![]() |
|
jantları boyadım(yağmur sorunu yardım) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
emrnl ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Ağustos - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2011 Saat 19:58 |
arkadaşlar orjinal sac jantlarımı beyaza boyadım yorumlarınızı bekliyorum:)
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Düzenleyen emrnl - 12 Ağustos 2011 Saat 01:08 |
|
206 colorline 2001
|
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla birşey diyemedim, enteresan olmuş
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
kanka aracı acilen yere indir yoksa güzel olmamış
|
|
![]() |
|
sıyah olsa bı nemze ama beyaz nebılım hayırlı olsun dıyelım sız begendıkten sonra
|
|
![]() |
|
muzarix ![]() 2. Vites ![]() ![]() 18 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2009 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
bence çok güzel olmuş
güle güle kullan
|
|
MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K ESES |
|
![]() |
|
bi arkadaşım olsa: naaptın allasen ya derdi, ama bana göre de değişik bir çalışma olmuş, en azından farklısın arkadaş bir baktırır kendine ki amaç da o değil mi
![]() |
|
![]() |
|
Çok güzel olmuş kardeşim bende Niyo gibi yere bas diyeceğim aracı,hatta bu teneke jantların ofsetlendirilmiş halleri var hasta olursun onları görsen ama şu haliyle bile güzel yay taktırdınmı 10 numara olur... |
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
güzel olmuş. Bence siyah arabayı eski gösteriyor beyaz yakışmış.
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
tabiki tecih ve zevk meselesi ama bordo ya boyasaydın daha güzel dururdu gibime geliyo..
|
|
![]() |
|
Albendende O Kadar. ![]() Emeğe Saygı.
![]() |
|
![]() |
|
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Benim pek hoşuma gitmedi ama tabii ki sizin zevkiniz. Hoşunuza gittiyse ne âlâ. Diğer arkadaşların da dediği gibi yere basarsa araç, daha iyi durur.
|
|
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
|
![]() |
|
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Form başlığını okuduğumda çelik jantı boyattın sandım görünce şaşırdım ama aracın rengiyle beraber gayet hoş dumuş farklı bi çalışma güzel olmuş
|
|
2004 1.4 hdi 307 xr
|
|
![]() |
|
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
Niyo'ya katılıyorum düşürürsen daha hoş duracak
|
|
![]() |
|
emrnl ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Ağustos - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
herkese yorumu için teşekkür ederim arkadaşlar.aslında amacım çelik jantları boyamaktı.bunlar kışlık jant lastiklerim.çelik jantları boyamadan önce bunda acemilik atıyım dedim asıl amacım aşağıdakileri beyaza boyamak.begenmeyen arkadaşlarım acaba renk için beğenmediler yoksa sac jantlaramı gitmemiş.şimdiden teşekkürler:)
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
206 colorline 2001
|
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Bak orda dur işte, fena zarf attın sen bize
![]() benim ikinci aslanımda (havamı sevsinler ablamın aslanı olur kendisi
![]() ![]() |
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
çok iyi olur.kararsız kaldım biraz:) |
|
206 colorline 2001
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
çok güzel olmuş bence. mükemmelll
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
statistican ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Şubat - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2011 Konum: /38/34 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı statistican
wrc gibi olmuş yakışmış...ama araca bu değişimi yaptıktan sonra bişeyler daha yapmalı yere yaklaştırsan ufak tefek dış modifiyeye girsen süper olur..
|
|
406 st 2.0hdi 2000 110hp
|
|
![]() |
|
Abicim sen konuya başta girecektin
![]() |
|
![]() |
|
her keze katılıyorum cok güzel olmus ama acılen arabayı basman lazım yoksa leylek gıbı duruyor :))
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |