|
şanzıman yağı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Gökhan_S
2. Vites 01 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2011 Konum: AĞRI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2011 Saat 00:49 |
arkadaşlar 1ay önce 2001 model peugeot 206 benzinli arabayı memleketten aldım ve buraya getirdim gelirken yol şartlarının kötü olması sebebiyle 2 çukura düştüm buda hiç hoşuma gitmedi,getirdikten bir süre sonra sol ön tarafan direksiyon çevirince kart kurt ses gelmeye başlamıştı sorunu tesbit ettik ve ön sol amatisör takozunu degiştirmeye karar verdik.burada servis olmadıgından istemeyerekte olsa sanayiye götürdüm ve yeni getirttigim takozu sanayide taktırırken bişey dikkatimi çekti,eleman tekeri söktü yayı felan sökerken altına girdi arabanın ve ne olduysa o anda şanzıman yagı boşaldı akmaya başladı ,bu yagın akması normalmidir?neden yagı aktı sizce?
|
|
Peugeot 206 Xr Presence<< gerekirse peugeotumu balkona koyarım okadar seviyorum arkadaş ...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tıpayı çıkartmıştır kuvvetle muhtemel..Tıpayı yerine takınca tıpanın tam oturduğuna emin olun..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tamir Bittikten Sonra Yağ Akıntısı Devam Ediyormu? Eğer Devam Ediyorsa
Muhtemelen Şanzıman Kutusundan Kaçırma Vardır. Onunda Contaları Değişmesi Gerekebilir. Çokta Maliyetli Bişey Olacağını Sanmıyorum. Zira Aynısı Benimde Başıma Geldi. 50 Lira Gibi Bir Rakamla Hallettim... Aracı Arada Bir Durduğu Yerde Kontrol Et, Akıtma Devam Ediyorsa Baktırmanı Tavsiye Ediyorum |
|
qqyyxx
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
amortisörle ve çevresindeki mekanik aksamlarla oynamışsa muhtemelen aks keçesi yıprandığından hasar görüp oradan kaçırma yapmıştır. aks keçelerini kontrol ettir.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aks keçesinin değişmesi için ön takımın sökülmesine gerek varmıdır işçiliği uzunmu?
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşa Katılıyorum... Aks Keçesi ve Körüklerin Bağlantı Noktasından Kaynaklıda Olabilir... |
|
qqyyxx
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben serviste değiştim yarım saat civarı sürdü. lastiği ve salıncağı söküp aksı yerinden alıyor, yeni keçeyi takıp şanzıman yağını tamamlıyor. işlem tamamdır. Ancak benim aklıma takılan bi konu var yetkili serviste olsun özelde olsun şanzıman yağını çevirmeyle koyuyolar yani tahmini 8 çevirme. daha sonra tapayı takana kadar dışarı akan yağın miktarı ustaya göre değişiyor. şunu rahatlıkla söyleyebilirim sonradan şanzıman yağı değiştiren araçların şanzıman içindeki yağ miktarları ne yazıkki bi standart ta olamıyor. Bende değiştim umarım eksik yada fazla koymamışlardır.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
onur07
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2013 Konum: alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benim aractada akıtm vardi servise gittim, direksiyon kutusundan akitiyo degisecek sanzimandan akitiyo aks keçesi körük falan mevzu uzadı yagları işcilik dahil 1560 tl. Fiyat cikti
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |