridir ancak burada test ortaminda daha dikkatli ve ekonomik gidilmistir diye dusunuyorum. Kaldiki benim 1.6 SW benzinli aracimla tam depo %40 sehir ici %60 sehir disi ve 36km/h ortalama hiz ile 950-1000 yapabiliyorsam 1,4 ve dizelin bu rakamlari gormesi normal olsa gerek. |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() Düzenleyen by_ersin - 10 Ağustos 2011 Saat 12:22 |
||
![]() |
||
|
Senin araç benzinli ya abi böyle değerler hayal gibi gelebilir ama gerçek :)
|
||
![]() |
||
|
enteresan
![]() |
||
![]() |
||
|
Banada öyle geldi hesaplayınca 3,80 ltsi olsa mazotun 0,144 tl yakıyo kmde.Çok imkansız değil ama acayip kasmak gerek.Benim arabada yok yol bilgisayarı ama dobloda var 1.6 motor 105 hp gaza çok hafif dokununca 6. viteste 2lt/100km gösteriyo devir 40000i geçince 20lt leri buluyo çok devirsiz kullanmış sanırım oda motora zarar ciddi anlamda
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
evet bu olay gerçekmiş. noter huzurunda yapılmış. küçükyalıdaki peugeot yıldırım otomavide sordum belgeleri aşağıda demişlerdi sonra bakmadım nekadar doğru bilemem.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
2000 dd lede giderdimde tek şoför için biraz zor olacağı için 110a sabitledim arabamdan çok memnunum az yakıyor çok kaçıyor
|
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
![]() |
||
|
hüseyin paylaşamın için teşekkür ederim dostum ... ama bu Erkan Altınsoy kim ise biraz abartmış olayı sanırım ...
|
||
![]() |
||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kardeşim ben 5. vites 2500 dd 110 km hızla 1300 km yol yaptım gümüşhaneden izmire giderken arabanın deposu yarıya geldiğinde 650 km gösteriyordu
|
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
![]() |
||
|
110a kadar çok etkiliyeceğini sanmam 5.vitesten 2000lerde oluyo devir 3000den sonra yakıt baya artıyo ama
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |