Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - arkadaşlar bir araç buldum bakarmısınız
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

arkadaşlar bir araç buldum bakarmısınız

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
protoryan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı protoryan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: arkadaşlar bir araç buldum bakarmısınız
    Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2011 Saat 16:19
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ogretmenden-temiz-49050013/detay/

15.500 e bırakıyor yüz yüze görüşmedim,yarın görüşcem,fiyat nasıl acaba,araca kendi kadar güveniyor,çok titiz bir insan olduğunu bakımlarının her zaman gününden önce yaptırdığını söylüyor,araçta yazılanlar dışında bişey yok,kullanıcıya giden bir araç diyor, sizlerin bu araç hakkında değerlendirme fiyat olarak model ve km nasıldır
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2011 Saat 16:22
temız dıye bakıp alıp aldıktan snra masraf eden cok oluyor babacan ıyı baktır arabaya
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2011 Saat 16:23
Bu araba bızım orada yaa :)) Ama sanıyorum kı bunda abs yok. Abs olan bır model bulmaya calısmanı tavsıye ederım. Cunku hem satarken hemde kullanırken abs daha rahat ve emnıyetlı oluyor...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2011 Saat 16:25
Dostum resimlerde arac orjinal gözüküyor,ama herhalikarda ustayla baktırman gerekir.
Fiyat konusunda 15 e alırısın diye düşünüyorum.

Yukarı Dön
Faruk Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Faruk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2011 Saat 16:32
bende geçen sene aldığımda temiz ve bakımlıydı ama 1500 tl ye volant ,baskı balata ve 100 bin bakım yaptırdım,ondan önce bi 1000 tl daha yedi,1 ay öncede arka diskler komple değişti 450 tl ve bide akü 165 tl.sonuçta temiz ve bakımlı arabaya km sinden dolayı zamanı gelince harcanan para ortada Sırıtma 
 onun için iyice baktır arabaya ama serviste makinaya bağlatıp baktırdıktan sonra bide computest e sokmaya gerek varmı arkadaşlar sizce?
bende bakıyorum bi tane 307 ama bu konuda kararsızım,cevaplarınıza göre arkadaşta baktırabilir .
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI
dizel gibisi varmı????
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2011 Saat 16:35
Orjinalini yazan: Faruk Faruk Yazdı:

bende geçen sene aldığımda temiz ve bakımlıydı ama 1500 tl ye volant ,baskı balata ve 100 bin bakım yaptırdım,ondan önce bi 1000 tl daha yedi,1 ay öncede arka diskler komple değişti 450 tl ve bide akü 165 tl.sonuçta temiz ve bakımlı arabaya km sinden dolayı zamanı gelince harcanan para ortada Sırıtma 
 onun için iyice baktır arabaya ama serviste makinaya bağlatıp baktırdıktan sonra bide computest e sokmaya gerek varmı arkadaşlar sizce?
bende bakıyorum bi tane 307 ama bu konuda kararsızım,cevaplarınıza göre arkadaşta baktırabilir .
bence kendiniz baktıktan sonra güvenebileceğiniz bir peugeot servisine gidin ve güzelce bir expertiz raporu hazırlatın. 100-200 neyse verin ama gönlünüze göre araba alın ;)
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2011 Saat 16:37
protoryan, arkadaşlar yanlış anlamasın ama böyle durumlarda aracın ilanını paylaşmamanı tavsiye ederim. Ispartadan bir arkadaşda temiz araç bulmuş paylaşmıştı bunu gören başka bir üye ondan önce davranıp satıcı ile satış için görüşmeye başlamıştı. çocuğun hevesi kursağında kaldı anlatabildim mi. Her insan böyle değildir ama var böyleleri ne yazıkki. Sende dikkatli ol önce davranıpda seni üzmesinler.
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2011 Saat 16:39
aracın temiz ve orjinal olduğu halen kasetçalar olmasından belli zaten Gülme yinede baktırmakda fayda var.
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
tolga35 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
20 - Ağustos - 1971

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tolga35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2011 Saat 16:43
o da tam çakalmış be.arkadaşlar izmir arabaları belki bin tl daha pahalıdır ama çok temiz az kilometreli araçlar var bilginize ben aracımı alalı iki ay oldu sıfır lpg üzerinde herşey dahil 21'e maloldu 55000 kmde aldım...
2004 peugeot 307 XT BVA Tiptronic devilred zavoli lpg
Yukarı Dön
muratgulen07 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
05 - Ocak - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı muratgulen07 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2011 Saat 16:48
Araç gerçekten temiz görünüyo ama almadan önce expertize ve tanıdığınız bi ustaya gösterin daha sonra gönül rahatlığıyla alın..yalnız cem abimin de dediği gibi ABS çok önemli özellik tek eksisi şuanda o gibi görünüyo.
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
       507 207 00 27
        MuraT GÜLEN
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı protoryan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2011 Saat 16:48
yorumlar için teşekkür ederim,bildiğim çok iyi tamirci dostum var ne gerekirse yapar zaten,peki herşey kusursuz çıkarsa fiyat 15.000 fazlamıdır, yoksa uygunmudur
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı protoryan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2011 Saat 16:50
birde kaçgündür araç bakıyorum istediğim temizlikte bulamıyorum,özellikle istanbulda gerçekten zor,fiyat aralığım 16bin gibi ancak bu klansmanda bir arac olabilir diye düşündüm ben,sizlerin düşpünceleri nedir bu konuda
Yukarı Dön
106_arts Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Forumdan Banlandı.

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 106_arts Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2011 Saat 16:57
sadece ön kaput boyalı dyor ama yandan resımlerınde kapılar ve çamurluklar uyuşmuyor hiç
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2011 Saat 16:58
Orjinalini yazan: protoryan protoryan Yazdı:

birde kaçgündür araç bakıyorum istediğim temizlikte bulamıyorum,özellikle istanbulda gerçekten zor,fiyat aralığım 16bin gibi ancak bu klansmanda bir arac olabilir diye düşündüm ben,sizlerin düşpünceleri nedir bu konuda

Dogru dusunmussun. Temız olsun bıraz daha pahalı olsun mantıgını unutma. Temız araca da hakkını vermek lazım. 500-1000 daha ucuza alacagım dıye yıpranık arac almaya degmez...

Düzenleyen CeCoLi - 29 Temmuz 2011 Saat 16:59
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı protoryan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2011 Saat 17:00
yakından görmedim ancak,belki gölgedendir diye düşünüyorum,çünkü başka boya olmadığını söylüyor,yarın bakcam bakalım
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı protoryan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2011 Saat 17:03
başım ağrıdı vallahi :) illa bişeyleri var,ya 1 -2 parça değişen oluyor,ya komple boyalı oluyor,araç zaten temizliğinden diriliğnden kendini belli eder,gerçekten imkansız gibi bir şey istanbulda özellikle
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2011 Saat 17:04
Orjinalini yazan: protoryan protoryan Yazdı:

başım ağrıdı vallahi :) illa bişeyleri var,ya 1 -2 parça değişen oluyor,ya komple boyalı oluyor,araç zaten temizliğinden diriliğnden kendini belli eder,gerçekten imkansız gibi bir şey istanbulda özellikle

Acele etme elbet bulursun. Bırazda sans ısı tabı Göz Kırpma
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı protoryan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2011 Saat 17:08
yarında bi kaç oto pazarı gezesim var keseye göre ve temizlik ön planda olmak kaydıyla bakınacam,bulursam ne ala,acele derkende hani yok gibi değil biraz acelem bulunmakta,ama bu bir hafta olur iki hafta olur denk düşürebilirsek bakacaz artık.
Yukarı Dön
muratgulen07 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
05 - Ocak - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı muratgulen07 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2011 Saat 17:09
bende baktım biraz şimdi ama o fiyatlarda hem dizel hem kmsi sizinki kadar düşük güzel bişe bulamadım..hayırlısı olur inşallah..
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
       507 207 00 27
        MuraT GÜLEN
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı protoryan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2011 Saat 17:16
 :) hakverdin değilmi, yok yok, en temizi bu görünüyor muratgulen07
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 365 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 323 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107448 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1531 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3137 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 9530 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 8780 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 948 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 966 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1600 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55486 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 301 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1292 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 2276 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 274 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 2588 0 berkancelik
konu icon Peugeout 208 Otomatik Şanzıman Sorunu son mesaja git 572 0 Ozgur30
konu icon Urea Egzoz Emisyon Arızası son mesaja git 2188 0 Şmşk
konu icon Presence of water in diesel fuel filter son mesaja git 16028 23 M.Emin
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
kralex18 1
Salihsencan 1
leow 1
alibozoglu1 1
İlyas41 1
badking530 1
CBerkG 1
kaya52 1
karauurböcei 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English