![]() |
|
Peugeot 307 Gazı 1-2 sn Almıyor, Sonra Birden Öne |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
zeynep taylan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynep taylan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2011 Saat 07:08 |
Arkadaşlar, 2005
Bu durum nadir oluyor, ama zaman zaman oluyor. Özellikle |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aramıza hoşgeldiniz Zeynep Hanım,
Öncelikle aşağıda vermiş olduğum bilgilere göre kendinizi tanıtmanızı rica edeceğim. Bu sayede sizi ve aracınızı daha iyi tanıma şansımız olacaktır. 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: |
|
![]() |
|
Sorununuza gelecek olursak. Bu sorunu araç Benzinde giderken yapıyormu bunu denedinizmi hiç.
|
|
![]() |
|
Normal sanırım o durum benimki dizel bendede yapıyo birden yüklenince birden atlıyo sonra arkadaşın meganındada var hatta sanırım toparlıyo önce kendini elektronk gaz sistemiyle alakalı olabilir
|
|
![]() |
|
zeynep taylan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynep taylan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Siteyi internette dolanırken buldum. İstanbul'da yaşıyorum, galatasaray'lıyım. aracım 2005 model XR.
|
|
![]() |
|
Aramıza hoşgeldiniz Zeynep Hanım, üyelerimiz tanıyalım bölümünden Öncelikle aşağıda vermiş
olduğum bilgilere göre kendinizi tanıtmanızı rica edeceğim. Bu sayede
sizi ve aracınızı daha iyi tanıma şansımız olacaktır.
Düzenleyen AlbaYDemircaN - 12 Ağustos 2011 Saat 13:02 |
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
otomatık vites galiba aracınız şanzumanda olabılır problemınız
|
|
![]() |
|
onlyyou42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlyyou42
Zeynep hanım,Bu sıkıntının ne benzinle nede lpg ile uzaktan yakından alakası yok.şanzıman kutusuile alakalı aynı sıkıntı bende de var.yaklaşık 10 usta gezdim.1yetkili 2 özel servis.toplam 13 :)kısa vadeli çözümler için valf(selenoid) ve yağ değişimi veya garantili şanzımanın komple revizyonu ilk söylediğim.900-1000 ikinci söylediğim 2000-2500 tl Benim şahsi kanaatim,komple revizyon iki gün sonra başka bir arıza verdiğinde yine o şanzıman elden geçecek maddi olarak ikinci ke sıkılacaksınız .
Birkere yapılsın 100 bin km başınız ağrımasın .Tabiki deneyimli arkadaşların fikirleri daha da önemli . |
|
Yalnız Sen (((peogeot 307 xt premium 1.6 )))
|
|
![]() |
|
exssen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Aynı sorun benim aracımda LPG de oluyor, benzinde yok. Sanırım LPG ile alakalı. Eğer tiptroniğin manuel kısmında kalkış yaparken aynı sorunu yapıyorsa LPG dendir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynep taylan
ben de önce lpg den şüphelenmiştim, çünkü lpg taktıktan sonra oldu bu durum. fakat sorun benzine geçtikten sonra, hatta lpg yi geçici olarak söktükten sonra da oldu..
|
|
![]() |
|
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
bendede var aynı sıkıntı bendede lgp den sonra oldu ama bencede şanzımanla ilgili bir sorun ama sıkıntı yaratacak cinsten değil bu aracın bi yeri ile oynandığı zaman kesin başka yerinde bir arıza çıktığı için götürmedim hiç bir yere arac 1,5yıldır bende 130000 de şanzımanda başka sıkıntı olursa diye yağı değiştirmeye bile gitmiyorum |
|
307xt 1.6 16v 110hp trıp (atiker lpg)
|
|
![]() |
|
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
bujileri değiştireli kaç km oldu.
|
|
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynep taylan
benim bujileri yenileyeli 2-3.000 km oldu.
|
|
![]() |
|
tazmaniac ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2009 Konum: ist./üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tazmaniac
arada lpgyi söktürdüğünüzden bahsetmişsiniz anlaşılan bayağı uğraşılmış zaten araçla.yalnız vites kutusu manuel mi otomatik mi onu yazar mısınız önce?
|
|
![]() |
|
bana kalırsada sansımandan gozukuyor ama bunu en rahat ısını cok ıyı yapan bı ustaya gosermenızı tavsıye ederım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynep taylan
sadece motorun üzerindeki bağlantısı çıkarıldı o kadar. pek uğraşılmadı yani. araç otomatik vites.
|
|
![]() |
|
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
sıkıntı şanzıman ben diyorum bu araçlara lpg e yaramıyor
|
|
307xt 1.6 16v 110hp trıp (atiker lpg)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynep taylan
lpg direkt olarak şanzımana nasıl bir zarar verebilir?
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
lpg bölümünü bilemicem ama otomatik arabalarda gaza geç tepki çok sık olan bişey yani sürdügüm civic focus cmax de böyleydi
|
|
![]() |
|
tazmaniac ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2009 Konum: ist./üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tazmaniac
arkadaş tespiti yapmış zaten..benim de arkadaşlarımın sürdüğüm tüm otomatik arabalar böyle idi yani otomaitk vitesçileri de alındırmak istemem ama nasıl desem ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |