![]() |
|
acil yardım lütfen |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
oktay_251 ![]() 1. Vites ![]() 30 - Temmuz - 1985 Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2011 Konum: Burdur, Bucak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oktay_251
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ağustos 2011 Saat 11:36 |
arkadaşlar herkese hayırlı günler ve hayırlı ramazanlar.
ben bu konuyla ilgili daha önce parça fiyatlarını sitede sormuştum fakat arızanın neden kaynaklandığını bilmiyorum ve ustalarda bilmiyo
![]() aracım 2001 206 xt 1.6 16v 110hp oto. vites
sorunum aksı motora bağlayan flanş denilen küçük alüminyum içi frezeli bi parça var ve sürekli içini sıyırıyo ve araç dolayısıyla yolda kalıyo
![]() bu güne kadar 3 sefer flanşı değiştirdim ama sonuç yine aynı en son komple aksla birlikte değiştir aksında ucunu bozmuş dediler.
böyle bisorunla daha önce karşılaşan varmı ya da sorunun neden kaynaklanabileceğini bilen biri varmı içinizde?
inanın bu arızaya bi ton para harcadım gideremediler ve sırf bu sorun için arabayı satmayı bile düşündüm ama aracımı çok sevdiğim için vazgeçtim
![]() yardımlarınızı bekliyorum
şimdiden herkese teşekkürler...
|
|
![]() |
|
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
![]() ![]() ![]() ![]() |
imza bölümüne hangi ilde olduğunuzu araç bilgileri ve özelliklerinizi yazarsanız daha faydalı olur. hangi ildesiniz ona göre o il de bulunan arkdaşlar bir ustaya yönlendirebilir.
|
|
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet, imza kısmında mutlaka il ve ilçe bilgilerinizi, aracınızın modeli donanımı motor hacmi yakıt türü yazılırsa deneyimli arkadaşlar sormak zorunda da kalmaz daha rahat bir iletişim olur.
bir diğeri olarak şahin peugeot murat bey ile iletişime geçtiniz mi? Sitedeki mesajlara herzaman bakamıyor.
ayrıca bu konuyu zaten açmıştınız tekrar açmanızın bir anlamı yok. aynı konuyu güncel tutarak da tecrübeli arkadaşlara sorununuzu iletebilirsiniz.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Evet Forever kardesıme katılıyorum. Nerede oldugunu bellı degıl...
|
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
Aksı komple değiştirisen sorunun kesin olarak çözülecektir. Sanırım oradaki parçada sıyırmasına neden olabilecek bir bozulma mevcut. o da sıkıntıya yol açıyor buldum düzelttim demeye ustalar girmez komplesi kaç para ki pahalı değilse değiştir ya da çıkma bul derim geçmiş olsun kazasız günler ...
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
oktay_251 ![]() 1. Vites ![]() 30 - Temmuz - 1985 Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2011 Konum: Burdur, Bucak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oktay_251
kusura bakmayın arkadaşlar ama cidden şu sorunu çok acil çözmem gerekiyo araç heran yolda kalabilir sıkıntım çok büyük. murat bey araçla ilgili ve nerede olduğum hakkında soru sordu cevapladım ama hala evap alamadım dediğiniz gibi herzaman giremiyor galiba.bucak-burdur'dayım aracım 2001 model 206 xt benzinli 1.6 16V. 110hp otomatik vites
|
|
![]() |
|
Benım anladıgım kadarıyla akstan zıyade aksın gırdıgı frezelı kısım bozuluyor. Ama en sonunda aksın dıslerıde bozulmus. Ilgınc bır durum. Sokulup bakılması gerekır. Aynı yer 3 kere bozulur mu yaa???
Ayrıca ben sana guzellık yapayım. bılgılerını yazayım...
|
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
Özür diliyorum aksın girdiği kısımda ise aks değişimi ile düzelmeyebilir ...
|
|
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
Baybars ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
Benim fikrim şu içi frezeli dedigin malzemeyi priçten yaptırırssan iyiy bir toracıya bu sorun çözülür
|
|
PEUGEOT Partner 1.6 HDI Tepee Comfort Origin
0532 430 79 22 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oktay_251
evet aksın girdiği frezeli flanş denilen parça bozuluyor ve araba hiç hareket etmiyor dediğim gibi 3 sefer değiştirdim ve bu 4üncü heran yolda kalabilir yine servise soktuğumda fazla kullanmamaya bakın heran yolda kalabilirsiniz aksın komple değişmesi gerekiyo dediler.
aksı komple değiştirmektende korktum yine bozulacak diye acaba başka bi sorun olabilirmi bi dengezislik falan mesela
![]() |
|
2004 Wolkswagen Bora Pasific 1.6 16V 105HP Benzinli
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
aracın şase numaraınıda yazabilirmisiniz flanş demekle hangi parçayı kasteddiğize bakalım önce doğru parçadanmı bahsediyoruz, daha önce dediğim gibi kolay bozulacak parça değil eğer aynı parçadan bahsediyorsak, onu değiştirdik diyip değiştirmemişde olabilirler öyle bir ihtimalde var bu arada |
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
vay burdurlu hemşerim bizde burdur yeşilova'lıyız hatta ısparda da senin aracının aynısı 60de106 nickli arkadaşımızda da var. o bölgede oda bir 206 kullanıcısı olarak ve usta olarak sana yardımcı olabilir.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
ya hakkaten o aklıma gelmemişti usta ş...fsiz ise neden olmsaın adam bir rektefiye yapıp aynı parçayı itelemiş olmasın :)
|
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
:) yaparlarmı yaparlar
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oktay_251
VF32ANFUR1W017555
şase numaram bu aracaımın arkadaşlar kontrol edebilirsiniz.
parçayı değiştiriyolar değiştirirken başlarında duruyorum ama aynı sorun tekrar yapıyo benimde anlamadığım nokta bu zaten bi kasılma falan zorlama olabilirmi o parçadan yana acaba
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oktay_251
bakabildiniz mi numaradan
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oktay_251
![]()
hala cevap bekliyorum
![]() şase numarasınıda yazdım bide komple takım olarak fiyatını verebilirmisiniz bana?
bu hafta içinde bi aksilik çıkmazsa tekrar ustaya gösterecem değişecek derse ki %100 değişecek fiyat konusunda da tam bi bilgim olsun. ödeme sadece havale ilemi yoksa kapıda ödeme falan yapabilirmiyiz?
triger setinide değiştirmem gerekiyo daha önce murat abi fiyatını söyledi de o fiyata yani takıma devirdayim falan dahil mi? hangi parçalar değişiyo bu konuyla ilgilide bilgi verirseniz sevinirim
|
|
|
|
![]() |
|
Bence sen buradan mesaj beklemektense murat abımızle dırekt telefon acıp gorusursen daha saglıklı bılgı alabılırsın dıye dusunuyorum...
Insallah uygun sekılde sorununu cozersın...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oktay_251
olmadı öyle yapayım o zaman teşekkür ederim ilginiz için inşallah en kısa zamanda çözerim şu sorunu
|
|
|
|
![]() |
|
Srunun çözünce buradan bilgi verirsen çok seviniriz ...
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |